İki buçuk ay önce kürtaj oldum.Dün yine düşük yaptım.Artık korkuyorum.

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
115
163
merhaba kızlar ben yaklaşık üç ay önce bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum,doktorum üç ay korun dedim ama kendimi çok iyi hissettiğimden adetim iki ay düzenli olduğundan korunmadım bu ay ve yine hamile kaldım.adetim dört gün geçmişti ama ihtimal vermemiştim olurum heralde stresten gecikti demiştim ama test yaptığımda pozitif çıktı.acı olan aynı anda kanamamın başlaması.doktora gittiğimde bta 297 dedi ve adetin başlamış adetinle düşük yapıyorsun dedi.yarın doktor randevum var ne diyecek bilmiyorum ama.son günlerim çok yorucu geçti kendimi çok yordum benim yüzümden mi öldü bebeğim diye kızıyorum kendime.deli gibi temizlik yaptım son bir hafta
Bundan sonra yine aynısını yaşamaktan korkuyorum,doktor yine bekleme süresi verecek ama ben beklemek istemiyorum artık.
Bir kez daha yaşarsam kendime hiç gelemem artık rüyalarımda bile dua ediyorum :(

keşke doktorunu dinleyip 3 ay korunsaydın
Çok pişmanım ama o kadar çok istiyorum ki artık.adwtlerimde düzenli olunca heralde yoluna girdi herşwy dedim.
Bu arada son iki hün benim çok fazla sarı akıntım oldu.hamileliklerde hep oluyor mu.yada düşük başlarkenmi olur.bilen var mı

Dusme riski oldugunu nerden biliyorsun tatlim? Mesela bende aylarca kanama oldu ama bebek iyidi cok sukur ic kanama yoktu

Çok pişmanım ama o kadar çok istiyorum ki artık.adwtlerimde düzenli olunca heralde yoluna girdi herşwy dedim.
Bu arada son iki hün benim çok fazla sarı akıntım oldu.hamileliklerde hep oluyor mu.yada düşük başlarkenmi olur.bilen var mı
bak ben de çok istiyorum çocuk sahibi olmayı ama doktorumun dediklerini yapıyorum ve sabrediyorum
bu hafta rahim filmi çektiricem sonra birkaç ay bekleyeceğim yine olmazsa ilaç tedavisine başlayacak doktorum. yani herşeyin bir zamanı var biz çok istiyor olsak bile onların geleceği tarih belli, o yüzden sabretmek lazım

Dusme riski oldugunu nerden biliyorsun tatlim? Mesela bende aylarca kanama oldu ama bebek iyidi cok sukur ic kanama yoktu
Doktor söyledi canım adetin başlamış berabet değerin düşrcek dedi.2 gün sonra gel değerinin sıfırlanması lazım dedi.Zaten kanamamda adetten daha fazla :(

bak ben de çok istiyorum çocuk sahibi olmayı ama doktorumun dediklerini yapıyorum ve sabrediyorum
bu hafta rahim filmi çektiricem sonra birkaç ay bekleyeceğim yine olmazsa ilaç tedavisine başlayacak doktorum. yani herşeyin bir zamanı var biz çok istiyor olsak bile onların geleceği tarih belli, o yüzden sabretmek lazım
Haklısın canım sabırlı olmak lazım.ama etrafımda hep bir ay sonra iki ay aonra hamilekalanları görünce heveslendim.neden olmasın dedim.hataymış.bakalım doktor yarın ne tavsiye edecek.
Acaba yorgunluktan düşmüş olabilir mi taka akıntı iltihap falanmıydı çünkü ilk kürtajımdan aonra enfeksiyon tehlikesi nedeniyle fitil falan vermişti doktor.acaba enfeksiyonmu tekrarladı.offf kafayı yiyicem.Allahım kimseye yaşatmasın
sana da sağlıklı bir gebelik bebek nasip etai canım

Allah yardimcin olsun canim sabirli olmaya calis Rabbim hayirlisini verecektir
Saol canım Aminnn inşallah tek umudum o zaten heo hayırlısını istedim rabbimden.Allah tüm isteyenlere versin içinde de bana.çok teşekkür ederim canım çok saol

