Yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Benim esim özünde cok iyi ve vijdanli birisidir. Oturup konustugumuz zaman hatalarinibkabul ediyor. Bir süre cok iyi bir zaman sonra kv. Doldurmaya basliyor ve esim degisiyor. Kv. Tekbyasiyor kp. Öldü esime vijdan yapiyor bizimkide dayanamiyor. Kizida bu sehirde ama kizi annesine cok soguk esimin abiside burda onunda karisi yaptirtmiyor anlayacahiniz nazini bir tek esime geciriyor. Esimde onlar yapmiyor ben napim diyor. Annesine yapsin ona birsey deniyorum kaldiki ben de iki elim kanda bile olsa kosarim kv. Esimde biliyor bunu ama kv. Bir islerin pesinde oldugu an esime gizli sakli dolduruyor benden sürekli gizli isler yapiyor bana sürekli yalan söylüyor bu seferde tartisiyoruz neden yalan söylüyorsun annenle bir olup diyorum. Kv. Cok konustum hic birini kabul etmiyor ben kimseye karismiyorum deyio agkiyor. Oglunun hatalari var sen annesisin biraz sen uyar evimizde sorun yasiyoruz seni dinler dedigim zaman kv. Benim oglumun hic hatasinyok diyor. Isin en ilgincide esim yokken bana söyledigi bütün laflari esimin yaninda söyleyince inkar ediyor yalanci iftiraci ben dmedim iftira atiyorsun bana diyor. Sok oluyorum ispat bile edemuyorjm bu sefer esimi dolduruyor. Bizim kv. Haricinde aslinda fazla sorununuz yok bütün sorun kv.