iki bucuk ay oldu ama burnumu begenmiyorum

geçmiş olsun öncelikle
nerde oldun ameliyatını? şiş gibi hala

istanbul daama hosuma gitmiyor moralim cok bozuk

Son düzenleyen: Moderatör:
yan profilin cok güzel duruyor degisim bariz ortada, ama önden hala sis gibi biraz genis, ama daha yeniymisin 2,5 ay 6 aydan sonra iniyormus cogu burunlar burda olan arkadaslarin cogu öyle yazmis, bence sabret hem öyle fena degil... ooo sen benimkini bi görsen :D

Öncelikle geçmiş olsun cnm.Ben 15 gün önce oldum.Benimde ilk burnum senin gibiydi.Şimdiki hali çok güzel oldu.Senin bayağı zaman geçmesine karşın bana büyük geldi yada şiş hala.Doktorunla görüşmelisin bence.Bu resimlerini doktorunlada paylaş bakalım ne diyecek?Ki doktorun da isim yapmış biri bence.Canını da sıkma bence belki zamanla şekil alacaktır.

Burnunun eski hali daha ince, yeni hali daha kalın. Muhtemelen şişlikten kaynaklanıyor ameliyatta kalınlaşacak değil ya!!! Herkesin iyleşme süresi farklıdır. Doktorunla görüş bir kaç ay daha sabret derim. Moralini bozmaman en önemlisi. Zaten burnun da çok küçülmemiş amliyattan sonra çokta doğal gözüküyor yüzüne uygun. Şuanda önden biraz şiş durduğu doğru ama bence şişlik inince çok daha hoş olacak.

tsk yorum yaptigin icin bu dr zaten dogalliktan yana biri yaptigi bütün burunlar böyle galiba bende daha kavisli istedigim icin kötü geliyor

tsk baktigin icin dr dogalliktan yana biri fazla kavisli ucu kalkik yapmixor öyle istedigim icin bana kötü geliyor drda o burunlar yüzüne yakismaz dedi

Burnun gayet güzel olmuş.Seni biraz da olsa anlayabiliyorum.En yakın arkadaşım burun estetiği oldu.Her aşamasında yanındaydım.İlk dr randevusuna bile beni alıp gitmişti burnumu çok beğendiği için..Dr a benim burnumu gösterip,aynısını istiyorum,demişti.Herkesin ameliyattan önce bir beklentisi oluyor sanırım.Ameliyattan sonra aynısı olmadı mı diye düşünüp ,kendilerini üzüyorlar anladığım kadarı ile.Arkadaşım da ameliyat sonrası senin burnuna benzemedi deyip üzülmüştü.Şimdi çok mutlu ve burnundan çok memnun.Sanırım sizin gibi estetik ameliyat geçirenlerin biraz zamana ihtiyaçları var.O yüzden paniğe kapılma,keyfini sür.yerimseniben

galiba öyle canim beklentiye cevap vermeyince cirkin gibi geliyor haklisin tsk yorum icin insallah keyfini sürerim moralim bozuk cunku

galiba öyle canim beklentiye cevap vermeyince cirkin gibi geliyor haklisin tsk yorum icin insallah keyfini sürerim moralim bozuk cunku

Beklentiyle ilgili değil.Benim burnumu çok beğenirler,ama o benim yüz hatlarımla güzeldir.Dr dedi zaten ona,ikiniz farklısınız diye.Şimdi çok mutlu.İlk aylarda ruh hali öyleydi.Sanırım estetik ameliyat geçirenlerde bu ruh halleri çok normal.Burnun çok güzel olmuş,fark nasıl da ortada.:nazar:

moralini bozma, ilk 3-3,5 ay şişlikler oluyor. seninde ucunun şiş olduğu belli, 6 ay içinde ancak şeklini bulur diyorlar, başkaları ile de kıyaslama, o zaman morali bozuluyor insanın her vucudun tepkisi farklıdır, şişliklerin indiğini seni uzun süre görmeyen insanlar anlayabilir ancak.bence 4. ay sonuna kadar moralini bozmadan bekle, bak değişikliği göreceksin

Back
X