İki çift laf etsem mi bu kişiye ?

ben olsam yazardım bir yerden.
''böyle böyle yazmışsın ne demek istediğini anlamadım, bir de engellemişsin de ne ilişkisi? inanamıyorum, sen sahiden benim seninle ilgileneceğimi, seninle bir ilişki istediğimi mi düşündün de bunları yazdın?
kendi kendine bir şeyler kurman çok garibime gitti.
cevap verme hakkı doğduğu için söylemek istedim sadece. sen de kendine iyi bak''

yazadım ve engellemezdim. cevap verirse de görüldü atıp yanıtsız bırakırdım.

Bence sizde hata var 3 günlük tanıdınız ne olduğu belli olmayan adamın işyerine gitmek çok küçültücü değil mi .o adam değil siz kendinize yazık etmişsiniz.adam manyak ta cikabilirdi.evlide olabilir nasıl tanımadan sabahlara kadar konuşabilip yanına gidiyorsunuz
kesinlikle katılıyorum, tüm kadınlara da söylüyorum sakın ha sakın en azından ilk buluşmada şu erkeklerin ayağına gitmeyin.
ya ortak bir nokta belirleyip orada buluşun.
ya da o sizin dediğiniz yere gelsin.
yani daha ilk zamanlardan dediğinizi yaptıramıyorsanız (yaptırmak zorunda değilsiniz bu arada bu yetersiz olduğunuz anlamına gelmez, uyuşmayabilirsiniz sadece) o adamdan bi cacık olmaz hanımlar.

Kesinlikle adamın hayatında biri varken size yazmış sonra da korkup kaçmış . Belki de hayatındaki kişi sizin mesajlarınızı gördü engelleyeceksin dedi. Benim aklıma gelen bunlar. Hiç cevap atmayın bir yerlerden ulaşmaya çalışmayın. Kötü söz etmek iç.n arasan bile o kıymete bindim zanneder

Aynen o yazdı. Storylerime hatta gönderilerime yazdığım yazılara bile. Muhabbet kurmaya çabaladı yani. Sonra iki üç gün sabahladik baya zaten ramazan uyumadık. Elektirigimiz çok tuttu normalde üstünde durmam. Birkaç günlük bir şey sonuçta
Tanimadiginiz insanlara nasil storylerinizi gorme yetkisi verebiliyosunuz
Sapigi var katili var psikopati var evlisi bile bekarim diye yutturuyo
Bu sekilde birisini bulabileceginizimi saniyosunuz, ahanda buldugunuz ilk gorusmede kacar

Gitmemeliymişsin geçti artık
Yazmadan iyi olur ama içinde kalacaksa daha medeni olabilirdin engellemek neden yolun açık olsun de geç uzatmadan

Netten tanıştığım bir insan ne kadar iyi olursa olsun, ertesi gün işyerime gelse, habersiz şekilde karşımda görsem çok korkarım. Bu insanın bir sınırının olmadığını düşünür hemen alakamı keserim.

Siz kötü niyetli olmayabilirsiniz; ama yeni tanışmışsınız. Yüz yüze bir kez bile görüşmeden yeni tanıştığınız kişinin iş yerine neden gidiyorsunuz? Belki tedirgin olmuştur, sizin fazla girişken olduğunuzu düşünmüştür.

Görüşmüşken yüzünüze de söyleyebilirdi. Kafasındaki profile uymamışsınız ama bunu söyleyemeyecek kadar korkak çıkmış. Asla bir şey yazmayın.

Üzülme canım. Adam adam olsa yüzüne söylerdi. Hadi söyleyemedi uygun dille anlatırdı. Engellemek nedir?

O zaman mesaj atıp engelliyorum kaç saattir aynı fikirdeyim demek ki yanlış olmaz atmam.
Yanlış olmaz diye düşünüyorum yoksa sürekli gece yatarken bunu deseydim şunu derdi şöyle diyecektim yaa var ya gibi düşünceler akla gelip durur rahatsız eder insanı ama mesaj attıktan sonra cevap verirse tekrar cevap vermeyin bence konuşma uzamasin

Yanlış olmaz diye düşünüyorum yoksa sürekli gece yatarken bunu deseydim şunu derdi şöyle diyecektim yaa var ya gibi düşünceler akla gelip durur rahatsız eder insanı ama mesaj attıktan sonra cevap verirse tekrar cevap vermeyin bence konuşma uzamasin
Aynen

Back
X