iki arada bir derede

amenede seni kovdularmı evlerinden
eğer öyleyse gitme
gidersen konu aynen açılır sen suçlanırsın
alttan aldıkça haklıda olsan ezerler
o kadarda eşini düşünme damaramı neye bağlarsa bağlasın
o gitsin gçrüşsün ama sen kovuldunsa gitme
eşinede kovulduğum yere nasıl giderim de
artı iftara çağırmış ailen gelmemişler aramamışlar belliki saymıyorlar
ailenin arkanda olduğunu herzaman hissettir ailenide kendinide ezdirme
bunu kayınvalidenle ağız dalaşı yaparak değilde yeri geldiğinde annen korusun seni
ne sedefmiş be valla uyuz ettiler
gitme eltinde sende uzak dur sedefleriyle mutlu olsunlar siz uzak durun

nedee guzel anlatmissin cok haklisin soyledigin her kelimede
yalniz tek bisey var esime gtmek istemiyorum desem beni zorlamaz gidelim diye ama bi sekilde mutsuz oldu[unuda gosteriyo haklisin biraz o bana acisin yansitmasin artik
isterdimki kendi anlasin oyle yada boyle sinir ani vs ne olursa olsun seni evden kovdular gitmiyoruz hicbiyere evimize yuvamiza bakiyoruz deseydi esim ben yine giderdim yine yapardim o aptalligi
ama tek basima dusunmekten biktim saldim artik nereye gderse gtsn olaylar dedigin gbi kendime esime yuvama bakicam ve gitmiycem k/valideye

Amanade boşver canım gitme bence de
Kıymetinin bilinmediği yerde ne işin var
Ailesi zaten seni görünce bozulurlar,sonuçta davet edilmemişsin
Hiç bişey olmamış gibi gitme derim ben sana
Ki zaten gitmeyi düşünmüyosun
Politik olmanın yolunu falan da arama
Gitmiyorum de açık açık,eşin de bi zahmet anlasın kırıldığını
Bak Sedef'in neden kıymeti biliniyor,ya da diğer eltinin?
Çünkü eşleri sonuna kadar arkasındalar...
Eşin de maşallah 1 hafta sonra yelkenleri suya indirmiş

gitmiycem zaten cnm yalniz .ok ama .ok merak ettigim bisey var acaba bayramda sedefin annesine gidildimi yada arandimi bayram kutlamak icin eger oyleyse hepten bitecekler benm icin keske ogrenebilsem bunu
aynen dedigin gibi cok sevdikleri sedeflerini bassinlar bagirlarina

kafam allak bullak yasadiklarima bagisiklik kazandimda normalmi karsiliyorum olmasi gerekenle olani ayirt edemiyormuyum diye dusundum bu yorumundan sonra
esin 1 hafta sonra yelkenleri suya indirmis demissinya esim o yelkenleri hic kaldirmadiki
hicbisey olmamis gibi hergun arasmaya konusmaya devam edildi babasi annesi ve esim arasinda ben esimin o gunku olaylardan dolayi so[uk konustupuna vs hic sahit olmadim nedense ole konusmasinida beklemedim bu davranisini normal buldum sen surda sunlari yazana kadar:44:
sonra babasi aradi daha kavga olmadan once konusmuslardi zaten findik isini aradi babasi su su gun gtcez calismiosun o gun dimi diye esimde tm gelirim calismiom dedi yarinda findi[a gitcekler gulluk gulistanlik
bu arada findiga zaten gitmycem o net
benm burda gitmek istemiyorum artik diye bahsetti[im yer kovuldu[um yer yani kv ve kp evleri cnm

bırak boşver aradılarsa da aramadılarsa da...araştırma düşünme bunları...ben gönlümden düüşürdüğüm insanı merak etmem hiç...gönlünde yeri olmayan insanların arayıp aramadığını neden düşünüp üzülesin....
amanede birgün gazel dediydi dersin :) onlar birgün sedeften iyi bir darbe alıp seni mumla arayacaklar....aha buraya yazıyorum :)

gunahi varsa rabbim affetsin ama o gun hersey gzleri onunde oldugu halde yne beni sucladilarya bende solediin sey icin ah ettim icimin yanginiyla
oyle bir darbe alsinlarki neyin neolduunu anlasinlar diye rabbim herkese kmn neolduunu gstersn

