Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ikea'nın Ürünleri

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sarya_85

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
252
0
316
40
arkadaşlar ben evimin eşyalarını ikeadan almayı düşünüyorum sizin ikea ürünlerinin kalitesi hakkında bilginiz var mı

kalitesiyle alakalı bir fikrim yok ama birincisi fiyatları çok pahalı
ikincisi koltuklarında renk ve model seçeneği çok fazla yok
ben senin yerinde olsam fiyat araştırması yapardım
daha sonra karar verirdim
ve bence dışarda mobilyacılarda hem daha şık hemde daha ucuz koltuk bulabilirsin

ikeada satılan neredeyse her şey çok kullanışlı. o açıdan iyi. kalitesi de kötü değildir. avrupada çok tutulan bir marka..

Ben daha önce kullandım ikea dan yatak odası aldım hani şu beyaz parmaklıklı başlığı olan yatak odası hala var ama gerçekten çok kullanışsızdı,sağlam değildi. Aksesuarlar güzel çiçek ,mum,resim ama mobilaya alma bence.

ben de arkadasa katiliyorum turkiye'deki ikea nasil birmiyorum fakat buranin mobilyalari cok kalitesiz aksesuar konusunda diledigini alabilirsin ucuz ve guzel oluyor fakat mobilya hic dusunme bence parani cope atma .

ikeanın kalitesi tartışılır... ayrıca fiyat olarakta piyasanın üzerindedir... dolapları bile menteşesi ayrı kulbu ayrı fiyatlayıp satıyorlar... son karar elbetteki senin canım... herşey gönlünce olsun inşallah ...

kesinlikle tavsiye etmem. ben btn odamı ikeadan aldım bir yıla kalmadı çekmeceler kırıldı altları çıktı. ayrıca tahtası çok kalitesiz sanki sünger gibi küçücük biryere çarpsan bile hemen içine göçüyor.yatakta çok kullanışlı değil.gıcırdamaya başladı hemen. tek güzel yanı görünüşleri. görünüşün dışında hiç bir iyi yanı yok

arkadaşım yemek takımı ve koltuk aldı siyah beyaz renkte. ne bileğim çok güzel gelmedi bana.

a.s vereliniortak canim bence de alma kesinlikle model begenebilirsin ama kalite cok kotu diye biliyorum ben de aynen..

İkea'dan mobilya almayı hiç düşünmem açıkçası. O paraya o kalite olmaz. lmaz:
Aynı paraya yerli üreticiden çok daha sağlam ve güzel ürünler alabilirsiniz.
O modellerin çok benzerlerini Türkiye'de de üreten firmalar var. Onalra bakmanızı tavsiye ederim. İkeanın aksesuarları vs çok hoş evet ama mobilya, asla...

ayyy canımm ben bu yorumlardan sonra kapısında içeri girmezdimm evet cidden ikea ucuzz falan diyolar ama katalog geldi 2010 hiçte öle değil duvar sticer ı almak için gidelim dedikk bence girmeye bilee değmez arkadaşların dediği gibi o fiata eminimm dahada güzell en azından kalitesinde içine sinen bişey bulabilirsin neyse canım şimdidenn ii aramalar :)

Modeller benımde hosuma gıtmıyor,fıyatlarda cok pahalı ,bence bıraz arastırma yap daha uygun alabılırsın...

ikea'nın görünüşü evet çok güzel ama mobilya kalitesi çok çok kötü gerçekten
o kadar para verip dışardan çok çok daha güzellerini bulursun yazık etme parana
ordan model beğenip özel yaptır bence çok istiyorsan ve dışarda bulamıyorsan

çok pahalı ürünleri ...ordan alıcama başka bi yerden alırım hemde daha hesaplıya...kullananlardanda olumsuz yorum aldım çevremde vazgeçmiştim önceden bide baktım fiyatlar zaten uçuyo...

Gayet kalitesiz,estetikten yoksun,kullanışsız mobilyalar bütünü ikea mobilyalar...

bence ikeanın tarzı bütün avrupada tutuluyor.
spor odalar için gayet güzel şık şeyler var.
oturma odama bikaç eşya ordan almayı düşünüyorum.
o kadar da pahallı değil bence ama mobilya olarak düşünürsek tv üniteleri fln pahallı gelmişti.
o açıdan uygun fiyatlı mallarıda var pahallı olan mallarda var.
tarzdan tarza değişir sanırım
kuzenimde çok şık ve spor tarzda mobilyalarını ordan almıştı hepsi gayette şık.

ıkea evimizin heeşeyii..begeniyorum kaliteliii malzemelr konfor
özellikle halı olayı şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…