Iki aylik evliyim ve esim beni aldatiyor

dün akşam nette küfür ederken eşim neoldu diye sordu senin başına geleni anlattım ve kendi yazdığım mesajı eşimin yorumu : kimsenin yuvasına karışma yorumda yapma adam hava atmak için yapmıştır dedi. nasıl yani sence normalmi böyle bir hava dediğimde adam arkadaşıyla geyik yapıyormuş işte dedi. belki keskin bir yorum yapmam yanlış. bunu zaten biliyorum ama böyle hava atmak olurmu aceba biz böyle hava atsak ne hissederler.

canım az çok eşini tanırsın evlenmeden önce nasıldı nasıl bir flört döneminiz oldu . çapkın mıydı mesela etrafa bakar mıydı çevresi kalabalık mıydı kız arkadaşları var mıydı insan aşıkken göremiyor bazı şeyleri . belki de geyik yapıyordur arkadaşıyla öylesine bir muhabbettir. bunu konuşmadan anlayamazsın. çok muhteşem bir oyuncu ancak bu kadarını becerir. geçmişte bir yerde vardır sinyalleri. yoksa yanlış anlama olabilir.

Kızlar ben sizleri bı konuda aydınlatayım msn ek olarak msn plusunuz yukluyse pc sınızde msn uzerıne gelıp ordan araclar secenekler diyip seceneklerdende ıletılere gelıp orda ortalarda çevrimdışı anlık ileti ayralarında 2 secenek war ıkıncısı tıklysa ---Ana pencerede çevrim dışı iletilerimin baglantısını göster tıklıysa son yazısmalar kalıor arkadasda bu sekılde okudu sanırım bole bı durum war sohbet gunluklerımde konusma detaylarınıda bulunabılır eger silmedıyse daha ayrıntılı yazısmalar war ıse

canım çok üzüldüm.öncelikle eşinin yaşı kaç.yaşa olgunluğada bağlı böyle bişeyler.daha yolun başındasınız.2 aylık evli şaka gibi daha senin tadına doymadan kaçamak yapması çok garip.daha bi dursun bakalım yolda neler çıkacak karşına bebek,hamilelik,lohusalık,senin vücudun bozulacak,yıllar geçicek
yeri gelecek ikiniz birden bunalıcaksınız.o zaman ne yapacak.kaçamak yapmayı yada flört olayına mı takılacak bu?bence canım tavrını koy,gözlemle,haklıyken haksız duruma düşme,açıklat en önemlisi için rahat etsin yoksa bu acabalar senide evliliğinide mahfeder......haberdar et....allah sabır versin...

çok ilginç hala hava atmıştır diyenler var peki hava attıysa gittiğinde o arkadaşı kızları ayarlayıp ortamı hazırladıysa ne diyecek bu adam aaaa yok hayır ben ölesine sölemiştim çok mutluyum karımı aldatmam mı diyecek aklınız alıyor mu bunu şimdi komik olmayın lütfen

Yorumlariniz icin tsk arkadaslar. Baze arkadaslar belki sadece hava atmak icin yapmisdir diye yazmis.Nekadar isterdim inanmaya buna bile kirilsam ama yinede öbür ihtimalden daha iyi olurdu.Ama bende sanmiyorum sadece hava atmakicin yazdigini.Ya bir arkadasin yazdigi gibi ya arkadasi hadi ortam ayarladim gel deseydi. Ya birde düsünüyorumda kimbilir daha kac arkadasa böyle seyler söyledi.Kimbilir daha neler yaptida ben anlamadim.Ya bir insan hava icin böyle seyler yazarmi. Gecmise gidipde düsünüyorum süphe duymam gereken bir durum varmiydi diye benmi göremedim diyorum. Ama yok herzaman ona cok güvendim ben beraber gelmeden önce tabi oldu onunda kizarkadaslari felan ama herzaman gecmis gecmisde kaldi dedik hic sorun olmadi. Ve biz beraber geldigimizde kendiliginden bütün sifrelerini verdi ve dediki: aklinda hic kücük bir süphe olmasin bile tüm sifrelerim sende istedigin vakit gir istedigin vakit istedigin arkadasi sil istersen gir msn ime vea arkadaslik sitestine (face) ve istersen kendini ben diye taanit bile dedi bana güven dedi. ben bunlarin hic birini yapmadim ben herzaman ona güvendim. Yani hep beni isterdi yaninda arkadaslari gel party yapalim dese mesela benide ister yaninda sende gel der sen gelmessen gittmem hatta bunu cekinmeden arkadaslarina bile söyler anlamiyorum hic birsey anlamiyorum bana ona güvenmemem icin hic bir süphe vermedi. inanamiyorum hala kötü bir rüya sanki.

