İki aylık hamileyim ama karnım çok şişti.. Bu durum normal mi?

merhaba
bende su an 12. haftamdayim. 172 boyum 62 kilodaydim hamile olduigumu ögrendigimde ..karnim lastik top yutmus gibi..hemencecik cikti zaten. bizim ailede böyle diyor annem.. ilk ayda buyumeye basladi hafif hafif. zayif yapili oldugum icin hemencik belli oldu karnim.ama cok sirin duruyor.insallah hep boyle gider. henuz kilo almadim hic, almadigim gibi 1 kiloda verdim.
seninde karnin ciktigina göre kesin sende zayif yapilisindir.

ablam 3 bucuk aylikken gobegi baya önden gidiyordu..nasil gaz olurki zaten hamilelik boyunca 35 kilo aldi. normalde zayif kadin yani.hepsinide verdi.. kilo alimi yapiyla alakali ve genetik bence.. bizde göbek hemen beliriyo.. gaz falan sorunum yok..

benim gazım var ama bu şişlik gazdan değil yani böyle arnım yuvarlanmış duruyo normal bir şişlik gibi değil acaba bazılarında böyle mii

benim gazım var ama bu şişlik gazdan değil yani böyle arnım yuvarlanmış duruyo normal bir şişlik gibi değil acaba bazılarında böyle mii

Benim de aynen senin gibi olmuştu.Kesinlikle gazım yoktu.Tabii ki o şişlik bebek diil,onu biliyoruz ama işte şişiyor.Daha 8-9 haftalıkken eski pantolonlarımı giyemez olmuştum.Bazılarında oluyor öyle

valla bende 3 aydan sonra hafif bi büyüme oldu ama dışarıdan belli olmuyodu 4. aydan sonra asıl büyümeye belli olmaya başladı ben ilk hamile pantolonuma pazartesi gün yani 4,5 ayı bitirince giydim :) ama bu durum değişebiliyormuş bazılarının iç karnı geniş oluyomuş onlarda göbek geç belirginleşirmiş diyolar

Merhabalar,

Su an 11 haftalik hamileyim 52.7 kilo ile hamile kaldim su an kilomda bi degisiklik olmadi. Karnim lastik top yutmus gibi benimde cok minik degisiklik var disaridan anlamak guc.. Kilomda degisiklik olmamasina ragmen kiyafetlerimin cogunu kullanamiyorum cunku sikistiriyor rahatsiylik hissi veriyor. etrafimdaki insanlar benden daha fazla heyecanli onlar biraz belli olmus diyorlar yada bir an once belli olsun istiyorlar

benim de hamileliğim ikinci aydan itibaren belliydi. karnım şişmişti. 2 aylık dediğim halde millet gözünü fal taşı gibi açıp 3 aylık gibi görünüyor dediler. nazar değmesin diye tanıdıklara görünmüyorum şimdi. çünkü aynı ayda hamile kalan 2 tanıdığımız var onların hiç göbeği çıkmadı. halamlara çekmişim. onlar da hamile kaldı mı hemen göbekleri çıkarmış

ben de 5+4 günlük hamileyim 172 boy ve 52 kiloyum. göbeğim kendini hemen belli etti .top gibi. sanırım uzun boy ve zayıf olmaktan kaynaklanıyor.
ha bi de çok faza mide bulantım yok ara ara geliyor ve bişi yedirmiyor. sanki kıllarım da hızlı uzuyor ve bebiş hafif sağ tarafta. erkek mi olack acaba? kız bebişte aynı belirileri hisseden var mı?

12. haftaya kadar rahim arkada ve biraz aşağıdadır, 12 haftadan sonra yukarı ve öne çıkmaya başlar yaklaşık 14-15. haftada da karın belirginleşmeye başlar( Alıntıdır) . benim her zaman göbeğim vardı ama belim baya kalınlaştı.

benım karnımda şişti her gören anlıyor hamile oldugumu

kesınlıkle gaz degıl olsa anlardım .

pantolanlarım kapanmıyor kapananlarda oturunca sıkıyor

zayıf oldugumuzdan boyleymıiş demek kı..

bakalım daha 2 ayda boyle ıse sonrası ne olacak

Son düzenleme:
o göbek değil canım daha regl olmadığından şişkinlik oluyor genelde

4.aya kadar oluşan şişliklerin gaz göbeği olduğu söylenir.ki bend ebuna bir örneğim.2 haftadır karnım kaşınıyor ve yuvarlaklaşmaya başladı.şişkinlik içinde çok fazla kurubaklagil yememye çalış.ben hala kaçınıyorum acayip şişiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…