iki baba karsilasti..

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Selam kizlar..

Annemle babam zamaninda bosandilar.. 20 sene oluyor sanirim.. oz babam baska ulkede yasiyor.. ben annem ve uvey babamla yasiyorum.. annem tekrardan evleneli 16 oluyor

Oz babamla 2 senedir gorusuyorum onceden tanimiyordum. Annem gorusturmedi eskiden.

Bugun oz babamla bulustum.Birseyler yedik ictik. Arabaya bindik eve birakicakti beni. Bir baktik onumuze araba gecti ve durdurdu bizi. Icinde uvey babam cikti indi arabadan, sisimel nereye gidiyorsunuz ddi. Ve bu beyfendi kim dedi. Oz babamda babasiyim dedi. Uvey babamda haa oylemi elini verdi skti geri dondu arabasina gitti.. sonra beni aradi, senin dogal hakkin seni anliyorum diye. Annene soylemim i soyleyimmi diye sordu. Yok soyleme dedim tamam dedi..

Moralim bozuk simdi onada baba diyorum.. eve gelince yuzune nasil bakicam blmiyorum

Arada kalmaktan cok biktim uvey babam iki yuzlu olabiliyor bazen.. isine gelmezse anneme anlaticagni dusunuyorum..
annem evden kovar beni eminim
Napicam blmiyorum

öz babanla buluşup görüştüğünden annenin haberi yok yani.Karşılıklı annenle konuşman gerek üvey baban konuyu söylemeden bence.aralarında ne geçmiş ne yaşanmış bilemeyiz ama ne olursa olsun o senin öz baban konuşmak görüşmek en doğal hakkın.annenin sinirlenecektir belki aşırı tepki verecektir ama seni anlayacaktır

Canim o senin ozbaban gorusmek en dogal hakkin.sonucta yasananlar onlar arasinda yasanmis.bosananda anne baba.cocuktan bosanilmiyor diye bir laf var.annenle bence guzelce konus,uvey baban anlatmadan sen anlat.ben annenin boyle birsey icin seni kovucagini dusunmuyorum.ama gizli gizli gorustugun icin,buyuk tepkiler verebilir.

Annem sagdan soldan duymus zaten.. annemle oz babam kuzenler yani akrabalar yetistirmis anneme onceden..
Zaten tepki gostermisti. sutumu helal etmem dedi..

Annemle aramda iyi dgl.. eski konularimada bakabilirsiniz.. cok ezildim genelikle. Kucuk yasta kimseye belli etirmeden psycholojim cok bozuldu..
Eskiden oz babam beni gormeye gelmek istemis, annem ozmn yeni evlendi, karsimiza cikma falan demis. Uvey babamda istememis.rahatsiz olmuslar. Seni oldurcem falan demis babama birbirlerini tehtit etmisler. Uvey babam tabanca falan aldi. Tabancayi gormustum hatta. Sonra ise ne olduysa blmiyorum aklim ermiyordu ama icime cok attim herseyi.. cok biktim herseyden
aradan kalmaktan cok biktim ezilmektende cok biktim.. kimseyide uzmek istemiyorum

annene sen söyle.öp kpkla böyle böyle de seni üzecek bir şey konuşmadık dersin.anneler hep eski kocalarının kendilerini kötüleyeceğini düşünüyor.

çok yazık aynı durumda krdesşm var ve oğlunu babasına göstermiyor.adam istiyor o göstermiyor.gerçi adam pek rahat durmaz kandırmaya çalışır çocugu gerek yok yani ama yinede bu kadar kin ve nefretle çocuk yetiştirmek çok gereksiz

Simdiye kadar hep sustum.. annem kabul etmicegine eminim. duzenimi bozma dedi. erkek gibi kadin benim annem. Opsem koklasam fayda etmez.. hem annemden hem uvey babamdan ikisinin agzlarinda pic lafi cikmisligi oldu bana. Cok gucume gitti
Oz babamla gorustugum icinde pisman dglm.. ne annemin nede uvey babamin sag sollu beli olmuyor.. bir hatamda yabanci oluyorlar..

kimse öz babanla görüşmeni engelleyemez. Annen de çok vicdansız bir kadınmış. Kendi aralarında ne yaşamış olsalar da sen o adamın kızısın.

Son düzenleme:
Annen bile olsa sakın taviz verme. Baba senin baban.
İyi olabilir, kötü olabilir bir gün görüşmeyeceksen de bunun kararını sen vereceksin.
Sana en büyük haksızlık yapılmış zaten, annen kişisel hırsları yüzünden seni babanla görüştürmemiş.
Eski konularını ilmiyorum belki bahsetmişsindir, belki baba eksikliğinden yanlış erkeklere tutuldun, yanlış kişilere aşık oldun.
Senin kabahatin ne?
Birileri üzülcek, kırılacak diye kendi hayatından çalma.
İnşallah babanla da aranız düzelir, paylaşımlarınız artar.

