İki çift laf etsem mi bu kişiye ?

Kaçan kovalanır gibi şeylere hiç gerek yok, kendiliğinden olan herşey çok güzel. Taktikleri sevmem, kadın da bir erkekle buluşmak, konuşmak isteyebilir bunlar çok normal. Ben belki de şey derdim " evet bir etkilenme olmuştu, belki olur diye düşünmüştüm ama bukadar tepki verecek bir şey yoktu bunlar gayet normal şeyler" gibi. Belkide bazen gercekleri soylemek gerek. Bu sefer karsi tarafin egosu daha cok sisiyor cunku " bak reddettim hemen degisti" gibi. Sonucta karsi taraf anlar.

Ciddiye alıp üstüne düşünmeye bile değmez belli ki sorunlu biri sizlik bi durum yok. Ayrıca bu tarz olaylarda hemen çirkin miyim acaba diye düşünmek çok çocuksu, çirkin olduğu mu için reddedilir insan illa ki?

Kalkıp ayağına dükkanına gitmişsin...O seni görmek istiyorsa kendi gelecekti..Neden fırsat vermiyorsunuz erkeklerin uğraşmasına?
Görünce beğenmemiş bir de çok üstüne gitmişsin sanırım ki engellemiş...Boşver hiçbişi yazma
Çok haklısın oldu bir kere ama üstüne gittiğimi düşünmüyorum d mek ki beğenmedi

Şahsen işyerlerine izinsiz-gereksiz ziyaretleri doğru bulmuyorum. Ne ben kimsenin işyerine giderim, ne de işyerime misafir kabul ederim. Belki de benim gibi düşünen biridir

Önceki soruda bahsetmiştim. Uzun zaman sonra da birinden elektrik aldım. İş yeri yakındı bende bir uğradım. Hazır kapalıyken iş yerleri bazı değişiklikler yapıyormuş bende laflariz diye uğradım o oradayken.
Neyse lafladik normal biri zaten konuştuğumuz gibiydi. İlk defa beni gördü bende onu.
Biraz yürüdük hatta az da olsa...
Amaaa ben eve geldim bir mesaj atmış bana bir ilişki istemiyormuş benle ilgili değilmiş kendine iyi bak yazmış ve engellemiş beni.
Gerçekten çok kırıcı oldu çünkü kendimi kötü hissettim çirkin miyim diye düşündüm.
Kendimi çirkin bulmuyorum normalde. Arkadaşlarım da şaşırdı buna engellemese peşinden koşacak değildim.
Acaba diğer hesabımdan iki laf etsem mi buna çok içimde kaldı ne dersiniz ?
Bence senlik bi durum değil sıkıntılı bi hareket bu yaptığı psikolojik olarak. Hiç bi yerden hiç bi şey yazma 😊

sizi istememesi için illa güzel olmamanız gerekmiyor. keza kendi beğenisine göre de güzel bulmamış olabilir.
muhabbetiniz, beden diliniz itici gelmiş olabilir.
bunlar çok doğal şeyler.
sizi istememiş ve iş yerine kadar gitmenizden ısrarcı olacağınızı düşünüp engellemiş.
daha yazmaya gerek var mı ?

Back
X