- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
Bence de gidin. Şöyle düşünün şimdi gidebilirseniz hep gidebilirsiniz. Çocuklar da gezerek, macera yaşayarak büyürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmeye karar verdik,tesekkur ederimBence de gidin. Şöyle düşünün şimdi gidebilirseniz hep gidebilirsiniz. Çocuklar da gezerek, macera yaşayarak büyürler.
Ay ne guzel.iste budur.olur tabii ya niye olmasinkiBoluda butik otelde kaldık yeni, kahvaltı ve akşam yemeği otelden, hem otel çok küçüktü, sıkılmadı çocuklar (kalabalığı hiç sevmezler) hem dinlendiler.
Gündüz de abant yedigöller gölcük attık kendimizi, doğa yürüyüşleri yaptık. Küçük 8 aylık, onu kanguruya attık, büyük 4 yaşında, o bizle yürüdü, yorulunca oturup dinlendik.
Muhteşem ötesiydi diyeyim, ki küçük diş çıkarıyor, büyük asi. Ama oldu mu oldu yani.
Sagolun.evet zor olur ama olur yaben çocuklarla pek önermiyorum :)
Ayni kafadayiz.kedi olayina cok guldumkızım 5 yaşında (yakında 5.5) ilk tatilimizi 6 aylıkken yaptık ve o zamandan beri her yıl en az 2 kez tatile gidiyoruz, birini herşey dahil otel tatili, diğerini gezmeli tercih ediyoruz, 2 sene üst üste zeytinli rock festivaline bile gittik. bayramdan önce otel tatilimizi yaptık, ağustosta da tak çantayı sırtına, ölüdeniz-selimiye-bozburun-datça yapmayı planlıyoruz.
ama kediyle tövbeler olsun, bir kere yazlığa götürdüm 10 saatlik yolu dönüp eve bırakıp geri yazlığa döndüm, ona bakıcı şart :)
çocuklara gelince, tatil bizim kadar onların da hakkı, ben çocukla tatil olmaz lafını duyunca bile üzülüyorum... ailem üst üste doğmuş 3 çocukla her sene gezdirirdi, karadeniz turuna bile gitmiştik, hayatımın en güzel anıları onlar, hiçbir çocuk bundan mahrum kalmamalı.
Bana olur gibi geldi.Ama biraz rahat olmalısınız.Diyelim ki sandığınızdan zor oldu.Ne kaybedersiniz?Dönersiniz evinize...Ne guzel yazmissiniz.hayat cok kisa ve bu hayattan 2.bir tane daha yok.mutlu oldugu seyleri yapmali insan
Ayni kafadayiz.kedi olayina cok guldumkediyle benim de sonum bu olur herhalde tabii kaybetmezsek kediyi yollarda(allahim sen koru)
Hic oyle bir anne olamadim.ama o annelere tas cikartan bir esim varBana olur gibi geldi.Ama biraz rahat olmalısınız.Diyelim ki sandığınızdan zor oldu.Ne kaybedersiniz?Dönersiniz evinize...
Bildiğiniz bir yaşantı.Bebeklerden sonra klasik koruyucu annelerden,bizlerden biri olduysanız,o başka tabii...
biz kaybetmeden götürmeyi başardık ama 48 saat aç, susuz, kanepenin altına sindi çıkmadı, elimi uzattıkça bildiği bütün pati atma yöntemlerini acımasızca uyguladı(neyse ki tırnaklarını kesmiştim)
sonunda dayanamadım yakaladım ensesinden attım arabaya çıktım yola, annem ve eşim delirdin mi dediler dinlemedim, götürdüm manyağı eve, girer girmez kumuna koştu, iki gün çiş tutmuş deli
sen kal burda ben gidiyorum ne halin varsa gör dedim, ha şöyle akıllı ol aklını alırım der gibi baktı
bu da böyle berbat bir anımdır, ibret olsun tüm kedi annelerine![]()
Hahhahhaa,o sizin olmanızdan daha kötü.Benim kuzen eşini canından bezdirdi,kadın pes etti,onun dediği fibi büyüyor çocuklar,paniğin teki kuzenHic oyle bir anne olamadim.ama o annelere tas cikartan bir esim var![]()
Aynen benim esim de oyle.cildiriyorum bazen.oturmaya yeni basladiklarinda elinde bir yastik peslerinde gezerdi.hani olurda otururlarken birden dengeleri bozulur geriye dogru duserlermis.yastigi koyacakmis o sirada arkalarina.neyseki bakti ben de tik yok azaltti birazHahhahhaa,o sizin olmanızdan daha kötü.Benim kuzen eşini canından bezdirdi,kadın pes etti,onun dediği fibi büyüyor çocuklar,paniğin teki kuzen![]()
Nerede olsak uykulari geldiginde gidio yatarlar bir kosede.ama tabi o ortamda ne olur bilemiyorum
Aynen benim esim de oyle.cildiriyorum bazen.oturmaya yeni basladiklarinda elinde bir yastik peslerinde gezerdi.hani olurda otururlarken birden dengeleri bozulur geriye dogru duserlermis.yastigi koyacakmis o sirada arkalarina.neyseki bakti ben de tik yok azaltti biraz
Aynen benim esim de oyle.cildiriyorum bazen.oturmaya yeni basladiklarinda elinde bir yastik peslerinde gezerdi.hani olurda otururlarken birden dengeleri bozulur geriye dogru duserlermis.yastigi koyacakmis o sirada arkalarina.neyseki bakti ben de tik yok azaltti biraz
Aynen.gitmeye karar verdik zatenEee
Düşündüğün kabahat
Senin çocuklar uyumlu
Hastalık vs olursa da atlar gelirsiniz yani büyükler de hasta olabiliyor
Bu kadar olur yani.aynisi benim esim de.sepetlemme isini ben de cok yapiyorumO da bir tek emziremedi gerekli techizatı olmadığı için
Ondan başka herşeye karıştı,altı kirlenmiştir değiştirelim,acıkmıştır yedirelim,saat geldi uyutalım.
Bir faydası oldu bu durumun,çocuklar annee diye değilde,babaaaaa diye ağlıyor,eşide sepetliyor babalarına her ortamda![]()