Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/B][/Q
biz bir ömür birlikte geçirmeyı düşünüyoruz tabıkı karısıcam mudahale edıcem akıl verıcem destek olucam hangı anne baba cocugunu zora sokar aman oğlum sen zorlanma etme boşver diyecekler ama benım o insanın zor anlarını gören ağlayışlarını duyan 6 yılımı verdım bu adama onun da benım hayatıma karışma hakkı olduğu gibi benımde var iyi ve kötü günde aynı seyı kardeşimde yaşadık olmaz gidemezsın dedı aılem ve suan asker olmaktan mesleğınden çok memnun
ayrica ben de erkek arkadasinizi tebrik ettim, benim boyle bi sevgilim olsa ayrilirdim direk.
ayrica ben de erkek arkadasinizi tebrik ettim, benim boyle bi sevgilim olsa ayrilirdim direk.
Aynen!
Yazacaktım unuttum!
Benim ailemle dargın olacağımı bile bile meslek konusunda baskı yapan sevgiliden ben de ayrılırdım.
gerci burda bence suc cocukta da var, sevgilisinin her dedigini ailesine karsi gelmek pahasina dinleyen bir adamdan pek de hayir gelmez diye dusunuyorum.
Evet bu da garip bir durum zaten.
Adamın kendi aklı fikri yok mu?
Hangi mesleği yapabileceğini,nasıl para kazanacağını bilmiyor mu ki?
Ailesi olmaz diyor,sevgilisi bastırıyor,yazık adama sen ne düşünüyorsun diyen yok!
gerci burda bence suc cocukta da var, sevgilisinin her dedigini ailesine karsi gelmek pahasina dinleyen bir adamdan pek de hayir gelmez diye dusunuyorum.
allah allah adam olmaz demek nasıl yorumlar bunlar ya yazık çok yazık
allah allah adam olmaz demek nasıl yorumlar bunlar ya yazık çok yazık
kesinlikle. bu arada merak ettim konu sahibinin meslegi var mi acaba?
senin icin ailesini harcayabilen adam, yarin bi gun baskasi icin de seni harcar arkadasim.
İki üniversite mezunu biri neden jandarma olupta dağ bayır gezmek istesin ilginç.
Adam olmaz derken hakaret yok ki burada.
Adamın oturmayan karakteri ileride başınızı çok ağrıtır demek istiyoruz.
Erkek arkadaşınızın hayatına,mesleğine nasıl karışırsınız?
Hangi cürretle buna müdahale edersiniz?
Adam ailesiyle dargın olmak pahasına sizi mi dinleyecek yani?
İnanılır gibi değil gerçekten!!!
arkadaşlar ortada harcanan harcanılan bişey yok adam sınavı girip görücem diyor ne yanı memur olsa babası anası gönderemeyız deyıp tayını çıkan hakkariyedemı gidemıcek soruyorum sıze ya
İki üniversite mezunu biri neden jandarma olupta dağ bayır gezmek istesin ilginç.