iki Arada kaldim

berlume

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
81
17
288
- Yurtdışı
Esimle bir aya yakin zamandir küsüz. ( cok agir laf etmisti) Gecen gün uzun süredir birliktelik yasamiyoruz ihtiyacim var deyip yanima geldi kizgin olmama ragmen red etmedim. Iliski sirasinda hic birsey hissetmedim sadece ihtiyacini karsilamasini istedim 5 dakika sürdü zaten. Sonrasinda yine konusmamaya devam ettik. (Ben konusmak istemiyorum). Sizce yapmatigim dogrumuydu? Red etsem baska kadina gitse suclu ben olacaktim geldim red ettin diycekti bir yandanda söyledigi lafi kaldiramiyorum dogrumu yaptim yanlismi bilemiyorum kizlar birseyler söyleyin kafamdaki ikilem son bulsun. Siz olsaniz napardiniz?

Esimle bir aya yakin zamandir küsüz. ( cok agir laf etmisti) Gecen gün uzun süredir birliktelik yasamiyoruz ihtiyacim var deyip yanima geldi kizgin olmama ragmen red etmedim. Iliski sirasinda hic birsey hissetmedim sadece ihtiyacini karsilamasini istedim 5 dakika sürdü zaten. Sonrasinda yine konusmamaya devam ettik. (Ben konusmak istemiyorum). Sizce yapmatigim dogrumuydu? Red etsem baska kadina gitse suclu ben olacaktim geldim red ettin diycekti bir yandanda söyledigi lafi kaldiramiyorum dogrumu yaptim yanlismi bilemiyorum kizlar birseyler söyleyin kafamdaki ikilem son bulsun. Siz olsaniz napardiniz?
Yaptığınız sey cok yanlıs ileride bunu alışkanlık haline getirebilir ve artık cırkınlesmeye hatta tıksınmeye kadar gıder. Senı seven ınsan ozur dıler barısır ondam sonra onu ıster aklı fıkrı orada mı aceba. Kusken bunu nasıl dusunebılıyor hayret

Toplumdaki kadinin pzerine olusturulan baskilar ister istemez bilinc altimizimi etkiliyor acaba yada aldatilma korkusumu bilemedim. Hani derler ya kadin erkegin ihtiyacini karsilamak zorunda erkek gidersede aglamayin diye bunlar ister istemez bilinc altimihami isliyor. Bi taraftan aldatilinca keske dememek bi taraftan kadinlik gururu bu dünyada kadin olmak ne kadar zor...

1 ay nasıl konuşmadan aynı evde yaşıyorsunuz çocuğunuz yok mu
Allah bagislarsa iki tane var. Önceleri ben uzatmaz barisirdim baktim bunu kullaniyor sonuna kadar sucluda olsa gelmiyor bu seferde ben inat ettim yeter arzik diye sabrimi ölcüyor sonuna kadar direniyor ben bir isik yaksam kosa kosa gelecek ama bende o isik yok

Toplumdaki kadinin pzerine olusturulan baskilar ister istemez bilinc altimizimi etkiliyor acaba yada aldatilma korkusumu bilemedim. Hani derler ya kadin erkegin ihtiyacini karsilamak zorunda erkek gidersede aglamayin diye bunlar ister istemez bilinc altimihami isliyor. Bi taraftan aldatilinca keske dememek bi taraftan kadinlik gururu bu dünyada kadin olmak ne kadar zor...
Ewet gercekten zor ama bu konuya kadınlığın yonunden degıl de ılıskınız acısından bakmanı tavsıye ederım. Onun ılk gorevı senden ozur dılemesı hadı dılemedı dıyelım en azından oturup konusup ortak noktada konusmalı ve oyle iliski olmalıydı. Ama dırek kus olarak o halde bulunmak erkeği soyle dusundurur nasıl olsa her halukarda yapıyoruz bı rahatlık olısur ve degersızlesırsın gozunde . Bu cocuk ta da oyledır cocuga herseye evet dersen hayırın ne demek oldugunu bilmez ve herseyi ıster nasıl olsa verecek dıye ılıskılerde boyle dır. Tabı hunlar benım dusuncem cnm herkez farklı bakış acıua sahip

Sende agzini tutamiyor diye baska erkeklere gidiyormusunuz ? Nasil bir yaklasim bu kadar kirildiniz madem ne diye sevistiniz birde kendisi rahatlasin diye yaptim diyirsunuz kendinizi bu kadar asagiya cekmeyin artik

Isin garip yönüde o günden sonra evde bana bütün islerimde yardim ediyor ev isi olsun yemek olsun her seye yardim ediyor. Benden adim bekliyor konusmak icin gözümün icine bakiyor ama ben konusmak istemiyorum. Masayi kaldiriyor bulasiklari makineye diziyor ve hatta camasir yikiyor bunlarin hepsi o geceden sonra yapmaya basladi peki bunun nedeni ne?

