İki aşk arasındayım AFFET BENİ ALLAHIM...

Güzellk geçici iyi bi baba.olacak olan.beğenledğn çock bence

Keşke dış görünüşle olsaydı bu işler bir tanıdığım yakışıklılığa çok önem verir ve hala öyle 35 yaşında oldu doğru düzgün ilişkiside olmadı.
Genele bakarsak dışı güzel olanın içi kof oluyor ama kusura bakma bu yaptıklarınla seninde için pek kofmuş :kahve:

Ikisinide sevdigini dusunmuyorum . Eski sevgilin sende bagimlilik ve ya takinti haline gelmis. Eski sevgilinle oldukca obur cocuk aklina gelecek obur cocukla oluncada eski sevgilin. Ikisinide birak az kafa.dinle ruhunu yormussun

yakışıklı olsun zengin olsun bla bla bla..
Senin bu hayatta evlenip mutlu olabileceğine hiç inanmıyorum.
Çünkü saydığın özelliklerin içinde evlenince mutlu olmak için karşı tarafta olması gereken özelliklerin hiç birisi yok.

Yaptığınız yanlışın farkındaysanız artık dur deyin kendinize.
Gönül eğlendirmiş gibi olmuş sizinkisi
Gerçekten ayaklarnız yere sağlam bassın bence

eski sevgiline döndüğün vakit, adamın kafasında "bu beni sevgilisi varken aldatmıştı" düşüncesi yer alacağından size sürekli şüpheyle yaklaşacağını düşünüyorum. iki defteri de kapatın.. Uzun bir süre yalnız kalın.. Kendi zaaflarınız için insanları oyuncak etmeyin..

Benim 4 yılım sizin gibi kendinden başka bir şey düşünmeyen bir bencil yüzünden heba oldu. Yapmayın bunu. Ikisinden de ayrılın çok kalp kırılacak yoksa.

Kız nillet bi taneyi bulamıyo sen nasıl buldun:KK53::KK53:işin espirisi bi yana konu sahibi hatasını anlamış zaten boşver güzelim sen bu adamlar için vijdan azabı çekme ikiside senin kocan değil flörtün inşallah istediğin gibi bir eşin olur

Şurada sayısız konu okudum da içinde geçen cümleleri beni bu kadar iten bir konu görmedim.
Yazdığınız cümlelerden ego akıyor, o ney öyle? Hayır bir Kleopatra mısın nesin yani?
Ailemin karşısına çıkaramam, yok eğitimi benden düşük.
Yok çirkinmiş de diğeri yakışıklıymış...
Sonra kendini mantıklı olduğuna inandırmana ne demeli?
Aklı başında mantıklı bir insan bu cümleleri kurmazdı bile bence.

Ay resmen sinir oldum okurken. İnsanları ayırmaktan bir vazgeçsek ne güzel de ilerleyeceğiz işte...:olamaz:

Herkes elmanın en kırmızısını en parlak olanını ister sözüne katılmıyorum.
Şahsen ben hep dengimi istemişimdir.

Şöyle bir aynaya bakarım Brad Pitt istemek için Angela da olmalı bir yerde diye düşünürüm.

Bir de dış güzellik daimi mutluluk için yeterli değil.

Sen ne istiyorsun günlük mutluluklar mı?
Yoksa ömürlük mü?

Seçimini buna göre yapmalısın.

