myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey var belliEvlidir, sevgilisi vardır, konuştuğu görüştüğü başka birileri vardır. Siz baskın yapar gibi gidince rahatsız olmuştur. Avlanma sahası dışında güvenli bölgesinde avlarından biri tarafından rahatsız edileceğinden korkmuştur.
Yazdım engelledim şuanYazsanız adam engellese bile peşinden koşmuş oluyorsunuz. Öncesini bilmiyorum ama adam sinirlenecek bir şey yapmamış ki. İlişki istemediğini deyip uzak durmuş. Bazen bu erkeklere acıyorum yani.
Ama yapışmadim ki şey yaptım az önce. Yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim, bir cevap hakkı tanımadığın için gerçekten içimde kaldı. 'İlişki işlerini yapamicam yaa' yazıp engellemişsin. Birincisi bunu istediğimi hatırlamıyorum. İkincisi de engellemeseydin de yapışıp kalmazdim böyle biri olmadım hiç. Medeni biri olduğunu düşünmüştüm değilmişsin demek ki, bende sana geri kalan hayatında başarılar dilerimİstemeden hoslandiginizi belli etmiş ya da yanliş sinyal vermiş olabilirsiniz.
Herkese guzel geleceksiniz diye birsey yok sonuçta, Turk erkeklerinin bir kisminda nefes alsin yeter mantigi oldugundan rededilmek bazi kadinlari şasirtiyor olabilir.
Biraz düz mantik baktim.
Bence birsey yazmayin. Birini engelledikten sonra ya da birinden
ayrildiktann sonra hala zorla biseyler anlatmaya calismasi cidden iyi bir etki birakmiyor ve o laflar inanin hiç ama hiç etkilemiyor. Sadece bir "sussa artik amma yapişti" hissi oluyor.
Ama yapışmadim ki şey yaptım az önce. Yazıp yazmama konusunda çok tereddüt ettim, bir cevap hakkı tanımadığın için gerçekten içimde kaldı. 'İlişki işlerini yapamicam yaa' yazıp engellemişsin. Birincisi bunu istediğimi hatırlamıyorum. İkincisi de engellemeseydin de yapışıp kalmazdim böyle biri olmadım hiç. Medeni biri olduğunu düşünmüştüm değilmişsin demek ki, bende sana geri kalan hayatında başarılar dilerim
Bunu aynen mesajs olarak attim![]()
Doğru söylüyorsun. Ama ne bileyim yazmak istedim. İstedim tabi ki amaa bunu dile getirmedim zaman gerektiren şeyler olursa olur olmazsa olmaz. Bu tepki yanlış geldi banaYani siz de biseyler olsun istemeseniz sabahlara kadar konusmazdiniz, bisey olmasini istemesiniz işyerine kadar kalkip gitmezdiniz daha 3 gundur tanidiginiz adamin. "İstedigimi nereden cikarttin, istemedim?" Demek zaten havada kaliyor bu durumda inandirici degil. Başlamadan önünü kesmiş adam.
Bir insan birini engellediyse tek bir kelimesini okumak ve duymak istemiyor demektir. Kendi adima engelledigim biri istedigi kadar laf sokucu şey yazsin gram içime dokunmuyor yani bu cogu kişide boyledir herhalde ozellikle erkeklerde.Ama yapmissiniz artik hayirlisi.
Net cevap budur bence de.Evlidir, sevgilisi vardır, konuştuğu görüştüğü başka birileri vardır. Siz baskın yapar gibi gidince rahatsız olmuştur. Avlanma sahası dışında güvenli bölgesinde avlarından biri tarafından rahatsız edileceğinden korkmuştur.
Belkıde evlıdır .Yada sevgılısı vardır.Çogunun ahlakı anlayısı yok.Onun yerıne bır kagıda duygularınızı yazın.Sonrada o kagıdı yakın .Daha da gecmıse bakmayınÖnceki soruda bahsetmiştim. Uzun zaman sonra da birinden elektrik aldım. İş yeri yakındı bende bir uğradım. Hazır kapalıyken iş yerleri bazı değişiklikler yapıyormuş bende laflariz diye uğradım o oradayken.
Neyse lafladik normal biri zaten konuştuğumuz gibiydi. İlk defa beni gördü bende onu.
Biraz yürüdük hatta az da olsa...
Amaaa ben eve geldim bir mesaj atmış bana bir ilişki istemiyormuş benle ilgili değilmiş kendine iyi bak yazmış ve engellemiş beni.
Gerçekten çok kırıcı oldu çünkü kendimi kötü hissettim çirkin miyim diye düşündüm.
Kendimi çirkin bulmuyorum normalde. Arkadaşlarım da şaşırdı buna engellemese peşinden koşacak değildim.
Acaba diğer hesabımdan iki laf etsem mi buna çok içimde kaldı ne dersiniz ?
muhatap olduğuna bile değmez, böylesine cevap ta verilmez.... mert-dobra biri olsa ayrılırken yüzüne söyleyebilirdi "ben bir ilişkiye hazır değilim, istemiyorum" diye... telefonla mesaj atması, kaçan kovalanır, felsefesiyle hareket ettiğini düşündürüyor bana... senin onu ne kadar düşündüğünü istediğini merak ediyor bence... senin ona cevap yazman onu umutlandırır... hiçbir onurlu gururlu kadın erkeğin peşine gitmez... bir kadının, erkeği ısrarla istemesi, erkeklerin eline büyük bir güç veriyor... ısrar etiğinde sen gidersin, senden her şeyi isteler bir sorun olduğunda "seni ben mi zorladım, sen koşa koşa geldin" olur...Önceki soruda bahsetmiştim. Uzun zaman sonra da birinden elektrik aldım. İş yeri yakındı bende bir uğradım. Hazır kapalıyken iş yerleri bazı değişiklikler yapıyormuş bende laflariz diye uğradım o oradayken.
Neyse lafladik normal biri zaten konuştuğumuz gibiydi. İlk defa beni gördü bende onu.
Amaaa ben eve geldim bir mesaj atmış bana bir ilişki istemiyormuş benle ilgili değilmiş kendine iyi bak yazmış ve engellemiş beni.
Gerçekten çok kırıcı oldu çünkü kendimi kötü hissettim çirkin miyim diye düşündüm.
Kendimi çirkin bulmuyorum normalde. Arkadaşlarım da şaşırdı buna engellemese peşinden koşacak değildim.
Bence yazma ne yasanmiski ne iki çift lafi olsun yürüsün gitsin işine. Kesin o dm den baskalarina yuruyordurÖnceki soruda bahsetmiştim. Uzun zaman sonra da birinden elektrik aldım. İş yeri yakındı bende bir uğradım. Hazır kapalıyken iş yerleri bazı değişiklikler yapıyormuş bende laflariz diye uğradım o oradayken.
ergenlikten çıkamamış herhalde. çirkinlikle alakası yoktur bence sevgilisi, nişanlısı varsa oradaki arkadaşlarından biri görür de söyler diye korkmuşturÖnceki soruda bahsetmiştim. Uzun zaman sonra da birinden elektrik aldım. İş yeri yakındı bende bir uğradım. Hazır kapalıyken iş yerleri bazı değişiklikler yapıyormuş bende laflariz diye uğradım o oradayken.