öncelikle belirtmek isterimki çok ama çok üzüldüm....içim parçalandı inanın...
heleki aynı şeyin başıma geldiğini düşününce kahroldum,Rabbim sizin yar ve yardımcınız olsun,umarım düzlüğe çıkar bu mevzu...
gerçi herşey çok net gözüküyor malesef fakat inanın bi yanlışlık olmasını şuan canı gönülden diliyorum.
anladığım kadarıyla aranızdaki bağ çok güzel ve kuvvetliymiş.hal böyleyken eminimki yaşadığınız durum çok daha şaşırtıcı ve ağırdır...
üzüntünüz kat be kat fazladır...sizi anlayabiliyorum.
inşallah Rabbim güzel niyetinize yakışanı verir ve canı gönülden diliyorumki büyük bi yanlış anlaşılma vardır.
ben bekarım...
o yüzden vereceğim tepki muhtemelen evlilik koşullarını yaşamamış biri olarak biraz fevri olur.
bana göre bu gerçekse affedilemez bişey.fakat dediğim gibi evli olmadığımdan yorumlarım pek sağlıklı olmayabilir.
yuva kurmak kolay değil.maddi manevi...
çok emek verilyor.sadece siz değil,ailelerde aynı emeği gösteriyor(en basitinden sizin ailenizin eşinizi çok sevmesi bile engelleyici faktördür)
ailem ne der?eşimi çok seviyorlardı?akrabalarım ne der?ben ne yaparım?yeni bi düzeni nasıl kurarım?...gibi gibi gibi...(bu sorular saçmada olabilir,yersizde...ama inanın o psikolojiyle her ayrıntı aklınıza takılır,dağ olur)
medeni halimi kaale almaksızın kişisel görüşümse,güvenin bir kez kazanılacağıdır..eş,arkadaş farketmez.
güven olmayınca hiç bi ilişki sağlam kalmaz.hep çıtırdar durur....
iyi düşünün...
çocuk olmaması şuanki karar aşamasında size büyük avantaj...
ben bunu sindiremem,ömrü billah beynimi kurcalar,her fırsattada evime yansıtırım diyorsanız yol yakınken vazgeçin...
bi de şu var...
hani ihtimal veriyorsunuzya,arkadaşlarına hava atmak için diyor olabilir?eğer öyleyse(ki inşallah öyle değildir Rabbim)
ama inanın bu sizi aldatmasından çok daha beter bi durum....tamamen kişilik bozukluğu...
neyi kanıtlamaya çalışıyor?
size çok değer veren,saygı duyan eşiniz,egosunu tatmin etmek için sizi başka insanlara karşı 'zavallı' durumuna düşürüyor.
akıl karı mı bu davranış?
kıyamadığı biricik eşini o duruma düşürürken hiç mi getirmemiş aklına...: (
onuda geçtim,demekki içinde bazı şeylerin kompleksini taşıyorki böyle çirkin bi yola başvuruyor...arkadaşında dediği gibi zinanın havası olmaz...
demekki arkadaş çevreside çok düzgün değilmişki eşiniz bu kadar rahat böyle konulara girebilmiş...
ben şuan varsayımları yorumladım.inşallah böyle durumlar yoktur ve çok mantıklı bir açıklamasıda vardır...
anlıyorumki eşinizden hiç ama hiç beklemediğiniz bi durum olduğu için hem şaşkınlık hem üzüntüyü son raddesine kadar yaşıyorsunuz...Rabbim yardımcınız olsun.
dilerim herşey bi yanlış anlamadır ve o mutlu yuvanıza dönersiniz :93:

Icimi okumusunuz diyebilirim. Allah kimsenin basina vermesin böyle bir durum. Birde hicbirsey kötü gitmezken hersey okadar güzelken. Her an patliycak gibiyim cumartesine kadar nasil sabredecem bilmiyorum. Cok igrenc cok ama cok igreniyorum yanima gelip bana sarilmasini bile düsündükce igreniyorum üzülüyorum kiziyorum.

Icimi okumusunuz diyebilirim. Allah kimsenin basina vermesin böyle bir durum. Birde hicbirsey kötü gitmezken hersey okadar güzelken. Her an patliycak gibiyim cumartesine kadar nasil sabredecem bilmiyorum. Cok igrenc cok ama cok igreniyorum yanima gelip bana sarilmasini bile düsündükce igreniyorum üzülüyorum kiziyorum.

sizin için ne kadar zor bir bayram. sadece ağız tadı bozulmasın diye numara yapmak. bayram geçsin ilk önce babanızla bu durumu paylaşın. sonra canım kızım neden bana söylemedin demesin. ben öyle hissediyorumki size en fazla babanızla paylaşmak yardımcı olacak.

