• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki ay üst üste kimyasal gebelik

puremylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2025
6
0
1
28
Merhaba kızlar. 6 Ekim'de hamile olduğumu öğrendim. Kimyasal gebelikti kan yeterince yükselmedi ve düştü kendi kendine.16 Ekim'de kanama oldu. 5-6 gün sürdü çok yoğun olmamakla birlikte. Tamamen düşmüştü kanım. O günden beri regli olmadım.
Bazı belirtilerim vardı. Bugün kan verdim beta 36 çıktı. Tekrar hamileyim sanırım. Ama daha çok erken. Arka arkaya benim gibi hiç regli olmadan tekrar hamile olup sağlıklı olan var mı. Kimyasal olur diye korkuyorum. Geçmişte dış gebeliklerimde var. Lütfen içimi ferahlatıcak yorumlara çok ihtiyacım var.

Acaba önceki gebelikten hcg mi var hala kanda? Üstüste genelik oluyor mu sanki çok zor 🤔 ama inşallah sağlıklı gebeliktir doktora gittiniz mi

Acaba önceki gebelikten hcg mi var hala kanda? Üstüste genelik oluyor mu sanki çok zor 🤔 ama inşallah sağlıklı gebeliktir doktora gittiniz mi
Doktora gittim aynı bu dediğinizi söyledim. Önceki kimyasalda son kanım 1.2ydi. ki benim beta sıfırlanmaz kolay kolay. Normalin bu şekilde. Ama hocam acaba geri yükselmiş olabilir mi dedim. Gebelik olarak değerlendirelim dedi. Yorum yapmadı diğer dediğime

İlk kimyasalınızda betanın 0landığını gördünüz mü?

İlkinde beta 1.20 oldu en düşük. Doktor yeterince düşmüş kanamada olmuş dedi. Sonra bakılmadı. Ama benim gebe olmadığımda betam en düşük 1.2 dir
Anladım yine bir dış gebelik ihtimali için sordum. Geçmiş olsun. Şuan beta takibi dışında yapacak bişey yok 1500 2000 civarı vajinal görünür inşallah sağlıklıdır diyelim.

Anladım yine bir dış gebelik ihtimali için sordum. Geçmiş olsun. Şuan beta takibi dışında yapacak bişey yok 1500 2000 civarı vajinal görünür inşallah sağlıklıdır diyelim.
Evet maalesef ki 🥺 endişeyle bekleyeceğim. Teşekkür ederim 🙏🏽

Doktora gittim aynı bu dediğinizi söyledim. Önceki kimyasalda son kanım 1.2ydi. ki benim beta sıfırlanmaz kolay kolay. Normalin bu şekilde. Ama hocam acaba geri yükselmiş olabilir mi dedim. Gebelik olarak değerlendirelim dedi. Yorum yapmadı diğer dediğime
1.20 görüp adet olduğunuzda sıfırlanmış zaten beta. Yani şu an olan ondan bağımsız. Kimyasaldan sonra gelen gebelik genelde sağlıklı olur kötü düşünmeyin🙏🏻

Back
X