Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum cok az yamukluk dedı taki ben burnum yamuk hocam dıyene, kadar bana bu sorunu soylemedı bıle cok acayipBelki şişlikler tam geçmediği için yamuk görünüyordur iki ay erken bir süre. Doktorunuz ne diyor. Kime ameliyat oldunuz
4 . Ayım ödem diyor doktordoktorum cok az yamukluk dedı taki ben burnum yamuk hocam dıyene, kadar bana bu sorunu soylemedı bıle cok acayipdevlette oldum ankarada KBB doktoru ve plastık estetık ceraha randevu aldım bırde ona goruncem ınsanlar yamuk demeye cekınıyor morelım bozulmasın dıye bu benı cok etkiliyor
ve burnun halen eskısı gbı dıyolar buyuk
Eki Görüntüle 2579164
burun ucunuzun ustu kavisli gbı duruyor onamı dıyor odem4 . Ayım ödem diyor doktor![]()
burun ucunuzun ustu kavisli gbı duruyor onamı dıyor odem
Evet canım
sızın ödem demiş en azından ıcınız, rahatlamıştırbenım doktor egık burunlar tekrardan eğile bılıyo dedı ama,yandan guzel burnunuzun sekliEvet canım
sızın ödem demiş en azından ıcınız, rahatlamıştırbenım doktor egık burunlar tekrardan eğile bılıyo dedı ama,yandan guzel burnunuzun sekli
kıkırdak dıyen doktor haklı gbı çünkü oyle bı odem oturması bnde ılk defa, gordum elledıgınızde kemıksı degılmı ve şunu merak ettım neden fılım cekıp bakmıyolaryok canım ben yandan beğenmiyorum önden güzel .. ödem diyor kendi doktorum hariç2 doktora gittim biri ödem diğeri kıkırdak diyor
[/QUOTEb
kıkırdak dıyen doktor haklı gbı çünkü oyle bı odem oturması bnde ılk defa, gordum elledıgınızde kemıksı degılmı ve şunu merak ettım neden fılım cekıp bakmıyolar![]()
kıkırdak dıyen doktor haklı gbı çünkü oyle bı odem oturması bnde ılk defa, gordum elledıgınızde kemıksı degılmı ve şunu merak ettım neden fılım cekıp bakmıyolar![]()
indan pıskolojık sıkıntıya giriyor kımıde, dıyo 6 ay en az beklemek lzım burun oturmalı odem btmelıkı burun seklı tam olarak cıksın ama normalde değil gbı bu sorunlarşişlikte geliyor kemikte biraz ama bir yanı içi sivilce gibi içten çıkmış gibi .. kıkırdağa benzeten doktor devlete yeni atanmış KBB ci . diğeri özelde KBB ci çok sık ameliyat yapıyor estetik
indan pıskolojık sıkıntıya giriyor kımıde, dıyo 6 ay en az beklemek lzım burun oturmalı odem btmelıkı burun seklı tam olarak cıksın ama normalde değil gbı bu sorunlar
şişlikte geliyor kemikte biraz ama bir yanı içi sivilce gibi içten çıkmış gibi .. kıkırdağa benzeten doktor devlete yeni atanmış KBB ci . diğeri özelde KBB ci çok sık ameliyat yapıyor estetik
nerde, oldun nekadar, ucret verdin ben devlette oldum 1 mılyar, 100 verdim oyuzden cok uzulmuyorum tek uzuldugum okadar agrı sızı, skıntı cektıgim ikinci kere, cekıcem boyle, gıderse, yıne, olucam farklı doktorda estetısyene bu kbb esttık acıdan cok ozenmıyoçok canım sıkkın çok .
10bin doçent KBB parası değil canım önemli 50 alsaydı da içime siniseydinerde, oldun nekadar, ucret verdin ben devlette oldum 1 mılyar, 100 verdim oyuzden cok uzulmuyorum tek uzuldugum okadar agrı sızı, skıntı cektıgim ikinci kere, cekıcem boyle, gıderse, yıne, olucam farklı doktorda estetısyene bu kbb esttık acıdan cok ozenmıyo
oo azda, değil parası bı skntı olursa ve gecmezse o cıkıntı tekrar ucrersız dızeltmıyomu.10bin doçent KBB parası değil canım önemli 50 alsaydı da içime siniseydi
Canım nasıl bir sorun var sende foto atBu burun düzeldi mi?benimde aynı sorun varda ikinciyi olmak istiyorum.benimki malesef düzelmedi.
Canım nasıl bir sorun var sende foto at