- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
Senin annenin ayrimi neymis kiz?Dondurma kapları aldık her ikisine de.
Benim anneme ekstra olarak çanta aldık dün bir de.
Neden ona daha cok aldiniz?
Esin bisey demedimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin annenin ayrimi neymis kiz?Dondurma kapları aldık her ikisine de.
Benim anneme ekstra olarak çanta aldık dün bir de.
Tamam cnm teşekkür ederim ben de ayakkabı almayı düşünüyorum da ☺Evet canim.Ikisi 120 tuttu. Kolyeyi çok begendim tasli bisey, ortasindada yesil tas var damla seklinde
Ben o insanlara çok kızıyorum kusura bakmasın kimse.Allah hepimizin annelerine sağlikli uzun ömür versin,ölmüş olanlara da Allah rahmet eylesin.Bana kızmayin ama ben böyle günlere çok karşiyim özellikle anneler ve babalar gününe aklima hep annesi ve babasi ölmüş insanlar gelir.Bir arkadasim var annesi olmadigi icin anneler gununde sabahtan aksama kadar aglar mesela.O yuzden sosyal medyada da boyle paylasimlar bile yapamiyorum![]()
Çok hoş çay bardakları var öyle bişey alabilirsin cam çaydanlık yada seramik alabilirsinizAmbalaji iyi olan Kupa bardak falan cok basit kalir ki? Ikisi de cay icmeye bayilirlar.
parfum al .bana alınsa çok sevınırım:) kıyafet alsan begenmıyecekler kesın.Arkadaslar anneler günü geliyor malum. Normalde özel gunleri cok onemsemem ama bu yıl nisanli olaeak giriyoruz. Iki annemiz iki babamiz var artik. Nişanlımla annelerimize ortak bir seyler alalim dedik ancak butcemiz kısitli. Bir de her ikisine de ayni seyleri alalim dedik. Onerileriniz ne olabilir? Kibar bir hatira kullansalar da hic fena olmaz istedigimiz. Annem 45 kayinvalidem 55 yasinda.
Ben kv ye sürekli birseyler alırdımKıytırık bişey almak aslında baya gıcık edici ve mesaj verici olurdu ama ben düşmanıma bile sevdiği şeyi alacak kadar kronik hediye alma hastasıyım.
Oğulları hediye alsın o zaman napalımBen kv ye sürekli birseyler alırdım
Artık özel gün dısında almam
Çnk bu güne kadar bir çöpünü göremedim kendisinin
2 senelik geliniyim
Aldıgım çay takımı bana göre çirkin ama onun evindeki bardaklardan daha güzel
Zaten o da uyuz olmus heralde ki mesaj attı şimdi cok begendim diye
3 senedir hiç mesajlastıgımız yoktu ilk defa mesaj attı bana