İKİ AY ÖNCE BURUN AMELİYATI OLDUM SEVEMEDİM ÖLMEK İSTİYORUM YARDIM!!!

Beni yanlış anlamazsaniz inst hesabınız var mı sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var aynı süreci geçirdiğiniz soylurisnuz çok kötüyüm ve yardıma ihtiyacım var yanlış anlamazsaniz tâbi
Buradan özel mesaj yoluyla konuşabiliriz

Hayır dolgudan vazgeçtim:) burnum yavaş yavaş düşüyor hamdolsun burun ve dudak açısı da normale dönüyor. Bir kasıntılik var oda dediğiniz gibi burun kendini saldiginda düzeleceğini düşünüyorum. Bekleme surecine girdim belkide oturması gerekiyordur. Diğer türlü her şekilde halimize hamdetmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü ameliyat olup içe çöküntü oluşan columellayi kaybeden hastalar var.aynalara sık sık bakmıyorum. Baksamda yüzüme bütün olarak bakmaya çalışıyorum her şekilde Güzel oldugumu kendime teskin ediyorum. Şimdi biraz daha iyiyim. Eski burnumda güzel değildi yüzümde ne iyiye ne de kötüye dönük bir değişim var. Hayal kırıklığına uğradım sadece bu ve tâbi vicdan azabı. Bu süreçte inancım da çok fazla arttı. Şimdi yavaş yavaş topluma karışmaya çalışıyorum gördüklerinde hala daha korkuyorum bir şey diyecekler mi diye ama hayır bugün biri daha yeni halimi gördü olumlu yorum yaptı. İnslaallah üzmemek için söylememiştir:)) İnşallah burnum iyiye doğru gider.
Ben 11 Ağustos ta opr oldum. Burnumu hiç incelemiyorum. Yamuk mu değilmi ölçüp biçmiyorum. Salih aydın diye doktor var onun videolularında bakmayın diyordu. Adam haklı bakmamak lazım. 6 ay beklemek şart. Benim komşum opr oldu. Çok garip görünüyordu burnu. Düşün 6 ay olmuştu ama burnu pinokya gibi one uzatılmış duruyordu. Onun burnu çok geç oturdu sanırım 1,5 sene içinde artık super 1. Senede güzeldi ama artık değişmiyor burnu sonbhalini aldi. Büyük bir degisimde haptirmammissin aşırı kulcultmemissin bir kemer alınmış. Özetle senin yüzün zaten çok değişmemiştir odemdennkaynakli sistir burnun o da geçecek . Bantlama yapıyor musun. Bana doktor bantlama yaptırıyor. Birde mesaj sorabilirsin doktoruna. Belki faydası olur sürecini hizlandirir

ben de 3 gün önce oldum şimdiden pişmanım ve korkuyrum, eziyet gibi geçiyor iyileşme dönemi, 2 gündür uyumadım ağzımdan nefes almaktan, bence bir resim atarsan biz de görebiliriz, eski halini bilmediğimiz için yüzüne gitmiş mi gitmemiş mi fikir veririz

Ben 11 Ağustos ta opr oldum. Burnumu hiç incelemiyorum. Yamuk mu değilmi ölçüp biçmiyorum. Salih aydın diye doktor var onun videolularında bakmayın diyordu. Adam haklı bakmamak lazım. 6 ay beklemek şart. Benim komşum opr oldu. Çok garip görünüyordu burnu. Düşün 6 ay olmuştu ama burnu pinokya gibi one uzatılmış duruyordu. Onun burnu çok geç oturdu sanırım 1,5 sene içinde artık super 1. Senede güzeldi ama artık değişmiyor burnu sonbhalini aldi. Büyük bir degisimde bilmiyorum haptirmammissin aşırı kulcultmemissin bir kemer alınmış. Özetle senin yüzün zaten çok değişmemiştir odemdennkaynakli sistir burnun o da geçecek . Bantlama yapıyor musun. Bana doktor bantlama yaptırıyor. Birde mesaj sorabilirsin doktoruna. Belki faydası olur sürecini hizlandirir
Bilmiyorum kötü hissediyorum ve bu kötü his geçecek mi geçmeyecek mi bilmiyorum. Umarım burun ucum incelir. Bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum aynaları kapattım görmek istemiyorum.umarim bu geçici hislerdir böyle yaşamak eziyet gibi burnum düşüyor elhamdülillah yüzümde toplu bir burun varmış gibi belkide odemdendir belkide kendini Salacak insalah da öyle olur. Şimdi kafamı meşgul etmeye çalışıyorum çünkü her türlü beklemek zorundayim. Sadece şu an eski beni özledim inşallah ilerleyen zamanlarda iyi ki yaptırmışim diyebilirim. Böyle olanlarda varmış ilk benimseyemeyip sonra çok seven burada okumuştum sanırım. Ama değmeyecek şeymiş. Şimdi inslaallah düşünen varsa bu yazılari okur diyorum. Böyle işte..

ben de 3 gün önce oldum şimdiden pişmanım ve korkuyrum, eziyet gibi geçiyor iyileşme dönemi, 2 gündür uyumadım ağzımdan nefes almaktan, bence bir resim atarsan biz de görebiliriz, eski halini bilmediğimiz için yüzüne gitmiş mi gitmemiş mi fikir veririz
İlk 3 gün bu duyguları yaşaman normla bende öyle oldum sonra atel çıktı çok sevdim bantlama sürecinde de bir sıkıntı yoktu ama sonra bantları çıkardıktan sonra yani 2. Ayimda sevemedim. Ya da bir buhran baş gösterdi bende bilmiyorum. Cevrem niye böyle yalitgimu soruyor bir sorun görmüyorlar ama bende samimiyetsiz olduklarını düşünüyorum. 4-5 ay sonra seveceksin bak diyorlar insalah öyle olur. Burada bir kız ay ay sene sene duygu durumunu yazmıştı onu okuduktan sonra biraz rahatladım. İyileşme dönemini kafaya takma iyileşeceksin ama her şey bu aylar sürecinde başlıyor umarım sen mutlu olursun bazıları mutlu da oluyor. Kişiden kişiye belki de değişiyor. Ama ben ölüyüm bakışlarım bile boş ve ruhsuz eskiden çok neseliydim o günleri de özledim. Öyle işte..

Daha 2 ay olmuş. Ödemlerin düşünce alisirsin. Birde bence aynayla sadece tek bir yeri incelendiğinden sorun oluyor . Yüzün geneline uymuştur illa foto göndersene bana dm den. Bende 11 agustosta oldum. Ödemelerimde var ama hatta hafif eğrilik bile var. Ama bekliyorum ilk 6 ay burnunuza bakmayın diyen doktorlar var. Doktorum eğriliğin yok diyor. Uzman o yola çıkarken dediğim adama süreçte güvenmem gerekir. Ters masajlar yapma doktorunuzun sözünden çıkma

Back
X