- Konu Sahibi kircicegi2011
-
her ne kadar yazılanlar doğru bir davranış olmasa da neden bu durumu eşinizin erkek arkadaşına karşı "ben erkeğim" tavrı takındığını düşünmüyorsunuz? hepimiz biliriz ki erkekler burunlarına .ok sürdürmezler ve her zaman her koşulda kendini ispatlama çabalarına girerler çok mu iyi niyetliyim bilmiyorum ama yazıyı okuduğumda ilk ve tek aklıma gelen şey buydu.. yuvanızı yıkacak kadar vahim bir durum görmüyorum ortada bunun için çok daha fazla somut şeyler gerekir..
öncelikle belirtmek isterimki çok ama çok üzüldüm....içim parçalandı inanın...
heleki aynı şeyin başıma geldiğini düşününce kahroldum,Rabbim sizin yar ve yardımcınız olsun,umarım düzlüğe çıkar bu mevzu...
gerçi herşey çok net gözüküyor malesef fakat inanın bi yanlışlık olmasını şuan canı gönülden diliyorum.
anladığım kadarıyla aranızdaki bağ çok güzel ve kuvvetliymiş.hal böyleyken eminimki yaşadığınız durum çok daha şaşırtıcı ve ağırdır...
üzüntünüz kat be kat fazladır...sizi anlayabiliyorum.
inşallah Rabbim güzel niyetinize yakışanı verir ve canı gönülden diliyorumki büyük bi yanlış anlaşılma vardır.
ben bekarım...
o yüzden vereceğim tepki muhtemelen evlilik koşullarını yaşamamış biri olarak biraz fevri olur.
bana göre bu gerçekse affedilemez bişey.fakat dediğim gibi evli olmadığımdan yorumlarım pek sağlıklı olmayabilir.
yuva kurmak kolay değil.maddi manevi...
çok emek verilyor.sadece siz değil,ailelerde aynı emeği gösteriyor(en basitinden sizin ailenizin eşinizi çok sevmesi bile engelleyici faktördür)
ailem ne der?eşimi çok seviyorlardı?akrabalarım ne der?ben ne yaparım?yeni bi düzeni nasıl kurarım?...gibi gibi gibi...(bu sorular saçmada olabilir,yersizde...ama inanın o psikolojiyle her ayrıntı aklınıza takılır,dağ olur)
medeni halimi kaale almaksızın kişisel görüşümse,güvenin bir kez kazanılacağıdır..eş,arkadaş farketmez.
güven olmayınca hiç bi ilişki sağlam kalmaz.hep çıtırdar durur....
iyi düşünün...
çocuk olmaması şuanki karar aşamasında size büyük avantaj...
ben bunu sindiremem,ömrü billah beynimi kurcalar,her fırsattada evime yansıtırım diyorsanız yol yakınken vazgeçin...
bi de şu var...
hani ihtimal veriyorsunuzya,arkadaşlarına hava atmak için diyor olabilir?eğer öyleyse(ki inşallah öyle değildir Rabbim)
ama inanın bu sizi aldatmasından çok daha beter bi durum....tamamen kişilik bozukluğu...
neyi kanıtlamaya çalışıyor?
size çok değer veren,saygı duyan eşiniz,egosunu tatmin etmek için sizi başka insanlara karşı 'zavallı' durumuna düşürüyor.
akıl karı mı bu davranış?
kıyamadığı biricik eşini o duruma düşürürken hiç mi getirmemiş aklına...: (
onuda geçtim,demekki içinde bazı şeylerin kompleksini taşıyorki böyle çirkin bi yola başvuruyor...arkadaşında dediği gibi zinanın havası olmaz...
demekki arkadaş çevreside çok düzgün değilmişki eşiniz bu kadar rahat böyle konulara girebilmiş...
ben şuan varsayımları yorumladım.inşallah böyle durumlar yoktur ve çok mantıklı bir açıklamasıda vardır...
anlıyorumki eşinizden hiç ama hiç beklemediğiniz bi durum olduğu için hem şaşkınlık hem üzüntüyü son raddesine kadar yaşıyorsunuz...Rabbim yardımcınız olsun.
dilerim herşey bi yanlış anlamadır ve o mutlu yuvanıza dönersiniz :93:
öncelikle belirtmek isterimki çok ama çok üzüldüm....içim parçalandı inanın...
heleki aynı şeyin başıma geldiğini düşününce kahroldum,Rabbim sizin yar ve yardımcınız olsun,umarım düzlüğe çıkar bu mevzu...
gerçi herşey çok net gözüküyor malesef fakat inanın bi yanlışlık olmasını şuan canı gönülden diliyorum.
anladığım kadarıyla aranızdaki bağ çok güzel ve kuvvetliymiş.hal böyleyken eminimki yaşadığınız durum çok daha şaşırtıcı ve ağırdır...