Allah bagislarsa iki tane var. Önceleri ben uzatmaz barisirdim baktim bunu kullaniyor sonuna kadar sucluda olsa gelmiyor bu seferde ben inat ettim yeter arzik diye sabrimi ölcüyor sonuna kadar direniyor ben bir isik yaksam kosa kosa gelecek ama bende o isik yok
Ben gerçekten sordum nasıl başarıyorsunuz diye hiç mi bir şey söylemek zorunda kalmıyorsunuz ben kendimi inat zannediyordum ama rekorum 3 gun

Ben gerçekten sordum nasıl başarıyorsunuz diye hiç mi bir şey söylemek zorunda kalmıyorsunuz ben kendimi inat zannediyordum ama rekorum 3 gun
16 senedir evliyim o kadar cok seyi yutup ben konustumki bir zaman sonra doluyorsunuz kiriliyorsunuz en ufak seyde günlerce küserdi üstelik kendi haksiz olmasina ragmen barisinca oturup konusurdum haksizligini kabul ederdi ama bi süre sonra yine ayni kendini tekrarlardi bazen insanlara onlarin dilinde konusmak gerekiyor esin bile olsa can cekisiyor gözümün icine bakiyor gözgöze gelelimde yanassin diye ama ben bakmiyorum bile insallah herseye küsmemeyi ögrenir. Hic konusmak zorundada kalmiyorum önceden yemegi hazirlayinca cocuklara derdim cagirin babanizi masaya diye simdi onuda yapmiyorum bekliyor cagiran yok kendi geliyor

16 senedir evliyim o kadar cok seyi yutup ben konustumki bir zaman sonra doluyorsunuz kiriliyorsunuz en ufak seyde günlerce küserdi üstelik kendi haksiz olmasina ragmen barisinca oturup konusurdum haksizligini kabul ederdi ama bi süre sonra yine ayni kendini tekrarlardi bazen insanlara onlarin dilinde konusmak gerekiyor esin bile olsa can cekisiyor gözümün icine bakiyor gözgöze gelelimde yanassin diye ama ben bakmiyorum bile insallah herseye küsmemeyi ögrenir. Hic konusmak zorundada kalmiyorum önceden yemegi hazirlayinca cocuklara derdim cagirin babanizi masaya diye simdi onuda yapmiyorum bekliyor cagiran yok kendi geliyor
Burcunuz ne:halay:

Kusura bakmayin ama sizi bu kadar kızdıran olay ne çok merak ettim.eşiniz belki de barisiriz diye medet ummustur.1 ay çok fazla küslük icin

Kusura bakmayin ama sizi bu kadar kızdıran olay ne çok merak ettim.eşiniz belki de barisiriz diye medet ummustur.1 ay çok fazla küslük icin
Eski kiz arkadasiyla ilgili bir konuda tartisirken verdigitepki beni cok kizdirmisti olayi tam anlatmak gerekirse evlendigim ilk zamanlarda eski kiz arkadasinin resmini bulmistum kitabin arasinda kayinvalidemlerde oturuyorduk o zaman kv. Resmi görünce bu kiz cok güzeldi oglum hep bu eve getirirdi cok geldi buraya demisti. Gecenlerdede bu konu acilmisti söyledim annen böyle demisti benim anneni sevmemi nasil beklersin benim annem deseydi senin tepkin ne olurdu dedim. O da hosuna gider gibi güldü olaya beni cok kizdirdi gülmesi hosunami gitti annenin söyledigi dedim gülmeye devam etti. Tartisma büyüdü bana sana iyi yapiyorum oh ne güzel oluyor dedi bende sinirlenip öyle i benimde eski erkek arkadaslarim senden daha yakisikliydi dedim ( benim canimin nasil yandigini anladin istedim) o da bana BENIM YATTIGIM KADINLAR SANA 10 BASAR dedi. Olaybenim icin orda bitti. Daha önceleride bana sinirlenip disarda senden iyi cok kadin var. Yada baska bir tartismada seni aldatacam görürsün sen benim eski sevgililerim senden cok iyidi laflarini duymustum. O zaman ayni sekilde karsilik vermenistim. Bu laflarin canimi cok yaktigini evlilikde söylenmeyecegini söylmeistim. Ama durmadi en sonunda benide söyletti. Olayin cok üstüne gitti gülerek en son bana iyi ediyorum sana oholsun sen hepsini hakediyorsun demesk beni tasirdi

Son düzenleme:
Su anki durumumuz ise ben dün konustum ben ayrilmak istiyorum dedim. Olaylarda bütün sucu üstüme atti. Bende olaylari bir kenara birak bütün olaylarda ben sucluolayim sen hakli ol sana bir tek soru soracam bana cevap ver dedim. Ben sana deseydim ki benim yattigim erkekler sana 10 basar. Ne yapardin beni affedermiydin bu evliligi sürdürümüydün dedim. Kesinlikle hayir seni affetmez ve bitirirdim dedi. O zaman beni anla bende seni istemi orum hayatimda dedim. Evimizi yeni yaptik 4 senedir oturuyoruz insaatda beraber calistik erkek gibi insaatisi yaptim. Burayi terk edip gitmek bana koyuyor. Banka krediniz var kendisi ödüyor. Bende calisi orum ama krediyi ödeyecek kdar degil. Sen git bu evden ben cocuklarimlakalayim dedim. Sen mi ldeyeceksin evin kredisini dedi. O zaman ben gideyim ama bana evimi bulup yerlene kadar yardim et sonra kendi yoluna git dedim tamam dedi. Bakalim nolacak ev aramaya basladim artik dedigi gibi yardim edecekmi yoksa sonuna kadar direnecek mi blöf mü yapiyor.

Back
X