• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki çocuk

Benim oğlum da 3 yaşında şuan 4. ayındayım hamileliğimin ve ilk3 ay bulantılarından sonra çok şükür güzel gidiyor, ben anasınıfına başlasın en azından diye düşünüyordum, kendisi kardeş istediği zamanlara denk gelsin diye düşündüm ama kısmet aralarında 3.5 yaş olacak. İlk günlerde ben de zorlandım ama oğlumun kardeşi olacağı için çok sevindim belki ilerde istesem de olmayacaktı. Hayatı kendi planlarıma göre yapmayı bıraktım zaten daha mutluyum, bizim için ne hayırlı ve iyiyse o olsun derim hep. Belki böylesi sizin için de daha iyi olacak evladınız için de kardeş çok iyi olacak. Elbet emek ve zorluk gerektiriyor ama daha kısa sürede hamile kalan anneler de var ve eminim daha zor dönemler geçirdiler veya ikizi üçüzü olan anneler. Allah size bir can emanet ettiyse ona bakacak gücü de verir yeter ki siz umutsuz olmayın. 2 yaş sendromu geçmek üzeredir muhtemelemen 3 yaş civarı daha rahat olabilirsiniz eskisine göre. Bunun dışında stres sebebiyle de gecikmiş olabilir. Stres yapmayın ne gelirse Allah'tan, ve ilk bebekler tecrübesizlik sebebiyle daha zor büyütülüyor çevremde de hep böyle 2. ve 3. cülerde anneler o kadar panik, gergin olmuyor daha bilinçli ve rahat oluyor, ev bile bebeklerimize uygun şuanda düşünün, belki de en güzel zamanlardan biridir kardeş için, henüz taze bilgilerimiz :)

Neden geri cekilme yapiosunuz anlamiyorum..bi spiral taktirsaniz bu kdr stres olmazsiniz bence..

Sonuç negatif çıktı ama yine içim rahat değil ilk hamileliğimden sonra ilk defa bu kadar adetim gecikiyor sebebi kafamı karıştırıyor teste güvenemedim

6 günlük gecikmede varsa pozitif çıkardı diye düşünüyorum. Birkaç gün daha bekleyip testi tekrar edin bence. Yada en temizi kan testi.

Back
X