- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
Merhaba herkese ben 1yıldan sonra ailemin yanına geldim aramızda 5 saatlik yol var ama çalıştığım için sık gelemiyorum bugünle beraber 10 gün oldu gelmemiz, çocuklarımın kuzenleriyle araları çok iyi çok mutlu ama illa birgün gideceğiz ben de bayramı burda geçirmek istemiyorum dedim eşime
Eşim de onu dediğimden beri gelin diye tutturuyor
İlk geldiğimizde bayramı geçireceğiz diye konuştuk ama eşim de özledim deyince çocuklarla bayramı geçirmek istiyorum deyince iki arada bir derede kaldım
Evet dert değil ama bizimkiler neden fikrimin değiştiğini merak ediyor
Bir diğer yanı da eşimle çocukların vakit geçirmesi mi yoksa yılda bir kere geldikleri kuzenleriyle geçirmeleri mi daha önemli ?
Siz olsanız ne yapardınız 3-5 gün daha kalır mıydınız çocuklarınız için yoksa gidip eşinizle mi geçirirdiniz ?
Eşim de onu dediğimden beri gelin diye tutturuyor
İlk geldiğimizde bayramı geçireceğiz diye konuştuk ama eşim de özledim deyince çocuklarla bayramı geçirmek istiyorum deyince iki arada bir derede kaldım
Evet dert değil ama bizimkiler neden fikrimin değiştiğini merak ediyor
Bir diğer yanı da eşimle çocukların vakit geçirmesi mi yoksa yılda bir kere geldikleri kuzenleriyle geçirmeleri mi daha önemli ?
Siz olsanız ne yapardınız 3-5 gün daha kalır mıydınız çocuklarınız için yoksa gidip eşinizle mi geçirirdiniz ?