- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Şu an benimle çok ilgili çok efendi bi çocuk var onla konuşuyorum gerçekten ilgili ve beni düşünüyor ama sevgililik muhabbeti yok aramızda ama çok iyi anlaşıyoruz. onunla bir şeye başlarsam sanırım bu aşk olmaz ama mutlu olurum. Konuşuyoruz derken ona umut verici bir şey demedim.
Aslında ben başka birinden hoşlanıyodum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayal-kirikligi.822167/ şu konumda bahsetmiştim ama sonunda beklediğim reaksiyonu alamayınca üzüldüm hevesim kaçtı ve vazgeçtim.
Bu hoşlandıgım çocukla ben mesaj attıktan sonra 2-3 kez karşılaştık hatta o yanıma geldi normal konuştuk arkadaşça.
En son geçen hafta karşılaştık yine normal konuştuk. 2 gün önce sosyal medyadan iki gün üst üste mesaj attı hatta whatsapptan konuşalım falan dedi oraya geçtik tam unutmuşken aklımı karıştırdı. Yeni oluyor bu olayZaten benden hoşlandığı için mi mesaj attı bilmiyorum Onunla da sürekli konuşmuyoruz yani çok ilgili değil o yuzden niyetini anlayamıyorum. Bir yanım Hoşlansa mesaj attıgım zaman heyecanlanıp hemen devam ettirirdi diyor diğer yanım bak konuşmaya çalışıyor belki yazı beklemiştir diyor.(Aynı okuldaydık çünkü ortak derslerimiz vardı.)
Mesajları hımm, tamam vs gibi şeylerle bitiriyor, ben de öyle olunca uzatmıyorum ertesi gün yine mesaj atıyor ama işte çok ilgili değil. Aklımı karıştırdı durduk yere. Hala umudum var ona karşı acaba diyorumAcaba olur muyuz diye düşünüyorum Napmalıyım akıl verin lütfen sizce bu çocuğun amacı nedir
Aslında ben başka birinden hoşlanıyodum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hayal-kirikligi.822167/ şu konumda bahsetmiştim ama sonunda beklediğim reaksiyonu alamayınca üzüldüm hevesim kaçtı ve vazgeçtim.
Bu hoşlandıgım çocukla ben mesaj attıktan sonra 2-3 kez karşılaştık hatta o yanıma geldi normal konuştuk arkadaşça.
En son geçen hafta karşılaştık yine normal konuştuk. 2 gün önce sosyal medyadan iki gün üst üste mesaj attı hatta whatsapptan konuşalım falan dedi oraya geçtik tam unutmuşken aklımı karıştırdı. Yeni oluyor bu olayZaten benden hoşlandığı için mi mesaj attı bilmiyorum Onunla da sürekli konuşmuyoruz yani çok ilgili değil o yuzden niyetini anlayamıyorum. Bir yanım Hoşlansa mesaj attıgım zaman heyecanlanıp hemen devam ettirirdi diyor diğer yanım bak konuşmaya çalışıyor belki yazı beklemiştir diyor.(Aynı okuldaydık çünkü ortak derslerimiz vardı.)
Mesajları hımm, tamam vs gibi şeylerle bitiriyor, ben de öyle olunca uzatmıyorum ertesi gün yine mesaj atıyor ama işte çok ilgili değil. Aklımı karıştırdı durduk yere. Hala umudum var ona karşı acaba diyorumAcaba olur muyuz diye düşünüyorum