iki anneye hediye almak

Benimki almasam konusmaz , içine dert olsa da olsun annecim der:)))
Ben uyduruk şeyler alıyorum bilerek ona değer vermediğimi göstermek için
Eşimin gönlü olsun dıye alır yollarım .

6 Kişilik çay bardagı ve tabagı aldım pasabahceden 17,50 tl:olamaz::olamaz::olamaz:

Ayyy Ece en son bende ne yaptım biliyor musun bu kadar benzerlik olur. Bende çay bardağı aldım LAV marka. Baya bi bozuldu, kullanmadı hatta. Eşime dedim ki annene hediye alınca kullanmıyor nasılsa almayalım dedim. Oğlu kızmış buna gizliden belli. Haftasına ona gittiğimizde bize çay doldurdu o bardaklarla. Güya komşuları da çok beğenmiş oda demiş ki gelinim aldı bana anlatıyor böyle :ukala::ukala: Yılbaşında da kupa aldım üstünde fil var onuda atmış bi köşeye :lülülü::lülülü:

Arkadaslar anneler günü geliyor malum. Normalde özel gunleri cok onemsemem ama bu yıl nisanli olaeak giriyoruz. Iki annemiz iki babamiz var artik. Nişanlımla annelerimize ortak bir seyler alalim dedik ancak butcemiz kısitli. Bir de her ikisine de ayni seyleri alalim dedik. Onerileriniz ne olabilir? Kibar bir hatira kullansalar da hic fena olmaz istedigimiz. Annem 45 kayinvalidem 55 yasinda.

ben çok hoşlaşmasamda annemle kv aynı hediyeleri alırım ilk yıl pike takımı aldım sonra nevresim takımı
sadece bu yıl farklı alıyorum kv battaniye annemede tava seti alacam , laf arası ihtiyaclarını öğrendim:dondurma:

Kişiye özel hediyeler yapan bir yere, kendileri ile çekilmiş resimlerinizi çerçeveletin
Ya da aile resimleri ile takvim yaptırın, hem ucuz hem de anne duygusallığına hitap eden şeyler olur

Ayyy Ece en son bende ne yaptım biliyor musun bu kadar benzerlik olur. Bende çay bardağı aldım LAV marka. Baya bi bozuldu, kullanmadı hatta. Eşime dedim ki annene hediye alınca kullanmıyor nasılsa almayalım dedim. Oğlu kızmış buna gizliden belli. Haftasına ona gittiğimizde bize çay doldurdu o bardaklarla. Güya komşuları da çok beğenmiş oda demiş ki gelinim aldı bana anlatıyor böyle :ukala::ukala: Yılbaşında da kupa aldım üstünde fil var onuda atmış bi köşeye :lülülü::lülülü:
FİLLİ KUPA MI:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

NAPAYIM EN DEĞERSİZ HEDİYE ONU BULDUM HEM DE EN UCUZU

AMA O ARAR ŞİMDİ ECECİM CANIMMMM NE KADAR İNCESİN DER

BEN DE UYUZ OLURUM

2 SENELIK GELINI OLARAK TEK ÇÖP GÖRMEMİŞKEN ÇOK BİLE O BARDAKLAR

FİLLİ KUPA MI:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

NAPAYIM EN DEĞERSİZ HEDİYE ONU BULDUM HEM DE EN UCUZU

AMA O ARAR ŞİMDİ ECECİM CANIMMMM NE KADAR İNCESİN DER

BEN DE UYUZ OLURUM

2 SENELIK GELINI OLARAK TEK ÇÖP GÖRMEMİŞKEN ÇOK BİLE O BARDAKLAR

ooohhhh aynen çok bile o filli kupa :lülülü::lülülü::lülülü: Benim evimde çöpü yok, bi hediyesi yok kaç yıldır

Ama bi keresinde doğum günümde beğendim kot pantolonu almış bana ne hikmetse, sonra eşimin ağzını aradım meğerse o aldırmış Nil şu pantolonu beğenmişti diye güya ikimizin arasını yapıyor garibim.

ooohhhh aynen çok bile o filli kupa :lülülü::lülülü::lülülü: Benim evimde çöpü yok, bi hediyesi yok kaç yıldır

Ama bi keresinde doğum günümde beğendim kot pantolonu almış bana ne hikmetse, sonra eşimin ağzını aradım meğerse o aldırmış Nil şu pantolonu beğenmişti diye güya ikimizin arasını yapıyor garibim.
öyle oluyor evet
bizde de oldu aynı durum:)

kv bana kendi zevkine göre şeyler aldığı için bende kendi kullanacağım şeyler alıyorum ona.

Nişanlıyken kahve makinası almıştım gidince ben kullanıyorum

Fincanları demode diye bide fncan takımı almıştım.

Kocamı dehlediğim için bu yıl kv derdinden kurtuldum ama anneme çamta alıcam.

Kadının enbüyük aksesuarı çanta çünkü gezdirip gezdirip kızım aldı det:)

kv 3 tane elbise aldım seneyi kapattım galiba(150TL verdim toplamda)
annemede bu sene ucaza gitti garibim ersağ deterjanı aldım oda bunla idare etsin bakalım

Anneme masa örtüsü + büyük ve küçük havlu , Kayınvalideme bluz aldık :KK53: İkisi de gayet uygun fiyatlara oldu bence düşünülebilir:KK54:

Hediye işi benide çok zorladı bugün. 2 ayrı kutup. Biri türbanlı biri açık.
Tarzları alakasız. Avm deki bütün mağazaları gezmek zorunda kaldım.

ay gelinlerim ilerde bana ev eşyası hediye almaz inşallah..
özel günlerin kişiye özel hediye gerektirdiğini düşünüyorum.. ev eşyası ev hediyesidir yahu..

Nisanlin sen ve anneyle cekilmis resimden kupa bardak yaptirabilirsnz iki anneye sihirli olandan guzel olur bence.

Back
X