İki cocukla bosanmak

Nazar8787

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
29
-32
6
38
12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin

12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik.

Psikolojik siddet asagilama hepsi var.

İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda.

ama duzenimide bozmak istemiyorum.

Siz bu hayata "düzen" mi diyorsunuz?

Düzeniniz buysa insan gibi muamele görmek size ağır gelir.

Bence boşanın fazla düşünmeden. Şimdi radikal bir değişim olacağı için korkutucu ve bilinmeyen gibi geliyor olsa da toksik insanlardan uzakta, çocuklarınızla istediğiniz gibi yaşarken arada sırada pişman olsanız bile bu size şuan yaşadığınız gibi acı çektirmez. Zamanla da tamamen atlatır, iyi ki boşanmışım dersiniz.

Siz bu hayata "düzen" mi diyorsunuz?

Düzeniniz buysa insan gibi muamele görmek size ağır gelir.
Duzen derken cocuklarimla beraber evden ayrilmak istemiyorum. O gitsin diyorum. İfade edemedim. Cocugun okulu burda senelerdir burdayim. Evimi birakmak istemiyorum. Onunda gidecek yeri yok gitmiyor bi turlu

Bence boşanın fazla düşünmeden. Şimdi radikal bir değişim olacağı için korkutucu ve bilinmeyen gibi geliyor olsa da toksik insanlardan uzakta, çocuklarınızla istediğiniz gibi yaşarken arada sırada pişman olsanız bile bu size şuan yaşadığınız gibi acı çektirmez. Zamanla da tamamen atlatır, iyi ki boşanmışım dersiniz.
İs kotuluge giderse cok cirkeflesir diyede korkuyorum. Ayrilmak istedigimi bikac sefer sozlu soyledim ama inanmadi. Gercekten faaliyete gecersem acikcasi cikaracagi huzursuzluk gozumde buyuyor. Simdi konusmuyoruz

Bir insan iki olmaz sabır edip düzelir demeyin kaç kez ikna etmiş sizi aynı sonuca bağlanmış.Cocuklara bağlamayın olayı onların şahit olduğu her olay geleceklerine yatırım unutmayın başta belki zorlanırsınız ama inanın bu gününüzden daha mutlu olursunuz.

Duzen derken cocuklarimla beraber evden ayrilmak istemiyorum. O gitsin diyorum. İfade edemedim. Cocugun okulu burda senelerdir burdayim. Evimi birakmak istemiyorum. Onunda gidecek yeri yok gitmiyor bi turlu
Huzurlu bir evde yaşamaktan daha mı çok önemli bunlar? Anneleri dövülen bir evde büyüyor o çocuklar. Okulları daha mı önemli? Evin her köşesinde kötü anınız yok mu, evinizin neyini seviyorsunuz ayrıca?

Son düzenleme:
İs kotuluge giderse cok cirkeflesir diyede korkuyorum. Ayrilmak istedigimi bikac sefer sozlu soyledim ama inanmadi. Gercekten faaliyete gecersem acikcasi cikaracagi huzursuzluk gozumde buyuyor. Simdi konusmuyoruz
Peki niçin 2 çocuk olsun diye çabaladınız? 12 senedir böyleymiş. Hep böyleyken ne diye çoğalma peşinde koştunuz ki?

Emin olun o iki çocuk büyüdüklerinde size çok kizacaklar.Onlara bunları yasattiginiz için onların zihinlerinde her daim bu hakaretler şiddet vs canlanicak size saygı duymalarını da beklemeyin çünkü sen bizi bu ortamdan kurtarmadin diyecekler.Ortada düzen var ama sadece saygısızlık üstüne yürüme şiddet düzeni var bı aile düzeni yok.Ayrica kuaföre gitmiyorum alışveriş yapmıyorum ama yaranamiyorum ne demek kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz?

Huzurlu bir evde yaşamaktan daha mı çok önemli bunlar? Anneleri dövülen bir evde büyüyor o çocuklar. Okulları daha mı önemli? Evin her köşesinde kötü anınız yok mu, evinizin neyini seviyorsunuz ayrıca?
Evim icin cok mucadele verdim. Tapusu esimin ustune ama

Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor.

bence boşanmazsan pişman olursun şu anlattıklarıma bakılırsa, maddi olanağın olsa hiç düşünür müydün? anına boşanırdın herhalde?

vurup barıştıktan sonra hiç terapiste filan gitti mi?

bence boşanmazsan pişman olursun şu anlattıklarıma bakılırsa, maddi olanağın olsa hiç düşünür müydün? anına boşanırdın herhalde?

vurup barıştıktan sonra hiç terapiste filan gitti mi?
Cok soyledim ama ikna olmadi gitmedi. Maddi imkanim olsa 1 dk katlanmam

Calismiyorum. Meslegim var ama issiz kalmamda cocuklarla nasil olacak kestiremiyorum. Bakacak yakinimda yok maalesef

Simdi hemen bosan demek bize kolay, ama hazirliksiz da kalkismayin. Kenarda kösede sizi bir süre idare edecek birseyler var mi? Evin zaten yarisi sizin sayilir evlilik birlik icinde alindiysa. Can güvenliginiz de olmali..daha önce size siddet de uygulamis

Simdi hemen bosan demek bize kolay, ama hazirliksiz da kalkismayin. Kenarda kösede sizi bir süre idare edecek birseyler var mi? Evin zaten yarisi sizin sayilir evlilik birlik icinde alindiysa. Can güvenliginiz de olmali..daha önce size siddet de uygulamis
Evden gitse annem maddi anlamda yardimci olur. O konuda sikintim yok. Ama cocuklari alip ben gidersem duramam biyerde. Oda gidecek yerim yok gidemem diyor. Ayni evdede kalamiyoruz

Düzelmiyor maalesef hatta daha da kötü olacak.Ben ite kalka 18 yıl sabrettim sonuç davam var Eylül'de.Ev bende çocuklar bende çalışıyorum.Ha başta zor oldu ama alışıyor insan.Dava için avukattan yardım alın.Uzaklastirma kararı aldırın.Bunu yapmadan önce delil toplamaya bakın.Cunku zora sokacak sizi.Sizin yaşadıklarımızı aynısını yaşadım şu anda hiç konusmuyom.Her fırsatta psikolojik şiddet uygulamaya çalışıyor.

Cok soyledim ama ikna olmadi gitmedi. Maddi imkanim olsa 1 dk katlanmam
önce iş bulun çocukları kreş/okula gönderin, para biriktirin avukat ihtiyaç vs için, birkaç ay düzgünce kavga etmeden konuşun terapi al diye, mesajlar atın "bana şiddet uyguluyorsun terapi almazsan boşanacağım" gibi akıllıca mesajlar yazın, cevapları davada kullanırsınız, şimdiden bir avukatla görüşüp planlı hareket edin, delil toplayın, adamı kışkırtmayın, öldürecek biriyse alıştırın boşanma fikrine

Back
X