Son düzenleme:

Okadar iyi bir babam varki.. elli bos hic gelmez.. hic evlenmemis.. yanliz yasiyor oda.. nasil vaz gecebilirim ki oz babamdan. Kotu olsa bile herkes kendini dusunuyor. Olani ben cektim.. dogru hep yanlis erkeklere tutuldum hep.. 23 yasima geldim.. kendi kararlarimi vericek yastayim.. annem kabul etmese.. napabilirim ya ben ya baban derse kimi secmeliyim?

Annen seni düşünüyorsa ya o ya ben demez zaten ama derse de baban derim ben. 23 yaşında bir bireysin.
Bu kadar yıl baban senden çalınmış zaten. Bundan sonrası için izin verme.

Annenin bencilliğinin bedelini sen ödemek zorunda değilsin.
O rest çekiyorsa ben olsam bende çekerdim.
Aralarında ne yaşandıysa yaşanmış, bu seni ilgilendirmez, seni babanla görüştürmemekle sadece kendi için iyi olanı yapmış, senin için değil.
Bence git kendin söyle annene.

canım arkadaşlar da güzel yazmışlar ama annen de üvey baban da seni yetiştirmiş böyle durumlarda genel de uzak olan anne veya baba yeni görüşmeye başlayınca kıymetli olur bir süre sonra onun da eksilerini görmeye başlarsın hem annen ne yaşamış ki boşanmış ve de babandan nefret etmiş bence bir de annenin tarafından düşün ve zamana bırakıp fevri davranma. öz babanı da tanı ama bece bir kadın yuvasını boşu boşuna dağıtmaz babana çok kırılmıştır.ayrıca seninle çok görüşmek istese yıllardır inan kimse engel olamazdı. unutma yetişmiş çocuğa anne baba olmak çok kolay.

Anneniz gerçekten duygularıyla kararlar vermiş. Ancak siz yetişkin bir insansınız. Babanızın hataları olabilir, ama sonuçta o bir baba ve siz de baba özlemi çekiyorsunuz. Öyleyse annenize kararlı bir şekilde hiç birinden vazgeçmeyeceğinizi ve babanızla olan soruna sizi bulaştırmaması gerektiğini söylersiniz.

Birbirilerini sevmemisler ztn.. ne olduysa annemi ve beni evden cikartmislar. Annemin babama karsi kinini bende anliyorum ama ortada zaman gecti.. zaten onu annemde der seni gormek isese bsy engel olmazdi diye.. babam karsima ckti ben onu oyle yapti diye cezalandiramam ki.. cok ortada kaldim

annen öz babanla görüstügünü biliyormu bulustugunuzu ögrenince neden kizar ki ?

Fikir yardima cok ihitiyacim var suan.. hic iyi dglm.. uvey babam geldi demin hemen annemz yetistirmis. Insan bukadar iki yuzlu olurmu!! Adam 1 hafta eve gelmiyor. Eve girer girmez beni skayet ediyor!! Kendi yaptiklarini unuturmak icin anneme...Hata demisti anlatmicam diye.. annem yanima gelip durdu gel kalk diye.. kardesim odada uyuyor diye sessiz kaldi.. uyumaya gitti..

Sanirim ki kovulcam evde.. napicam bilmiyorum.. cok caresizim.
Gitsin ozmn babasinin yanina dedi niye cekiyorum bu kizin kahrini dedi duydum. cok kotu sinirlendi.
Babamin yanina donmekte istemiyorum bu yastan sonra napabilirim ki? . 2 saat sonra ise baslamam lzm birde. Bu hafta maasimi alirim.. kendime ev mi tutsam blmiyorum.. tek basima yapabilirmiyim..
Sevglimde var turkiyede ben ise avrupada.. yanliz yasamima izin vermez oda..yanima gel diyo. Nsl gidim onun yanina.. askeri var daha..
cok caresizim

Yrna anneme ne diyecem blmiyorm napicam blmiyorum

Bana yol gosterin cok biktm

Her iki babanız da gayet medeni.
Annenizi anlayamıyorum.
O sizin babanız.
Egolarını gitsin başka yerde tatmin etsin.
Ne kadar kötü de olsa biyolojik babanız.
Her insan hata yapar.
Görüşmek ya da görüşmemek. Bu kararı sadece siz verebilirsiniz.
Anneniz dahi kimsenin bu karara karışmaya hakkı yok.
Ne yapmak istiyorsanız öyle davranın

Son iletinize bakmamıştım.
Üvey babanızın yaptığı ne şimdi.
Hiç mi tanımadınız siz bu adamı..

annenle babanın boşanması senin onlardan herhangi biriyle görüşmemeni gerektirmez..
sen her ne olursa olsun o babanın evladısın...
evden kovmak ne demek...
bence gizleme annenden bu durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…