İki aşk arasındayım AFFET BENİ ALLAHIM...

bence ikisinide Idare etmek Vs carpik iliskiler konu sahibi ucmus Allah Islah etsin ne diyeyim

benimde öyle maymun iştahlılığım oluyor arada bir sonra her ikisinden de oluyorum :KK53:

Arkadaşlar siteyi uzun yıllardır takip ediyorum bu konuyu açmak için üye oldum herkesin fikirlerine çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun yazacaklarım biraz uzun ve karmaşık tıpkı yaşadıklarım gibi lütfen zaman ayırıp okuyan fikrini esirgemesin.
22 yaşında bir bayanım üniversite son sınıftayım. Lise son zamanlarımda başlayan 4 yıllık bir ilişkim oldu. uyuşmazlıklarımıza ragmen hiç ayrılmadan devam ettik ilişkimize. bu adam 180 boyunda sarışın renkli gözlü karizmatik biriydi. ancak eğitim seviyesi olarak benden düşüktü. yaşadığımız tartışmalardan birinde bir gün ilişkimiz bitti.( bitişi çok önemli değil cünkü benden hiç kopamadı uzun uzadıya anlatıp sıkmak istemiyorum.)
üniversitede benim bölümümde okuyan, naif kırılgan 170 boyunda 60 kilo bir erkekle tanıştım. ilk önce çirkin geldi bana ancak tanıdıkca sevdim, bağlandım. dış görünüş olarak dikkat çekmeyecek, biraz sessiz sakin çekingen bir insan. ben tanıyıp sevdikten sonra birlikte oldum 1 sene 1 senenin sonunda yazlığa gittim ve eski sevgilimde oradaydı. ben zaaflarıma yenildim ve onunla beraber sahilde oturdum,güldüm eğlendim. şehrime döndüğümde bunlarla boğuşamayıp sevgilime anlattım yaşadığımız munakasalardan sonra benı sevdıgı ıcın affettıgını soyledı ve ılıskımıze devam ettık. ancak eski sevgilim hiç peşimi bırakmadı, ya o bana mesaj atıyordu ya ben ona. sevgilimi sevmeme rağmen eski sevgilimle hep mesajlaşıyor konuşuyor görüşüyordum ancak sevgilime bunlardan bahsetmiyordum.sevgilimi kıskanacak bir sebebimin olmaması, sessiz sakin oluşuyla çok beni düşündürmemesi ve tek düze yaşamasıyla bir süre sonra arayışa girdim gailba.vicdanıma yediremeyip en sonunda ayrıldım...adamı hak etmiyordum cunku.. şimdi ise eski sevgilim benimle sevgili olmak istiyor. gelinen en büyük nokta benim sorularım. arkadaşlar bu kadar soğukkanlı ve net yazıyor olmamın sebebi uzun düşünmeler ve mantıklı kararlar sonucu benim sorunlarımın şunlar oldugunu gordum
1-tipe çok önem veriyorum ve sevgilimin dikkat cekmeyen zayıf kısa olmasından dolayı ona yonelık dış görünüşünü cok az beğeniyor olmam
2-eski sevgilim çok yakışıklı olduğu için hep ağır bastı ancak eğitim seviyesi benden düşük ve bu yuzden aılemın karsıısna cıkarmak istemedim
3-ikiside bana aşık olduğu için şımardım elim ayağıma dolaştı ve iki ucu moklu değneği ellerimde hissettim
4-gördüğüm en salak kadınım, bana hakaret etmeyin sadece ne yapmam gerektiğini söyleyin çünkü gerçekten bilmiyorum
ayni turk dizisine benzemis ne diyeyim ben
Bihter desem Bihter degil Leyla desem yada Nejlada degil bende bulamadim vlh karisik bise :spor:

Back
X