Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki almasam konusmaz , içine dert olsa da olsun annecim der:)))
Ben uyduruk şeyler alıyorum bilerek ona değer vermediğimi göstermek için
Eşimin gönlü olsun dıye alır yollarım .
6 Kişilik çay bardagı ve tabagı aldım pasabahceden 17,50 tl![]()
Arkadaslar anneler günü geliyor malum. Normalde özel gunleri cok onemsemem ama bu yıl nisanli olaeak giriyoruz. Iki annemiz iki babamiz var artik. Nişanlımla annelerimize ortak bir seyler alalim dedik ancak butcemiz kısitli. Bir de her ikisine de ayni seyleri alalim dedik. Onerileriniz ne olabilir? Kibar bir hatira kullansalar da hic fena olmaz istedigimiz. Annem 45 kayinvalidem 55 yasinda.
Bence cok sinir bozucu bi hediye
ay şaka maka nette blender bakıyom kv yeiş yerinde sesli güldüm vallahi,
FİLLİ KUPA MIAyyy Ece en son bende ne yaptım biliyor musun bu kadar benzerlik olur. Bende çay bardağı aldım LAV marka. Baya bi bozuldu, kullanmadı hatta. Eşime dedim ki annene hediye alınca kullanmıyor nasılsa almayalım dedim. Oğlu kızmış buna gizliden belli. Haftasına ona gittiğimizde bize çay doldurdu o bardaklarla. Güya komşuları da çok beğenmiş oda demiş ki gelinim aldı bana anlatıyor böyleYılbaşında da kupa aldım üstünde fil var onuda atmış bi köşeye
![]()
FİLLİ KUPA MI
NAPAYIM EN DEĞERSİZ HEDİYE ONU BULDUM HEM DE EN UCUZU
AMA O ARAR ŞİMDİ ECECİM CANIMMMM NE KADAR İNCESİN DER
BEN DE UYUZ OLURUM
2 SENELIK GELINI OLARAK TEK ÇÖP GÖRMEMİŞKEN ÇOK BİLE O BARDAKLAR
öyle oluyor evetooohhhh aynen çok bile o filli kupaBenim evimde çöpü yok, bi hediyesi yok kaç yıldır
Ama bi keresinde doğum günümde beğendim kot pantolonu almış bana ne hikmetse, sonra eşimin ağzını aradım meğerse o aldırmış Nil şu pantolonu beğenmişti diye güya ikimizin arasını yapıyor garibim.
ben annemin rahmetli dedemle çok eski bir fotoğrafını buldum şuan kanvas tablo yapılıyor eminim çok hoşuna gidecek :)