Tatlım sadece ben yazmadımki gitme diye kk kadınları genelde hep aynı fikirde
Aklın yolu birdir diye boşuna söylenmemiş
Yani bütün olanlardan sonra,ayılıp bayılmalar,saç saça başbaşa kavgalar,eşlerinde devreye girmesi...vs
Tekrar görüşmek biraz abes olur,en azndan şimdilik
Eşine de bravo yani,tamam görüşecek tabi annesi babası ona bişey diyemem
Ama seni de o ortama tekrar sokmak istemesi ilginç geldi bana
Eminim diğer kayınlarını da çağırmışlardır yada çağırırlardı ( aynı şehirdelerse )
Onlar bırak fındık toplamayı,bakalım konuşuyorlar mı...

gunahi varsa rabbim affetsin ama o gun hersey gzleri onunde oldugu halde yne beni sucladilarya bende solediin sey icin ah ettim icimin yanginiyla
oyle bir darbe alsinlarki neyin neolduunu anlasinlar diye rabbim herkese kmn neolduunu gstersn

beddua etme yine de, döner dolaşır sana gelir allah muhafaza...
sen allaha havale et....o bilir hayırlısını...
ama ne eltiymiş bu sedef de yaaa :) kk üyeleri olarak bi çözemedik şu kızı :) cevval kız vesselam...

yok artik cnm allahtan o kadarda degil
findiga esimle birlikte esimin bizim gorustugumuz abisini cairmislar
diger gorusmedigimiz kaynim zaten uzakta ve artik herkesi bi araya toplamak icin kv ve kp tek bi hamle daha yapacagini sanmiyorum
esim annesi babasi konusunda kiyimsiz ama onca olaydan sonra beni kaynimla yada sedefle ayni ortama getrmez bundan emnm o kadar hakkini yemiyim simdi yapmadi[i seyler gbi yaptiklarida var
esim anne babasiyla gorusmeye normal devam etmemi bekliyor ben buna kiziyorum

haklisin cnm allaha havale
he ya ne kizmis bu sedef yikti da[itti ortali[ida yine aman almadik
eve dusen yildirim mubarek kiz

haklisin cnm allaha havale
he ya ne kizmis bu sedef yikti da[itti ortali[ida yine aman almadik
eve dusen yildirim mubarek kiz

sadece senle kavga etse hadi diyecem sende kusur vardır ama yani diğer eltinle saçsaça başbaşa girdiler o eltinde kimbilir ne kadar kızmış
sedefi konuşmaya gerek yok hiç böylesini görmedim valla
sen kayınvalidenle kayınpederine mesafe koymalısın başka türlü olmaz
her kavgadan sonra hiçbişey yok gibi gidersen hep seni ezerler önemsemezler
bak ben devamlı kayınvalideme giderdim her nazı kaprisi yapardı bana bunalırdım ama eşim üzülmesin diye giderdim
aman eşimle aram bozulmasın diye
eltim senede 1 kez gelirdi zaten zorla gelirdi her gelişinde kavga gürültü kayınvalideye sarar demediğini bırakmaz
kayınvalide sırf kavga çıkmasın diye tüm gün resmen yalakalık eder peşinden koşar dururdu
ona kızıp kaçkez bana çatardı
ama yetti gün geldi bende pes ettim 1 yıl gitmedim desem yeridir başka olaylarda vardı tabiki
o dönem eşimle aram bozuldu ama ben zaten ayrılmak isterse kabul ederdim haklıyken haksızlığı kabul edemezdim
eşim geldi gitti ailesini korudu söylendi etti bende hep açıkladım sebeplerini
aynen gitti annesinede söyledi annesi inkar etti ama gerçeği anladı zaten
sonra 1 yıl sonunda pes etti artık eskisi gibi yapmıyor hiçbişeye karışmıyor
çokta alttan almamak lazım ben çok pişman oldum

inan bende çok pişmanım bu zamana kadar boş boş carlayıp yinede en sonunda alın ben eşeğim vurun smeeri sırtıma seklinde davrandığım için...tepkimi düzgn bı uslupla ortaya koyup arkasında duramadığım için hem ezilen oldum hem kavgacı çirkef ilan edilen...
SEVGİLİ KV FINDIK AYIRMIŞ BANA TAM OLGUNLAŞMAMIŞLARINDAN AL BUNLARI GÖTR AMANEDE ÇOK SEVİYO YESİN DEMİŞ EŞİME..
yapıp edip hc bişey olmamıs gbi davranıyolar sonra amanede kavgacı bu yapmacıklıkları öldrcek beni sinir hastası olacam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…