- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kızlar geçen hafta ikea bursa şubesinden aldım bu sehpayı..önceki sehpam camdı ve çok kullanışsızdı..üstelik çok hantal ve ağırdı bi yere taşımak için iki kişiye ihtiyac duyuyordum...çocuklu evde sivri köşeli cam bi sehpa zaten mantıksızdı..düğün esnasında bunları düşünemiyoruz malesef.. ikeada öylesine dolaşırken önüme denk geldi çok beğendim ve okadar hafifki tek başıma indir kaldır tek elle bile kalkar :) tamda mobilyalarımın renginde olunca vuruldum resmen..sadeliği sevdiğimden tam zevkime göre geldi...sizce nasıl?
bu arada fiyatı da çok uygun 50 ytl :) tam kısmet oldu içime sinerek aldım...hatta beyaz lake ve bej renkleride var baya stok varmış ellerinde ilgilenenlere duyurulur :)
Eki Görüntüle 497217 Eki Görüntüle 497218
Canım çok güzel güle güle kullan, Koltuklarında köşeli ve ayrıca renkleride çok iyi uymuş. Fiyatı da ilgimi çekti.Nede olsa ikea evimizin herşeyi:))
Çok güzel canım çok beğendim güle güle kullan....
Canim güle güle kullan. Aynisi abimlerde var, kac senedirde kullaniyorlar. Ucuz olduguna bakmamak lazim bayagi saglam.
Güle güle kullanın,gerçekten güzelmiş.
Size birşey sormak istiyorum,halınız galiba shagy halı,kullanımından memnun musunuz?
Ben de evime almak istiyorum ama gözümü korkuttular.[/QUOTE
teşekkür ederim canım...hiç gözün korkmasın için rahatca al...bende evlenirken bütün evi shagy almak istedim ama annemler falan caydırdılar..yok kullanışlı değil dalan filan gibi...bende standart düz halılar aldım..ama hep gözüm shagy halılarda kaldı tabi.... sonra salon halım çok açık renk olunca oğlumda çok kirlettiği için değiştirmeye karar verdim kimsenin lafına bakmadan aldım shagy halıyı...serdim ve oh serdiğim günden beri seve seve kullanıyorum...ne kir ne leke belli olmuyor, çimlere basar gibi çok hoş ve şık görüntüsü var..her gelen beğeniyor... iyikide almışım asla pişman olmadım... hatta süpürünce bi görse köpük gibi kabarıyor insan basmaya kıyamıyor...
ama sana tavsiyem düz ipli veya shagylerden alma onu kullananlar pek memnun değil...ipek shagy diye geçiyor bu modeller..benimki merinos ve çok memnunum canım...gerçekten ipek gibi..
[/QUOTE teşekkür ederim canım...hiç gözün korkmasın için rahatca al...bende evlenirken bütün evi shagy almak istedim ama annemler falan caydırdılar..yok kullanışlı değil dalan filan gibi...bende standart düz halılar aldım..ama hep gözüm shagy halılarda kaldı tabi.... sonra salon halım çok açık renk olunca oğlumda çok kirlettiği için değiştirmeye karar verdim kimsenin lafına bakmadan aldım shagy halıyı...serdim ve oh serdiğim günden beri seve seve kullanıyorum...ne kir ne leke belli olmuyor, çimlere basar gibi çok hoş ve şık görüntüsü var..her gelen beğeniyor... iyikide almışım asla pişman olmadım... hatta süpürünce bi görse köpük gibi kabarıyor insan basmaya kıyamıyor...
ama sana tavsiyem düz ipli veya shagylerden alma onu kullananlar pek memnun değil...ipek shagy diye geçiyor bu modeller..benimki merinos ve çok memnunum canım...gerçekten ipek gibi..
güzel günlerde kullanın ,koltuklarına uymuş....[/Q
çok sağol canım teşekkür ederim..
bende beyazı var gerçekten çok kullanışlıdır.güle güle kullanın kahverengi rengide fena degilmiş
çok güzel canım.valla fiyatıda çok uygunmuş.benim orta sehbamda çok kötü oldu ama hala alamadım.ikea bize çok uzak maalesef.odaya çok yakışmış canım güle güle kullan.
alt rafı olması da çok iyiymiş.
altına gazete, kumanda,ıslak mendil(çocuklu evin olmazsa olmazı :)), şeker koy
güle güle kullanın çok güzelmiş ve fiyatı uygun olunca da bi başka güzel
kızlar geçen hafta ikea bursa şubesinden aldım bu sehpayı..önceki sehpam camdı ve çok kullanışsızdı..üstelik çok hantal ve ağırdı bi yere taşımak için iki kişiye ihtiyac duyuyordum...çocuklu evde sivri köşeli cam bi sehpa zaten mantıksızdı..düğün esnasında bunları düşünemiyoruz malesef.. ikeada öylesine dolaşırken önüme denk geldi çok beğendim ve okadar hafifki tek başıma indir kaldır tek elle bile kalkar :) tamda mobilyalarımın renginde olunca vuruldum resmen..sadeliği sevdiğimden tam zevkime göre geldi...sizce nasıl?
bu arada fiyatı da çok uygun 50 ytl :) tam kısmet oldu içime sinerek aldım...hatta beyaz lake ve bej renkleride var baya stok varmış ellerinde ilgilenenlere duyurulur :)
Eki Görüntüle 497217 Eki Görüntüle 497218
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?