Selam kizlar..
Annemle babam zamaninda bosandilar.. 20 sene oluyor sanirim.. oz babam baska ulkede yasiyor.. ben annem ve uvey babamla yasiyorum.. annem tekrardan evleneli 16 oluyor
Oz babamla 2 senedir gorusuyorum onceden tanimiyordum. Annem gorusturmedi eskiden.
Bugun oz babamla bulustum.Birseyler yedik ictik. Arabaya bindik eve birakicakti beni. Bir baktik onumuze araba gecti ve durdurdu bizi. Icinde uvey babam ciktiindi arabadan, sisimel nereye gidiyorsunuz ddi. Ve bu beyfendi kim dedi. Oz babamda babasiyim dedi. Uvey babamda haa oylemi elini verdi skti geri dondu arabasina gitti.. sonra beni aradi, senin dogal hakkin seni anliyorum diye. Annene soylemim i soyleyimmi diye sordu. Yok soyleme dedim tamam dedi..
Moralim bozuk simdionada baba diyorum.. eve gelince yuzune nasil bakicam blmiyorum
Arada kalmaktan cok biktimuvey babam iki yuzlu olabiliyor bazen.. isine gelmezse anneme anlaticagni dusunuyorum..
annem evden kovar beni eminim
Napicam blmiyorum
Annem sagdan soldan duymus zaten.. annemle oz babam kuzenleryani akrabalar yetistirmis anneme onceden..
Zaten tepki gostermisti. sutumu helal etmem dedi..
Annemle aramda iyi dgl.. eski konularimada bakabilirsiniz.. cok ezildim genelikle. Kucuk yasta kimseye belli etirmeden psycholojim cok bozuldu..
Eskiden oz babam beni gormeye gelmek istemis, annem ozmn yeni evlendi, karsimiza cikma falan demis. Uvey babamda istememis.rahatsiz olmuslar. Seni oldurcem falan demis babama birbirlerini tehtit etmisler. Uvey babam tabanca falan aldi. Tabancayi gormustum hatta. Sonra ise ne olduysa blmiyorumaklim ermiyordu ama icime cok attim herseyi.. cok biktim herseyden
aradan kalmaktan cok biktim ezilmektende cok biktim.. kimseyide uzmek istemiyorum
çok yazık aynı durumda krdesşm var ve oğlunu babasına göstermiyor.adam istiyor o göstermiyor.gerçi adam pek rahat durmaz kandırmaya çalışır çocugu gerek yok yani ama yinede bu kadar kin ve nefretle çocuk yetiştirmek çok gereksiz
simdiye kadar hep sustum.. Annem kabul etmicegine eminim. Duzenimi bozma dedi. Erkek gibi kadin benim annem. Opsem koklasam fayda etmez.. Hem annemden hem uvey babamdan ikisinin agzlarinda pic lafi cikmisligi oldu bana. Cok gucume gitti
oz babamla gorustugum icinde pisman dglm.. Ne annemin nede uvey babamin sag sollu beli olmuyor.. Bir hatamda yabanci oluyorlar..
Annen bile olsa sakın taviz verme. Baba senin baban.
İyi olabilir, kötü olabilir bir gün görüşmeyeceksen de bunun kararını sen vereceksin.
Sana en büyük haksızlık yapılmış zaten, annen kişisel hırsları yüzünden seni babanla görüştürmemiş.
Eski konularını ilmiyorum belki bahsetmişsindir, belki baba eksikliğinden yanlış erkeklere tutuldun, yanlış kişilere aşık oldun.
Senin kabahatin ne?
Birileri üzülcek, kırılacak diye kendi hayatından çalma.
İnşallah babanla da aranız düzelir, paylaşımlarınız artar.
Okadar iyi bir babam varki.. elli bos hic gelmez.. hic evlenmemis.. yanliz yasiyor oda.. nasil vaz gecebilirim ki oz babamdan. Kotu olsa bileherkes kendini dusunuyor. Olani ben cektim.. dogru hep yanlis erkeklere tutuldum hep.. 23 yasima geldim.. kendi kararlarimi vericek yastayim.. annem kabul etmese.. napabilirim ya ben ya baban derse kimi secmeliyim?
Okadar iyi bir babam varki.. elli bos hic gelmez.. hic evlenmemis.. yanliz yasiyor oda.. nasil vaz gecebilirim ki oz babamdan. Kotu olsa bileherkes kendini dusunuyor. Olani ben cektim.. dogru hep yanlis erkeklere tutuldum hep.. 23 yasima geldim.. kendi kararlarimi vericek yastayim.. annem kabul etmese.. napabilirim ya ben ya baban derse kimi secmeliyim?
canım arkadaşlar da güzel yazmışlar ama annen de üvey baban da seni yetiştirmiş böyle durumlarda genel de uzak olan anne veya baba yeni görüşmeye başlayınca kıymetli olur bir süre sonra onun da eksilerini görmeye başlarsın hem annen ne yaşamış ki boşanmış ve de babandan nefret etmiş bence bir de annenin tarafından düşün ve zamana bırakıp fevri davranma. öz babanı da tanı ama bece bir kadın yuvasını boşu boşuna dağıtmaz babana çok kırılmıştır.ayrıca seninle çok görüşmek istese yıllardır inan kimse engel olamazdı. unutma yetişmiş çocuğa anne baba olmak çok kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?