Bu arada annemin bir lafı var ' Her şeyin en iyisini sana mı verecekler? ' :)

Ben de parlak elmalardan hep uzak dururum vardır bunun bir numarası diye. Köyümüzdeki az dışı yıpranmış gibi olan elmalardan seçiyorum hep pazarda da:)
Konu sahibi ikisi de değil. Ah alıyosun kapleriyle oynuyosun sevgililerinin. Vebali çok ağır olur. Biran evvel kendi yoluna bak;)

Arkadaşlar siteyi uzun yıllardır takip ediyorum bu konuyu açmak için üye oldum herkesin fikirlerine çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun yazacaklarım biraz uzun ve karmaşık tıpkı yaşadıklarım gibi lütfen zaman ayırıp okuyan fikrini esirgemesin.
22 yaşında bir bayanım üniversite son sınıftayım. Lise son zamanlarımda başlayan 4 yıllık bir ilişkim oldu. uyuşmazlıklarımıza ragmen hiç ayrılmadan devam ettik ilişkimize. bu adam 180 boyunda sarışın renkli gözlü karizmatik biriydi. ancak eğitim seviyesi olarak benden düşüktü. yaşadığımız tartışmalardan birinde bir gün ilişkimiz bitti.( bitişi çok önemli değil cünkü benden hiç kopamadı uzun uzadıya anlatıp sıkmak istemiyorum.)
üniversitede benim bölümümde okuyan, naif kırılgan 170 boyunda 60 kilo bir erkekle tanıştım. ilk önce çirkin geldi bana ancak tanıdıkca sevdim, bağlandım. dış görünüş olarak dikkat çekmeyecek, biraz sessiz sakin çekingen bir insan. ben tanıyıp sevdikten sonra birlikte oldum 1 sene 1 senenin sonunda yazlığa gittim ve eski sevgilimde oradaydı. ben zaaflarıma yenildim ve onunla beraber sahilde oturdum,güldüm eğlendim. şehrime döndüğümde bunlarla boğuşamayıp sevgilime anlattım yaşadığımız munakasalardan sonra benı sevdıgı ıcın affettıgını soyledı ve ılıskımıze devam ettık. ancak eski sevgilim hiç peşimi bırakmadı, ya o bana mesaj atıyordu ya ben ona. sevgilimi sevmeme rağmen eski sevgilimle hep mesajlaşıyor konuşuyor görüşüyordum ancak sevgilime bunlardan bahsetmiyordum.sevgilimi kıskanacak bir sebebimin olmaması, sessiz sakin oluşuyla çok beni düşündürmemesi ve tek düze yaşamasıyla bir süre sonra arayışa girdim gailba.vicdanıma yediremeyip en sonunda ayrıldım...adamı hak etmiyordum cunku.. şimdi ise eski sevgilim benimle sevgili olmak istiyor. gelinen en büyük nokta benim sorularım. arkadaşlar bu kadar soğukkanlı ve net yazıyor olmamın sebebi uzun düşünmeler ve mantıklı kararlar sonucu benim sorunlarımın şunlar oldugunu gordum
1-tipe çok önem veriyorum ve sevgilimin dikkat cekmeyen zayıf kısa olmasından dolayı ona yonelık dış görünüşünü cok az beğeniyor olmam
2-eski sevgilim çok yakışıklı olduğu için hep ağır bastı ancak eğitim seviyesi benden düşük ve bu yuzden aılemın karsıısna cıkarmak istemedim
3-ikiside bana aşık olduğu için şımardım elim ayağıma dolaştı ve iki ucu moklu değneği ellerimde hissettim
4-gördüğüm en salak kadınım, bana hakaret etmeyin sadece ne yapmam gerektiğini söyleyin çünkü gerçekten bilmiyorum
NE YAPMAN GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM...

İKİSİNİ DE UNUT YENİSİNİ BUL... SONUÇTA İKİSİ DE SENİ KENDİNE BAĞLAYAMAMIŞ. AÇ GÖZLÜLÜĞÜNÜ DOYURAMAMIŞ.