üzüntünüz kat be kat fazladır...sizi anlayabiliyorum.
inşallah Rabbim güzel niyetinize yakışanı verir ve canı gönülden diliyorumki büyük bi yanlış anlaşılma vardır.
ben bekarım...
o yüzden vereceğim tepki muhtemelen evlilik koşullarını yaşamamış biri olarak biraz fevri olur.
bana göre bu gerçekse affedilemez bişey.fakat dediğim gibi evli olmadığımdan yorumlarım pek sağlıklı olmayabilir.
yuva kurmak kolay değil.maddi manevi...
çok emek verilyor.sadece siz değil,ailelerde aynı emeği gösteriyor(en basitinden sizin ailenizin eşinizi çok sevmesi bile engelleyici faktördür)
ailem ne der?eşimi çok seviyorlardı?akrabalarım ne der?ben ne yaparım?yeni bi düzeni nasıl kurarım?...gibi gibi gibi...(bu sorular saçmada olabilir,yersizde...ama inanın o psikolojiyle her ayrıntı aklınıza takılır,dağ olur)
medeni halimi kaale almaksızın kişisel görüşümse,güvenin bir kez kazanılacağıdır..eş,arkadaş farketmez.
güven olmayınca hiç bi ilişki sağlam kalmaz.hep çıtırdar durur....
iyi düşünün...
çocuk olmaması şuanki karar aşamasında size büyük avantaj...
ben bunu sindiremem,ömrü billah beynimi kurcalar,her fırsattada evime yansıtırım diyorsanız yol yakınken vazgeçin...
bi de şu var...
hani ihtimal veriyorsunuzya,arkadaşlarına hava atmak için diyor olabilir?eğer öyleyse(ki inşallah öyle değildir Rabbim)
ama inanın bu sizi aldatmasından çok daha beter bi durum....tamamen kişilik bozukluğu...
neyi kanıtlamaya çalışıyor?
size çok değer veren,saygı duyan eşiniz,egosunu tatmin etmek için sizi başka insanlara karşı 'zavallı' durumuna düşürüyor.
akıl karı mı bu davranış?
kıyamadığı biricik eşini o duruma düşürürken hiç mi getirmemiş aklına...: (
onuda geçtim,demekki içinde bazı şeylerin kompleksini taşıyorki böyle çirkin bi yola başvuruyor...arkadaşında dediği gibi zinanın havası olmaz...
demekki arkadaş çevreside çok düzgün değilmişki eşiniz bu kadar rahat böyle konulara girebilmiş...
ben şuan varsayımları yorumladım.inşallah böyle durumlar yoktur ve çok mantıklı bir açıklamasıda vardır...
anlıyorumki eşinizden hiç ama hiç beklemediğiniz bi durum olduğu için hem şaşkınlık hem üzüntüyü son raddesine kadar yaşıyorsunuz...Rabbim yardımcınız olsun.
dilerim herşey bi yanlış anlamadır ve o mutlu yuvanıza dönersiniz :93:
Icimi okumusunuz diyebilirim. Allah kimsenin basina vermesin böyle bir durum. Birde hicbirsey kötü gitmezken hersey okadar güzelken. Her an patliycak gibiyim cumartesine kadar nasil sabredecem bilmiyorum. Cok igrenc cok ama cok igreniyorum yanima gelip bana sarilmasini bile düsündükce igreniyorum üzülüyorum kiziyorum.
Biraz önce nişanlımla konuştum. Böyle böyle bir durum var dedim. Bana yuvasını yıkmasın erkek bu hava atmak için söylemiştir hele bir de yeni evliyse arkadaşları iyice dalga geçtiğinden demiştir. Emin olmadan yıkmasın yuvasını dedi
Ama tabii ben bu söylediği için onu paraladım ayrı mesele. Demekki o da diyebilirmiş arkadaşına böyle bir şeyi
Emin olmadan sakın ha sakın birşey yapmayın.
Saolun arkadaslar yorumlariniz beni düsündürtüyor farkli insanlarin farkli fikirleri. Allah sizden gercekten razi olsun. Ne tuaf cevremde hic birinsana biirsey diyemiyorum. Ama siz beni tanmiyorsunuz hic bir iyligim dokunmadi size ama yinede sanki bir dostla oturup kahve icip fikir alisverisi yapip dertlesiyor gibiyim. Cok saolun empati kurup anlamaya calisdiginiz icin.Allah sizi bir dost eline ihtiyac duydugunuzda hic yalniz birakmasin. Kafam cok agriyor yarin sabah yine is yine yalan gülücükler yine gülücük maskemi takmam gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?