İki böcek Bir çiçeğinee gitti :))(İZMİR)

Oyyy minnoşlarrr ne tatlısınızzzzzzz. :nazar:
kızlar şahanesiniz,(dikkat ettiyseniz kızlar dedim,he kadına benzer bi haliniz yok zemuszemus 18 lik çıtır)kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar,hepimizin bebişlleri birbirinden tatlııı ama itiraf ediyorum,ekim bebeklerinde en güzel kızımız NiLLLL,en yakışıklı oğlumuz boraaaaaaaaaa aklinialirimsmile
Tabi yine söylüyorum her biri birbirinden şahane varlıklarrrrr :asigim:

ayyyy cok güzelsiniz masasallah hepsi tam ısırmalik olmussss. cok güzel opuyorumnanaktan
evet teyzesi tam yemeklik bunlar opuyorumnanaktan
kızlar şahanesiniz,(dikkat ettiyseniz kızlar dedim,he kadına benzer bi haliniz yok zemuszemus 18 lik çıtır)kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar,hepimizin bebişlleri birbirinden tatlııı ama itiraf ediyorum,ekim bebeklerinde en güzel kızımız NiLLLL,en yakışıklı oğlumuz boraaaaaaaaaa aklinialirimsmile

sağol canım iltifatın için... hepimizin yavrusu çooook güzel ve çooook yakışıklı... Ama ekim bebeklerinin hepsi ayrı bir güzel zaten hepsine kocaman maşallah,bahtları da güzel olur inşallah :nazar: opuyorumnanaktan

çok tatlısınız hepiniz.:nazar:

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

maşallah annişlere ve bebişlere hepinizde çok tatlısınız..Allah nazardan saklasın meleklerimizi..
siz böyle buluştukça kıskanıyorum ben ama denizlide kimse yok muuuuuuuuuuu

maşallah annişlere ve bebişlere hepinizde çok tatlısınız..Allah nazardan saklasın meleklerimizi..

amin canım... eğer yolun düşerse bu taraflara senide bekleriz opuyorumnanaktan

yerim bu kuzuları maşallah dostluğunuz daim olsun

amin canım teşekkürler opuyorumnanaktan

tesekkür ederim nacizane yorumlarınız içinn opuyorumnanaktan

harıka bır bebek doracımmolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :asigim:

kesinlikle,annesi de öyle :1hug:
birgün ikeada bulusak kahvaltiya? olmaz mi? hem emzirme odasi var orda.

Bengücüm ben emzirme odalarını hiç kullanmadım,bana da pek hijyen gelmiyor...
Elbette dışarda da buluşabiliriz ama kısa süre olur herhalde... Bir sonraki buluşma bende olacak nasipse... Bana daha yakınsın,eğer uygun olursa ayarladığımız zaman beklerim... Belki ek gıdalara başladığında ya da biberona geçersek o zaman daha mantıklı gibi geliyor dışarısı bana yerimseniben

oralara gitmek daha kolay gibi geliyor bana ondan.park problem yok falan. ben o gün o tulumu almaya gittim ya, en az 30 dk park yeri bekledim o tansasın orda. Ikeanın emzirme odasi fena degil aslinda. Kullan at alt acma aliyorum ben yanıma rahat oluyor. Koltukda emzirebiliyorsun. Umarım bende sizinle tanisma fırsatı bulabilirim. Ben sadece emzirirken daha rahat ediyordum, ek gidaya baslayınca bide onlari yanında tasımaya basliyorsun canta bavul gibi oluyor.

oralara gitmek daha kolay gibi geliyor bana ondan.park problem yok falan. ben o gün o tulumu almaya gittim ya, en az 30 dk park yeri bekledim o tansasın orda. Ikeanın emzirme odasi fena degil aslinda. Kullan at alt acma aliyorum ben yanıma rahat oluyor. Koltukda emzirebiliyorsun. Umarım bende sizinle tanisma fırsatı bulabilirim. Ben sadece emzirirken daha rahat ediyordum, ek gidaya baslayınca bide onlari yanında tasımaya basliyorsun canta bavul gibi oluyor.

ben uymaya çalışırım o zaman...

maşallah kuzulara ve annelerıne cok tatlısınız :)

teşekkürler canım opuyorumnanaktan

/
dsc08299z.jpg

zilli seni yerim senin pozlarını... tatlı şey seni...[/QUOTE]

yaa yine bi bulusma daha mı yaaaaa ama olmuyor biz garip kalıyoruz buralarda kıskanıyoruz yaaaaa:(((((

maasallah sübhanallah hepinize cok dadlusunuz...

hepiniz harikasınız maşallah emi sizlere bugün bütün topıc buluşmuşşş

ayyyy cok güzelsiniz masasallah hepsi tam ısırmalik olmussss. cok güzel opuyorumnanaktan

çok tatlısınız hepiniz.:nazar:

maşallah hepsi biribirinden tatlı...rabbim esirgesin tüm yavruları

maşallah kuzulara ve annelerıne cok tatlısınız :)

güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederiz. allah bütün kuzularımızın bahtını, huyunu güzel, şansını, yolunu açık etsin inşallah..

opuyorumnanaktan

ohh bi sonraki buluşma planı yapılmaya başlanmışş arzucumm misafirlerin gelsin gitsinn ondan sonraa sende toplaşcazz allahınn izniylee ohhhhh felekten bi gün daha yuppiii o zamann kuzular dahada bi kuzu olacaklarrr :nazar:

inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorummmmm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile5 :nazar:

Back
X