Arkadaşlar siteyi uzun yıllardır takip ediyorum bu konuyu açmak için üye oldum herkesin fikirlerine çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun yazacaklarım biraz uzun ve karmaşık tıpkı yaşadıklarım gibi lütfen zaman ayırıp okuyan fikrini esirgemesin.
22 yaşında bir bayanım üniversite son sınıftayım. Lise son zamanlarımda başlayan 4 yıllık bir ilişkim oldu. uyuşmazlıklarımıza ragmen hiç ayrılmadan devam ettik ilişkimize. bu adam 180 boyunda sarışın renkli gözlü karizmatik biriydi. ancak eğitim seviyesi olarak benden düşüktü. yaşadığımız tartışmalardan birinde bir gün ilişkimiz bitti.( bitişi çok önemli değil cünkü benden hiç kopamadı uzun uzadıya anlatıp sıkmak istemiyorum.)
üniversitede benim bölümümde okuyan, naif kırılgan 170 boyunda 60 kilo bir erkekle tanıştım. ilk önce çirkin geldi bana ancak tanıdıkca sevdim, bağlandım. dış görünüş olarak dikkat çekmeyecek, biraz sessiz sakin çekingen bir insan. ben tanıyıp sevdikten sonra birlikte oldum 1 sene 1 senenin sonunda yazlığa gittim ve eski sevgilimde oradaydı. ben zaaflarıma yenildim ve onunla beraber sahilde oturdum,güldüm eğlendim. şehrime döndüğümde bunlarla boğuşamayıp sevgilime anlattım yaşadığımız munakasalardan sonra benı sevdıgı ıcın affettıgını soyledı ve ılıskımıze devam ettık. ancak eski sevgilim hiç peşimi bırakmadı, ya o bana mesaj atıyordu ya ben ona. sevgilimi sevmeme rağmen eski sevgilimle hep mesajlaşıyor konuşuyor görüşüyordum ancak sevgilime bunlardan bahsetmiyordum.sevgilimi kıskanacak bir sebebimin olmaması, sessiz sakin oluşuyla çok beni düşündürmemesi ve tek düze yaşamasıyla bir süre sonra arayışa girdim gailba.vicdanıma yediremeyip en sonunda ayrıldım...adamı hak etmiyordum cunku.. şimdi ise eski sevgilim benimle sevgili olmak istiyor. gelinen en büyük nokta benim sorularım. arkadaşlar bu kadar soğukkanlı ve net yazıyor olmamın sebebi uzun düşünmeler ve mantıklı kararlar sonucu benim sorunlarımın şunlar oldugunu gordum
1-tipe çok önem veriyorum ve sevgilimin dikkat cekmeyen zayıf kısa olmasından dolayı ona yonelık dış görünüşünü cok az beğeniyor olmam
2-eski sevgilim çok yakışıklı olduğu için hep ağır bastı ancak eğitim seviyesi benden düşük ve bu yuzden aılemın karsıısna cıkarmak istemedim
3-ikiside bana aşık olduğu için şımardım elim ayağıma dolaştı ve iki ucu moklu değneği ellerimde hissettim
4-gördüğüm en salak kadınım, bana hakaret etmeyin sadece ne yapmam gerektiğini söyleyin çünkü gerçekten bilmiyorum
sen burda ne denilirse yapmayacaksın bence çocukların numarasını verde sizinle oynayan bir kız var terkedin şunu diyeyim

Ayy cok sinir oldum..
ne kadar kibirli davranıyorsunuz yok onun eğitimi yok onun tipi...

Herkes bunu yapar, senin önüne 2 elma koysunlar önce daha parlağını yersin.insanlar kendine bakmadan karşısındakini eleştirir yerer asar keser. benimkide bu hesap. farkındayım.ancak bu böyle.
umarım olmaz.
ama o parlak elmalar,genelde kimyasallarla parlatılmış oluyor,dikkat edin de zehirlenmeyin.

İnsan yanında gezdiği kişiyi beğenmeli bence dış görünüş önemli ama eğitim daha önemli. Bir ortama girince ben üniversite mezunuyum o lise mezunu demek sizin zorunuza gidecek muhtemelen. Hayatınızda biri olmak zorunda değil bu sevgi değil sadece sevdiğini sanmak

Back
X