ıkı ay önce burun estetiği oldum ve burnum yamuk

gul can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
78
12
88
39
kızlar, aynı sorunu yaşayan oldumu aranızda ve, duzelıyormu acaba morelım sıfır okadar, ezıyetı boşunamı cektım 2 ay oldu ameliyat olalı ve, eskı burnumdan daha yamuk ne, anladım ben bu işten 😪

Belki şişlikler tam geçmediği için yamuk görünüyordur iki ay erken bir süre. Doktorunuz ne diyor. Kime ameliyat oldunuz

Belki şişlikler tam geçmediği için yamuk görünüyordur iki ay erken bir süre. Doktorunuz ne diyor. Kime ameliyat oldunuz
doktorum cok az yamukluk dedı taki ben burnum yamuk hocam dıyene, kadar bana bu sorunu soylemedı bıle cok acayip 🙄 devlette oldum ankarada KBB doktoru ve plastık estetık ceraha randevu aldım bırde ona goruncem ınsanlar yamuk demeye cekınıyor morelım bozulmasın dıye bu benı cok etkiliyor 😒 ve burnun halen eskısı gbı dıyolar buyuk😒😥
IMG_20200119_225256.webp

doktorum cok az yamukluk dedı taki ben burnum yamuk hocam dıyene, kadar bana bu sorunu soylemedı bıle cok acayip 🙄 devlette oldum ankarada KBB doktoru ve plastık estetık ceraha randevu aldım bırde ona goruncem ınsanlar yamuk demeye cekınıyor morelım bozulmasın dıye bu benı cok etkiliyor 😒 ve burnun halen eskısı gbı dıyolar buyuk😒😥Eki Görüntüle 2579164
4 . Ayım ödem diyor doktor 😔

Eklentiler

• AA81C517-1E5E-4D9B-9A41-99A4005C6F20.webp
    AA81C517-1E5E-4D9B-9A41-99A4005C6F20.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 417
sızın ödem demiş en azından ıcınız, rahatlamıştırbenım doktor egık burunlar tekrardan eğile bılıyo dedı ama,yandan guzel burnunuzun sekli

yok canım ben yandan beğenmiyorum önden güzel .. ödem diyor kendi doktorum hariç2 doktora gittim biri ödem diğeri kıkırdak diyor :(

yok canım ben yandan beğenmiyorum önden güzel .. ödem diyor kendi doktorum hariç2 doktora gittim biri ödem diğeri kıkırdak diyor :KK43:
[/QUOTEb
kıkırdak dıyen doktor haklı gbı çünkü oyle bı odem oturması bnde ılk defa, gordum elledıgınızde kemıksı degılmı ve şunu merak ettım neden fılım cekıp bakmıyolar 🤔

kıkırdak dıyen doktor haklı gbı çünkü oyle bı odem oturması bnde ılk defa, gordum elledıgınızde kemıksı degılmı ve şunu merak ettım neden fılım cekıp bakmıyolar 🤔

şişlikte geliyor kemikte biraz ama bir yanı içi sivilce gibi içten çıkmış gibi .. kıkırdağa benzeten doktor devlete yeni atanmış KBB ci . diğeri özelde KBB ci çok sık ameliyat yapıyor estetik

şişlikte geliyor kemikte biraz ama bir yanı içi sivilce gibi içten çıkmış gibi .. kıkırdağa benzeten doktor devlete yeni atanmış KBB ci . diğeri özelde KBB ci çok sık ameliyat yapıyor estetik
indan pıskolojık sıkıntıya giriyor kımıde, dıyo 6 ay en az beklemek lzım burun oturmalı odem btmelıkı burun seklı tam olarak cıksın ama normalde değil gbı bu sorunlar

çok canım sıkkın çok .
nerde, oldun nekadar, ucret verdin ben devlette oldum 1 mılyar, 100 verdim oyuzden cok uzulmuyorum tek uzuldugum okadar agrı sızı, skıntı cektıgim ikinci kere, cekıcem boyle, gıderse, yıne, olucam farklı doktorda estetısyene bu kbb esttık acıdan cok ozenmıyo

nerde, oldun nekadar, ucret verdin ben devlette oldum 1 mılyar, 100 verdim oyuzden cok uzulmuyorum tek uzuldugum okadar agrı sızı, skıntı cektıgim ikinci kere, cekıcem boyle, gıderse, yıne, olucam farklı doktorda estetısyene bu kbb esttık acıdan cok ozenmıyo
10bin doçent KBB parası değil canım önemli 50 alsaydı da içime siniseydi

10bin doçent KBB parası değil canım önemli 50 alsaydı da içime siniseydi
oo azda, değil parası bı skntı olursa ve gecmezse o cıkıntı tekrar ucrersız dızeltmıyomu.🤔.. bnım demek ıstedgım yanı az odedım ha keske ıy olsaydı ama dha ıyı biyerde fzla ucret ödesem yapsamda ıcım gtmez oncesınde hiç amelıyat olmamışım sayarım

Bu burun düzeldi mi?benimde aynı sorun varda ikinciyi olmak istiyorum.benimki malesef düzelmedi.

Canım nasıl bir sorun var sende foto at
Bu konudaki hanım gibi malesef ilk ameliyatımı samsunda bir doktora olmuştum deviasyon ve sadece hafif bir kemer vardı onu törpüleyecekti sonra önden düzgün olan burnum yamuldu bunun gibi oldu:KK43:

Back
X