3 aylık bebe ayakta mı sallanıyor
kvde gelsin baksın evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aylık bebe ayakta mı sallanıyor
kvde gelsin baksın evet.
Koltuklarin salonda gezmesini istememesine ne diyorsun peki? Ben oraya takildim. Ben de istemem sonuçta koltuklarin salonda gezmesini, o konuda hak verdim.Emin değildiniz maden niye ortallıgı ayaga kaldırdınız:)
kvdeye kadar planlanmıs simdi yok ben calısmayayım sacma değil mi?
Normalde calısan insanlar bile 6 ay iznini kullanmaya calısıyor.
Sİzin 3 aylık bebekle kendi kendinize is aramanız değisik geldi bana.
Perdem bozulmasın nedir bide ya esya sonucta o bebe ayaklanacak ,o perdeler yer değistirecek biliyrsunuzdur insallah![]()
İşi bulup gelip bakmasını isterken bebeğiniz sütsüz kalıp ciyak ciyak ağlamayacak mıydı? Bunlar şimdi mi görünüzün önüne geliyor?Dikkat ederseniz gelip bakmasını söyledim gelip yerleşmesini değil, bide bi dövün isterseniz tedirginliğim bebeğimin küçük oluşundan açık seçik anlatmışım telkine ihtiyacım var azara değil.
Okadar kıstım ki peynir ekmek yemeyi de bıraktım
Valla bende size sabah sabah dalga geçecek güzel malzeme verdim, güzel bi sabah oluyor desenize neşeniz bol olsunKoltuklarin salonda gezmesini istememesine ne diyorsun peki? Ben oraya takildim. Ben de istemem sonuçta koltuklarin salonda gezmesini, o konuda hak verdim.
Bende istememKoltuklarin salonda gezmesini istememesine ne diyorsun peki? Ben oraya takildim. Ben de istemem sonuçta koltuklarin salonda gezmesini, o konuda hak verdim.
O zaman malesef size seçenek kalmamış.Okadar kıstım ki peynir ekmek yemeyi de bıraktım
Koltuklara emir vermiyorum şurdan şuraya geçin diye kv sürekli yerini değiştiriyor söylemek istediğim buydu çocuk yapmamakla ne alakası var koltuklara çocuk çoktan işedi kustu ondan kıymetli de değil düzenimden bahsettim saptırdıkça saptırdınız az daha tez yazın bu konu üstünde zorlayın hayal gücünüzü bakalım neler çıkacakSebzesuucuğum perde koltuk vs bu kadar takıyorsan çocuk da yapmayacaktın o halde yav. O perde kaykılacak, o koltuklara işenecek kusulacak ve hatta her yer kırıntı olacak. Bilgin olsun da![]()
ben size en bastan dedim, çalışmak zorunda degilsiniz ama demagoji yapmaya gerek yok. Bebeğinizi kendiniz buyutmek isteyebilir, evinize kimsenin karismasini istemeyebilirsiniz. Esinizinde bir isteği olmamış, siz harlamışsınız ortalıği. Bırakın siz düşüneceğinize esiniz düşünsün ne yapacağını, tekel iyi gitmiyorsa baska ya da ikinci bir is bulsun madem. Bebis az buyuyunce, simdi dert ettiklerinizi etmeden calisirsiniz rahat rahat.Valla bende size sabah sabah dalga geçecek güzel malzeme verdim, güzel bi sabah oluyor desenize neşeniz bol olsun![]()
Yapmaz. Böyle tiplerin çocukları da algılamaya başladıkları andan itibaren anaları gibi oluyor. Bi arkadaşımın bebesi emeklerken yerdeki kırıntıları toplayıp annesine veriyorduSebzesuucuğum perde koltuk vs bu kadar takıyorsan çocuk da yapmayacaktın o halde yav. O perde kaykılacak, o koltuklara işenecek kusulacak ve hatta her yer kırıntı olacak. Bilgin olsun da![]()
Eşim sabah başka işe gidiyor akşam dükkana geçiyor çalışmamı genel olarak eşim istediği için iş bakıp teklif ettim O YÜZDEN SEVİNDİ demogoji yapmalık bi durum yok, dalga geçilecek bi durumda yok çalışmak istemememin sebebi hantal olmam değil ben yıllardır çalışıyordum zaten bebeğim konusunda tedirginim neyseki aklı selim bazı hemcinslerimden içime su serpecek yanıtlar aldım, teşekkür ederim.ben size en bastan dedim, çalışmak zorunda degilsiniz ama demagoji yapmaya gerek yok. Bebeğinizi kendiniz buyutmek isteyebilir, evinize kimsenin karismasini istemeyebilirsiniz. Esinizinde bir isteği olmamış, siz harlamışsınız ortalıği. Bırakın siz düşüneceğinize esiniz düşünsün ne yapacağını, tekel iyi gitmiyorsa baska ya da ikinci bir is bulsun madem. Bebis az buyuyunce, simdi dert ettiklerinizi etmeden calisirsiniz rahat rahat.
Eşiniz iki işte birden çalışıyorken nasıl peynir alacak paranız olmuyor? Dalga geçmiyorum, cidden merak ettiğim için soruyorum.Eşim sabah başka işe gidiyor akşam dükkana geçiyor çalışmamı genel olarak eşim istediği için iş bakıp teklif ettim O YÜZDEN SEVİNDİ demogoji yapmalık bi durum yok, dalga geçilecek bi durumda yok çalışmak istemememin sebebi hantal olmam değil ben yıllardır çalışıyordum zaten bebeğim konusunda tedirginim neyseki aklı selim bazı hemcinslerimden içime su serpecek yanıtlar aldım, teşekkür ederim.
Kesinlikle bu artık çocuk içinde sıkıntılı bir durum kimse kimsenin evinin içini bilemez..Lütfen peynir yemekten bile vazgeçecek durumdaysanız kayınvalide ev eşya takılmayıp çalışın
Çocuğunuz büyüdükçe ihtiyaçları da artacak
Siz yemeseniz olur diyebılırsınız ama çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için sağlıklı düzenli beslenmesı gerekir
Peynir alacak param olmuyor demedim hanımefendi, yemeyi bıraktım dedim Bi daha okuyun. İki kira ve borçlarımız var. Artı hayat pahalılığından bahsetmeme gerek yoktur heralde malum gündemimiz çoğunlukla bu.Eşiniz iki işte birden çalışıyorken nasıl peynir alacak paranız olmuyor? Dalga geçmiyorum, cidden merak ettiğim için soruyorum.
Okuduğumdan berı kahkaha atıyorumYapmaz. Böyle tiplerin çocukları da algılamaya başladıkları andan itibaren anaları gibi oluyor. Bi arkadaşımın bebesi emeklerken yerdeki kırıntıları toplayıp annesine veriyordu![]()