Haklısın canım sabırlı olmak lazım.ama etrafımda hep bir ay sonra iki ay aonra hamilekalanları görünce heveslendim.neden olmasın dedim.hataymış.bakalım doktor yarın ne tavsiye edecek.
Acaba yorgunluktan düşmüş olabilir mi taka akıntı iltihap falanmıydı çünkü ilk kürtajımdan aonra enfeksiyon tehlikesi nedeniyle fitil falan vermişti doktor.acaba enfeksiyonmu tekrarladı.offf kafayı yiyicem.Allahım kimseye yaşatmasın
sana da sağlıklı bir gebelik bebek nasip etai canım
amin canım hepimize inşallah

Bu benim kadınlar kulübünde ilk mesajım arkadaşlar bir gün inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım paylaşırom diye bugünü bekledim. Tam 7 kez düşük yaptım ve aklınıza gelecek her test yapıldı dr um amerikadaki arkadaşına bile danışılıp doku testleri dahi yapıldı sonuç her şey temiz. Ne kese oluştu ne bebek hiç birinde ama çok şükür bu sefer bugün kalp atışını duydum bebeğimin sebebini merak ddenler olursa seve seve yazarım henüz tam kullanmayı bilmiyorum siteyi ama her türlü elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Benim bu yaşadığım çok zor bir süreçti ve inş bitmiştir.

Bu benim kadınlar kulübünde ilk mesajım arkadaşlar bir gün inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım paylaşırom diye bugünü bekledim. Tam 7 kez düşük yaptım ve aklınıza gelecek her test yapıldı dr um amerikadaki arkadaşına bile danışılıp doku testleri dahi yapıldı sonuç her şey temiz. Ne kese oluştu ne bebek hiç birinde ama çok şükür bu sefer bugün kalp atışını duydum bebeğimin sebebini merak ddenler olursa seve seve yazarım henüz tam kullanmayı bilmiyorum siteyi ama her türlü elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Benim bu yaşadığım çok zor bir süreçti ve inş bitmiştir.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bişey sorucam düşük tapıldığında kan değerin ne sıklıkta düşmüştü hatırlıyormusun.pazar 290 dı bugün 250 doktor bekliyelim dedi ama dış gebelikten korkuyorum
Allah sana birdaha o üzücü şetleri yaşatmasın canım sağ salim kucağına al yaşadığın bütün lötü şeyleri unuttursun sana inşallah.

Bana yardımcı olabilecek varmı
düşük yapıyorum pazar günü betahcg 290 dı şimdi 250
kanamam var ama şiddetli değil bu değerler az düşmemişmi dış gebelikten korkuyorum.doktor kesin konuşmadı

Bence dış gebelik değil canım 7 kere düşük yaptım hiç biri dış gebelik değildi hepsi çok değişik düştü değer olarak. Bir ara resmem milim milim düştü ama yine de düştü düşmesin diyd ilaç kullandıysan progesran tarzı onlar düşmeyi geciktirebiliyor

Bence dış gebelik değil canım 7 kere düşük yaptım hiç biri dış gebelik değildi hepsi çok değişik düştü değer olarak. Bir ara resmem milim milim düştü ama yine de düştü düşmesin diyd ilaç kullandıysan progesran tarzı onlar düşmeyi geciktirebiliyor
İnşallah öyledir canım.ilaç kullanmadım.öğrendipim günden beri ne yerdeyim ne gökte yaşamıyorum resmenkürtajımda yeniydi daha atlatamamıştım o üzüntüyü birde bu geidi üstüne.başka doktora gittim aynı şeyleri söylrdi.takip edecepiz dedi.sağ tarafımdan ağrı oluyor arada.3 gün sonra tekrar betahch teati yapıcam.inşallah dediğin gibidir.
çok telekkür ederim yazdığın için şuan bunu duymaya o kadar çok ihtiyacım varki.:KK42:

Back
X