Biraz önce nişanlımla konuştum. Böyle böyle bir durum var dedim. Bana yuvasını yıkmasın erkek bu hava atmak için söylemiştir hele bir de yeni evliyse arkadaşları iyice dalga geçtiğinden demiştir. Emin olmadan yıkmasın yuvasını dedi

Ama tabii ben bu söylediği için onu paraladım ayrı mesele. Demekki o da diyebilirmiş arkadaşına böyle bir şeyi

Emin olmadan sakın ha sakın birşey yapmayın.

tahmin edebiliyorum...şuan çok ama çok zor tutyorsunuz kendinizi...haykırmamak için zor tutyorsunuz ve bir anda bi soğukluk geldi ve bu psikoloji,bu mesele sizin istedğiniz yönde(yani büyük bi yanlış anlaşılma olduğunu öğrenene kadar) çözülene kadar devam edecek.
eşiniz hem sizin hem ailenizin güvenini fevkalade kazanarak çok güzel bi intiba bırakmış anlaşılan.
ve eğer bu aldatma mevzusu gerçekse bunun yükü sizin üstünüze binecek...
bu durumu ailelere açıklamak bile büyük ızdırap eminim.
size güçlü olun diyemiyorum...olamazsınızda zaten.en azından bu şoku atlatıp,kabullenmeye başalayana kadar.
çok ama çok iyi düşünün.
eşinin olmadığı bi hayatı düşün...onun yokluğunu hissetmen,ona duyduğun özlem,güvenememene daha mı baskın gelirdi?
yoksa,güvenmediğim insanı çıkardım hayatımdan,en azından kafam rahat...mı diyeceksin?
önce bunları düşün,yani KENDİNİ...senin ne istediğini...
ailem çok seviyor,babam çok üzülür diyerek kendi hissettiklerine set vurman ilerde inan daha büyük hasarlara yol açar.
bi karar verdiysen(her ne olursa olsun) arkasında tam manasıyla dur ve kendi isteklerini ön planda tut.sensin bu hayatı yaşayan...
biliyorumki şuan ELALEM çok umrunda...normalde zaten.
fakat titiz düşünürsen bunuda aşabilirsin.
ama inan eşine güvenin,sevgin,ailenin düşkünlüğünü düşündükçe,büyük bi yanlış anlama olması yönünde isteğim öyle artıyorki..: (
inşallah eşin seni ve aileni yanıltmamıştır...

Ben de bu hava atma olayını eşime sordum, "Aklı başında hiçbir erkek eşini aldatmayı ima ederek arkadaşlarına hava atamaz, çünkü madem gözün çapkınlıktaydı neden evlendin be salak derler insana... arkadaşın aynı zamanda eşinin arkadaşı olduğu için hem karına üzülürler hem de dost da olsa 3. kişilere büyük bir sır vermek gibi birşey... erkekler kurnazdır böyle şeyler yapmamaya çalışır..." dedi. (Eşim bekarlığını dolu dolu yaşadığı için tecrübelerine saygı duyuyorum.)

Bence kırçiçeği'ni "hava atmak" gibi saçma bir nedenle teselli etmek yerinde olmaz. Biraz zamana ihtiyacı var. Herşeyin hayırlısı olsun

Saolun arkadaslar yorumlariniz beni düsündürtüyor farkli insanlarin farkli fikirleri. Allah sizden gercekten razi olsun. Ne tuaf cevremde hic birinsana biirsey diyemiyorum. Ama siz beni tanmiyorsunuz hic bir iyligim dokunmadi size ama yinede sanki bir dostla oturup kahve icip fikir alisverisi yapip dertlesiyor gibiyim. Cok saolun empati kurup anlamaya calisdiginiz icin.Allah sizi bir dost eline ihtiyac duydugunuzda hic yalniz birakmasin. Kafam cok agriyor yarin sabah yine is yine yalan gülücükler yine gülücük maskemi takmam gerekecek.

çok da üzme canım kendini herşey olacağına varır su yolunu bulur... Allah yardımcın olacaktır mutlaka...

Tüm yorumları okumadım ama sadece senin yazdıklarına istinaden yazıyorum.. Sakın aileni ve bu konuyu ailene iletebilecek birilerini bu işten haberdar etme.. Zamanla bakarsın herşey düzelir sen unutmuş bile olursun ama çevren ve ailen asla unutmaz.. Şüphen,kızgınlığın,kandırılmışlık hissin çok normal.. Elbette o msn konuşmasını yanına bırakma ama ikinizden başka kimse bilmesin canım.. Hayatta o veya bu şekilde hayal kırıklıkları yaşanıyor, dilerim en az hasarla bu sıkıntıyı atlatırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…