iki anneye hediye almak

Anneme kitap aldım 2 tane.. Kayinvalideme de krep makinesi aldım. 20 gün önce de doğumgünüydü, çay seti almıştım vintage..

Ayakkabı alın yada çiçak canlı saksıda

Ben anneme pike takım ve kitap aldım. .çok sever kitap okumayı. kayinvalideme de şık bir fincan takımı almayi düşünüyorum

İlk zamanlar her ikisinde alıyordum.. Ama kayınvalidem laf sokan ve beni kabullenemeyen biri olduğu için kendi kızı oğulları düşünmüyor bende almıyorum artık..

Allah hepimizin annelerine sağlikli uzun ömür versin,ölmüş olanlara da Allah rahmet eylesin.Bana kızmayin ama ben böyle günlere çok karşiyim özellikle anneler ve babalar gününe aklima hep annesi ve babasi ölmüş insanlar gelir.Bir arkadasim var annesi olmadigi icin anneler gununde sabahtan aksama kadar aglar mesela.O yuzden sosyal medyada da boyle paylasimlar bile yapamiyorum :(

Kahve fincani takimi. Sonuçta her 2 annede kullanir 15 liraya falanda uygun fiyatli guzel takmlar var. Yada kahve Makinası hani su 20 liralik olanlardan

Allah hepimizin annelerine sağlikli uzun ömür versin,ölmüş olanlara da Allah rahmet eylesin.Bana kızmayin ama ben böyle günlere çok karşiyim özellikle anneler ve babalar gününe aklima hep annesi ve babasi ölmüş insanlar gelir.Bir arkadasim var annesi olmadigi icin anneler gununde sabahtan aksama kadar aglar mesela.O yuzden sosyal medyada da boyle paylasimlar bile yapamiyorum :KK43:
Ben o insanlara çok kızıyorum kusura bakmasın kimse.

Bak millet ne alıcaz diye dert ediyo. 365 günde bir gün analara hediye alınıyo. Kaç insan ortada hiçbir sebep yokken annesine hediye aldı?

Özel günlerde bile tencere tava çaycı alınıyo. sanki çaycı şahsi bişey.

Ben de annemi kaybettim. Gencecik yaşımda ki hala gencim. 20li yaşlardayım. Ve böyle günler iyi ki var.

Üzülmüyorum da üstelik. Kırk yılda bir hatırlasın insanlar annelerini.

Hepinizin annesine uzuuun uzun ömürler dilerim. Bizimkilere de Allahtan rahmer diliyorum. Yerleri mekanları cennet olsun inşallah..

Kutlayın, çekinmeyin.

Ev eşyası almayın ya böyle bir günde. Daha şahsi hediyeler alın. İlla büyük bir şey almaya da gerek yok.

Ben annemi kaybettim, kayınvalidem uzakta ona telefon ederim. Yani ilk elden hediye alacağım kimse yok. Ama oğluma bebekken bakan ve hala her sıkıştığımda yardımıma koşan oğlumun cici annesi var, bir de aynı şekilde kızımın. İkisine de saksıda çiçek alacağım onların adına.

Arkadaslar anneler günü geliyor malum. Normalde özel gunleri cok onemsemem ama bu yıl nisanli olaeak giriyoruz. Iki annemiz iki babamiz var artik. Nişanlımla annelerimize ortak bir seyler alalim dedik ancak butcemiz kısitli. Bir de her ikisine de ayni seyleri alalim dedik. Onerileriniz ne olabilir? Kibar bir hatira kullansalar da hic fena olmaz istedigimiz. Annem 45 kayinvalidem 55 yasinda.
parfum al .bana alınsa çok sevınırım:) kıyafet alsan begenmıyecekler kesın.

Kıytırık bişey almak aslında baya gıcık edici ve mesaj verici olurdu ama ben düşmanıma bile sevdiği şeyi alacak kadar kronik hediye alma hastasıyım.
Ben kv ye sürekli birseyler alırdım
Artık özel gün dısında almam
Çnk bu güne kadar bir çöpünü göremedim kendisinin
2 senelik geliniyim
Aldıgım çay takımı bana göre çirkin ama onun evindeki bardaklardan daha güzel

Zaten o da uyuz olmus heralde ki mesaj attı şimdi cok begendim diye
3 senedir hiç mesajlastıgımız yoktu ilk defa mesaj attı bana

Ben kv ye sürekli birseyler alırdım
Artık özel gün dısında almam
Çnk bu güne kadar bir çöpünü göremedim kendisinin
2 senelik geliniyim
Aldıgım çay takımı bana göre çirkin ama onun evindeki bardaklardan daha güzel

Zaten o da uyuz olmus heralde ki mesaj attı şimdi cok begendim diye
3 senedir hiç mesajlastıgımız yoktu ilk defa mesaj attı bana
Oğulları hediye alsın o zaman napalım

Bizim kayinvalide siparis verdi 200 tl ye cayci aldik:63: annecigim burda yok sehir disinda donunce dusuncem ona hediye:KK35:

Anneme çanta aldım bi hafta önce doğum günüydü erken yolladim genelde iki güne iki ayrı hediye almam bir hediye alıp ikisinide kutlarım

Kayinvalideye bilmiyorum , yarın belki çiçek gönderebilirim.

Oğlumun bakıcısı bizim manevi ananemiz onada saksı çiçeği alicam:)

Fikir olması acisindan kupa almak yerine ki düzgün bi kupa almak 10-15 tl arası tutar
Lav in çok tatlı çay bardağı takımları var 20 tl ye iki anneyede onlardan alınabilir...
Butceniz ne kadar bilmiyorum ama yanında 6 tane uygun pasta tabağı alınıp 35-40 tl ye takım çay bardağı ve tabakla pasta takımı yapilabilir...

Back
X