iki anneye hediye almak

Ben nişanlıyken kvme şık bi çiçek ve iyi kalite bi kutu çikolata yollamıştım, nişanlıyken ötesine gerek yok bence. Bu yıl da güzel bi nevresim takımı çarşafı yastık kılıfları vs takım halinde kargoladım. Anneme de yemek takımı aldım yolladım.

Bakalım bana ilk anneler günüm için ne hediye alacaklar özellikle eşim :rolleyes:

Kibar bi kahve fincan seti alabilirsiniz butcenize uygun fiyati olanlardan ya da kahve yapma makinesi:21:

Ben nişanlıyken kvme şık bi çiçek ve iyi kalite bi kutu çikolata yollamıştım, nişanlıyken ötesine gerek yok bence. Bu yıl da güzel bi nevresim takımı çarşafı yastık kılıfları vs takım halinde kargoladım. Anneme de yemek takımı aldım yolladım.

Bakalım bana ilk anneler günüm için ne hediye alacaklar özellikle eşim :rolleyes:
Gelismeleri yaz ama bekleriz simdi ben merak ederim

Gelismeleri yaz ama bekleriz simdi ben merak ederim
Ben de merak ediyorum vallahi. Hediye almasa da olur o anneler günün kutlu olsunu duysam yeter, ay sınırdan yakalamışım anneler gününü 1 ay geç doğursam olmayacaktı :D

Şaka bir yana, tam bugün sıpam doğalı 1 ay oldu, 6 nisandı :dua:

Kayınvalide geçtiği için gıcık oldum şimdi, hayatta sıfır beklenti =bol mutluluk, huzuru böyle elde edebiliyoruz ama haksızlık olmuyor mu böylede diye şeytan dürtüyor sanki hediyelere boğulduk valide tarafından da kara kara düşünücez ne alalım diye

Bende öyle ama fos çıkacak nerde akıl eden hiç zannetmiyorum bana hediye gelmez kutlayan olmaz . Senin umudun varsa tüm umutsuz anneler adına o hediyeyi kucakla :))
Ay hediye gelmese de olur eşim kutlasın yeter :)) Henüz o kadar öküzleşmedi eşim unutacağını sanmam yani gözünün önünde karısı kucağında bebek :)

aboo 4 kv nasıl başediyon:KK55:
Yok yok ikisi misafir. Neneler gidici. Seviyoruz altın kızları, çok tatlilar. Maksat gönülleri hoş olsun..
Kvnin kvsi oha ya:KK66:
Sabanoglu saban gibi olmus
Allah kolaylik versin biz bi hediyeyi secemiyoz
Öyle her sene almıyoruz ya. Bi seferberliğine böyle oldu. 1 ay kv'de kalicaklar. E şimdi kv alacağız, eşim babanneye tapar ona da alalım dedi. E tabi anneanneye de almak farz oldu. Hoppa

Yok yok ikisi misafir. Neneler gidici. Seviyoruz altın kızları, çok tatlilar. Maksat gönülleri hoş olsun..

Öyle her sene almıyoruz ya. Bi seferberliğine böyle oldu. 1 ay kv'de kalicaklar. E şimdi kv alacağız, eşim babanneye tapar ona da alalım dedi. E tabi anneanneye de almak farz oldu. Hoppa
Allah kesenize bol bereket versin de her sene alin canim

Bütçe ne kadar? Bugün öğle arasında anneme,kayınvalideme ortopedik sandalet aldık hatta gümüş kolye hediye ettiler,o da bana:KK53:
Flo dan mı aldınız ne kadar sandaletlerin fiyatı bi de kolye nasıl güzel mi ☺

Kaynanama evlendiğim yıl bir kere hediye aldım onada annemede aynısını aldım.ama kaynanam burun kıvırıp bir kere bile giymedi aldiğim üstü. O zamandan beri ne kutlarım nede bir hediye alırım

Back
X