iki anneye hediye almak

ben ikisine de bişey almıyorum, annemin bişey beğendiği yok zaten, kv de kaynayıp gidiyor yazık :KK14:

benim kayınvalidem yok.Allah rahmet etsin.anneme para veriyorum.çünkü o öyle istiyor.,zevklerimiz uyuşmuyormuş.:KK60:o renkli,pullu payetli,frapan şeylerden hoşlanır.ben giderim anne bluzu alırım lacivertli,grili.o kızar bana,gider ,morlarla,fuşyalarla değiştirir.(çok seviyorum ben bu kadını ya)

gelinim bana,geçen sene elleriyle tepsi,boyamıştı.aynısından anneme de yapmıştı.bu sene ne gelir bilemem ama ben kişisel ve düşünülmüş hediyeleri seviyorum.mesela,kitap çok okurum ve bir yazarın(amin maalouf) kitaplarına özellikle değer veriririm.kütüphanemin,demirbaşıdır.birkaç kitabını alamadım daha,düşünüpte alırlarsa,çok memnun olurum.

bir de gümüş takıya merakım var.öyle büyük şeyler olmasıda gerekmiyor.ucuz bir bileklik,yüzük olabilir.

Benimki almasam konusmaz , içine dert olsa da olsun annecim der:)))
Ben uyduruk şeyler alıyorum bilerek ona değer vermediğimi göstermek için
Eşimin gönlü olsun dıye alır yollarım .

6 Kişilik çay bardagı ve tabagı aldım pasabahceden 17,50 tl:olamaz::olamaz::olamaz:
Ne kadar ucuzmus yav
Ben pasabahcede kendime bir cay takimi begendiydim bardagin tanesi 12 tl idi. Daha bunun tabagi var *12si var dedim ;)

Ben kaynanayla irtibat halinde degilim. Bazen arar beni o zaman da sanki hic birsey yokmus gibi gayet guzel konusurum. O yuzden kendisine hediye alma durumum yok
Annem dunyanin en zor insanidir. Asla birsey begenmez. Bu sene ilk kez torunu ile beraber anneler gunu kutlayacak. Sabah sabah giyinip kusanip kapisina dayanacaz ana ogul, surpriiiiiz diye bagiricaz ;)sonra da onu alip kahvaltiya gitmeyi planliyoruz

Bende ikisinede aynı minvalde hediyeler alırım genelde. Parfüm aldım,çanta aldım,bluz aldım,çay makinesi aldım bu zamana dek.
Esse,Karaca,English Home vb mağazalara bakın. Nevresimden,tencereye,porselen fincan,çaydanlıklara kadar çok alternatif var,muhakkak bütçenize uyan birşeyler ayarlarsınız.

Çiçek sepetinde eğlenceli ve kişiye özel yapılan kupalar var iki günde teslim edildi bize. Biz bu sene ondan aldık. Birinde dik otur anne sözleri yazıyor altında annemin adını yazdırdık. Diğerinde de anasının balları yazıyor ve çocuklarının adı var. İkisi de pek memnun kaldılar.
Bunun dışında maddi durum sıkışıksa zevklerinden emin değilseniz saksı çiçekleri güzel olur. Benim annem en azından her saksı çiçeğinde pek mutlu olur. İçine ufak bir not koyarsınız onu da saklıyorlar.
Bunun dışında anneye zarif hediye derseniz gümüş şık bir kolye olabilir mesela yarı değerli taşlı gümüş kolyeler çok şık duruyor. Bir bakabilirsiniz. Ben anneme ametist bir gümüş kolye almıştım geçen sene hala boynundan çıkarmaz.

Back
X