Bebek Beslenmesi iki aylık anneler arkadaş olalımmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sen uyandırıp emzir bnce ...bnmde bebeğim pek uyanmazdı 2saatte bi bn uyandırıp emziriyodum

Canım anne sütüyle mi besleniyor?Mama veriyorsan onlar bebeği tok tutar uyanmaz.Birde kaç saat beslenmeden uyuyor.İki ay sonunda 5 saate kadar uyuması nomalmiş.

Benim kızım da sızınkı gıbıydı,sureklı uyuyor ve emmeye kalkmayı bırakın emmıyordu bıle(36 hafta 4 gunluk dogdu)...sağıp kasıkla verıyorduk(daha sonra memeyı alması ıcın bıberon vermememızı önerdi dr),2 ayımız bu sekılde gectı...ama zamanla duzenlendı uykuları,emmesı...su an cok rahatız,uykumuz beslenmemız herseyımız duzenlendı...darısı sızın basınıza dıyorum...2 saatte bır uyandırıp emzırın bence de ve dogru olan bu zaten...2 saatte bır beslenmesı gerek...

benimde bebeğim iki aylık benim bebişte uyanmıyor gece bende emzirirdim ama doktorumuz 5 saate kadar uyuyabilir dedi bende kaldırmıyorum bu arada bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz

Back
X