Doğuma Hazırlık iki aylık hamileyim hiç bulantı yaşamıyorum normal mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
normaldir canım benim de hiç bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik olmuştu.allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..

canım dua ette daha fazla bulanma. bişey yok merak etme hamilelik kişiye özeldir. herkes bulanacak diye bişey yok :))) bende hiç bulanmadım. başımda dönmedi. aşermedim falan :D))) çok bulantı yaşayan arkadaşlarımda var zor bir durum. allahım inşallah rahat bir hamilelik geçirmeni nasip etsin.

ne güzel işte ne mutlu sana hamileliğin keyfini doyasıya çıkar ben çok çektim o durumu mafoldumben

çok ama çok az bulantı yaşıyorum hiçbir şeyden tiksinmiyorum arkadaşlar normal mi

normal normal, ben 9 ay boyunca ne bir kere midem bulandı, ne bir kere başım döndü, ne de bir kere canım bişey çekti, hatta bazen hamile olduğumu bile unuturdum sabah kalktığımda
göbeğimi görünce aklıma gelirdi
sempatiksalakcinni

kesinlikle normal inan bana hiç bulantı yaşamıyanlarda var kimi herşeyden tiksinir kimi hiç sorun yaşamaz mesela ben hiç birseyden tiksinmedim kendine sorun etme asıl olduğun duruma şükret derim :)) zaten 1,5 -- 2 ay sonra tamamen geçicektir sana kolay hamilelikler diliyorum cnm...

normal normal, ben 9 ay boyunca ne bir kere midem bulandı, ne bir kere başım döndü, ne de bir kere canım bişey çekti, hatta bazen hamile olduğumu bile unuturdum sabah kalktığımda
göbeğimi görünce aklıma gelirdi
sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yaşasınnnnn yalnız değilmişim millet bana acayipmişim gibi bakıyor nasıl hamilelik bu diyorlar kaydirigubbakcemile3

canım kıymetını bıl ben dıger 2 hamılelıgımı kolay geçırdım ama 9 aydır cektıklerımı anlatmam imkansız 74 kıloyla hamıle kaldım 9 k zayıfladım snr 73 olarak dogum yaptım 21 gün oldu 65 kıloyum ne yedı ne içtim yemek bıle yapamadım insalllah böyle devam etsın hamılelıgın ben dogurcam güne kadar aynıydım.bu arada töngel yada muşmula dıye bır meyve var benım canım ondan çekmıştı sonradan duydumkı düşük tehlıkesı olanlara bırebırmıs

normal canım 7 aylık ham,leyim 1 kere midem bulandı o kadar. onda da ıyy dedim budur yani =)

ne gzel bulanömasın benımde bulanmadı zaten hamılelğin tadıda rahat geçirince cıkıyo.bulantın olsa işkence gibi 9 ay :)
ne güzel inş hep öyle gider :) tek sıkıntısı bende sreklı yemek istiyodum .oda fazla kılo olarak dondu bana

benim ilk 3 ay hiç olmadı 4. ayda bir başladı hala devam ediyor keşke ilk aylar olsaydı diyorum şimdi

canim bendede olmadi dokuz haftalikken basladi simdi ara ara oluyor ilk sekiz hafta bendede yoktu

endişelenme normal canım negüzel işte bulantın yok
benimde düşük tehlikem vardı 3 ay yattım ve benimde hiç bulantım olmadı kendimi hamile gibi hissetmiyordum bile bebeğim hareketlenene kadar

bencede normal 32 haftayı bitirdim başından beri hiç migdem bulanmadı canım bişe istemedi aşermedim çok şükür rahat bi şekilde geçti panik atagım hariç

Back
X