- 15 Temmuz 2022
- 29
- -32
- 6
- 38
12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin