İki cocukla bosanmak

Düzelmiyor maalesef hatta daha da kötü olacak.Ben ite kalka 18 yıl sabrettim sonuç davam var Eylül'de.Ev bende çocuklar bende çalışıyorum.Ha başta zor oldu ama alışıyor insan.Dava için avukattan yardım alın.Uzaklastirma kararı aldırın.Bunu yapmadan önce delil toplamaya bakın.Cunku zora sokacak sizi.Sizin yaşadıklarımızı aynısını yaşadım şu anda hiç konusmuyom.Her fırsatta psikolojik şiddet uygulamaya çalışıyor.
Nasil deliller toplayabilirim yardimci olurmusunuz lutfen. Birde evde benim kalmam icin neler yapmaliyim. Sizce davayi onunmu acmasini bekleyeyim yada ben acarsam zararli cikarmiyim. Benim davayi acmami istiyor ozellikle

Nasil deliller toplayabilirim yardimci olurmusunuz lutfen. Birde evde benim kalmam icin neler yapmaliyim. Sizce davayi onunmu acmasini bekleyeyim yada ben acarsam zararli cikarmiyim. Benim davayi acmami istiyor ozellikle
Ses kaydı telefonla şiddet uygulamaya kalkarsa gizli video siz az kusurlu olarak dava açarsınız.Ayrica ev sizin mi bilmiyorum benimki kira onu belirtirsiniz karar verdiyseniz avukat yardımcı olacaktır.Once gidip danışabilirsiniz.Ben anlaşmalı olarak dilekçe verdim o yüzden sorun çıkmadı

Ses kaydı telefonla şiddet uygulamaya kalkarsa gizli video siz az kusurlu olarak dava açarsınız.Ayrica ev sizin mi bilmiyorum benimki kira onu belirtirsiniz karar verdiyseniz avukat yardımcı olacaktır.Once gidip danışabilirsiniz.Ben anlaşmalı olarak dilekçe verdim o yüzden sorun çıkmadı
Ev kendimizin. Dugunde takilan altinlar. Biraz birikmisim birazda benim annem verdi. Kalani kredi odedik. Ondan cok benim hakkim var evde aslinda.

12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin
Boşanin ya da bosanmayin diyemem sebepler farklıdır ancak aynı duyguları yaşıyorum sadece şunu diyebilirim siz evinizden çıkmayın o gitsin

İs kotuluge giderse cok cirkeflesir diyede korkuyorum. Ayrilmak istedigimi bikac sefer sozlu soyledim ama inanmadi. Gercekten faaliyete gecersem acikcasi cikaracagi huzursuzluk gozumde buyuyor. Simdi konusmuyoruz
Öyleyse şimdiden ayarlamalarınızı ona göre yapın. Elinizde birikmiş paranız olsun. Onun bilmediği bir yere gidin ve sizi bir süre bulamazsın.

Planlı programlı hareket edin derim. Bir anda 2 çocukla boşanmayın. Daha öncede yazdım boşandıktan sonra para ve iş önemli. Ev tek malınız mı? İkiye bölünür muhtemelen. Onla tekrar bir ev alabilecek misiniz? Ya da size ev imkanı sağlayacak biri var mı? Annenin eline bakarak da yaşanmaz ki bir ömür. İş bulmayı denediniz mi?
Ben annenin evine geldim. Çalışıyorum. Çocuğumun biri kreşe gidiyor babasından aldığım nafaka kreşe yetiyor. Diğeri devlet okulunda. Aracım var bırakıp alıyorum. Bu sene süt iznim bitti okula bırakırım ama dönüş için servis bulmam lazım. Yani siz de her şeyi ayarlayın öyle adım atın. Acaba eşiniz tedavi olmaz mı? Tek sorun öfke kontrolüyse belki çift terapisi işe yarar

12 senelik evlilik hayatimda surekli anlasmazlik. Psikolojik siddet asagilama hepsi var. Esim evine bakar cocuklarima baglidir. Ama iyi huylari bu kadar. Cok taviz verdim cok idare ettim onu. Hatamda bu zaten. Ben iyiysem iyidir ama ben bi kere alttan almasam sesim yukselse hemen ustume yurur. İtip kakar.bende karsilik veriyorum mecburen. Bana vurmuslugu bile var hemde cocuklarimin onumde. Asagilarkende zaten cocuklarin yaninda. Ne seytanligim kaldi ne nankorlugum ne menfaatciligim. Ben oyleymisim. Ne kuafore giderim nede oyle alisverise cikarim. İdare ederim ama yok adama yaranilmiyor kesinlikle. Kac defa evi terkettim degiscem diye ikna etti beni herseferinde. Artik ugrasamiyorum. Cocuklarimda mutsuz ortamda buyuyorlar. Onlar icin huzurlari icin ayrilmak istiyorum ama duzenimide bozmak istemiyorum. Lutfen bana bir akil verin ayrilsam sonra pisman olurmuyum. Bazen idare edeyim bosver diyorum kendi kendime. Pisman olursun diyorum ama bazende gucum kalmiyor. Cok saglik problemi gecirdim zamaninda iyide degilim zaten. Hayatimi bu sekilde mutsuz gecsin istemiyorum. Esimde ofke kontrolu var. Tartisma esnasinda isine gelmeyen bisey soyledigimde hemen ustume yuruyor. Adam akilli tartisamiyoruz bile. Bosansam nasil bir yol izlemeliyim lutfen fikirlerinize ihtiyacim var. Her turlu elestirilerinizde kabulumdur. Hakkinizi helal et din yazim uzun oldu. Anlattiklarim daha yasadiklarimin binde biri bile degil inanin
Çok iyi bir avukat tutun

Duzen derken cocuklarimla beraber evden ayrilmak istemiyorum. O gitsin diyorum. İfade edemedim. Cocugun okulu burda senelerdir burdayim. Evimi birakmak istemiyorum. Onunda gidecek yeri yok gitmiyor bi turlu
Size acımaya sizde acımayın!! Oturun evde, boşanma davasını uzaklaştırma kararı ile açtırın. Sokakta kalacak değil ya, elbet bulur gidecek bir yer. Taviz tavizi doğuruyor.

Bende 2 çocukla boşanma aşamasındayım. Yeri geldiğinde gaddar ol ak lazım kimilerine karşı

Yani ilk bi avkt bulun fikir alin.esinize hakaret vs etmeyin tlf sözlü yazili.sinirlenmeyin. cift terapisi bende alin derim .olmazsa yol verin güzelce gerçi guzellikten anlamıyorlar. Ciddi ciddi bosanacam dersenz sakin kalin her konuda ucnda ölüm yok 1 2 yil zor geciyor ama hayat devam ediyor .esiniz vefat etse be yapacaksin yine ayakta duuracaksiniz buda ayni şey.

Gidecek yeri yoksa eşinizin kalmak için adım atsın. Kabul etmediği aile terapisine zorlayın madem.
Siz bir ciddiyetinizi ortaya koyun. Ama öyle düşünmeden durduk yere söylemeyin. Haklarınızı araştırın, planınızı yapın öyle konuşun. Ya sürdürmek için adım atarsın yada ben yolumu çizdim, başımıza gelecekler de bunlar diyin.

Ayrıca gelecek planınızın da çok oluru yok.
Anneniz size fatura, mutfak, cocukların giderleri vs ne kadar yardım edebilecek? İş tecrübeniz yok, mesleğiniz ne bilmiyorum ama cocuklarla yardım almadan iş hayatı hayal.
O yüzden sanırım öncelik zora sokup düzeltmek istemesini sağlamak olmalı.

Bence öncelikle bir avukatla görüşün.Daha sonra da bir işe girmeye çalışın.Elinizdebbir miktar para olmadan hiçbişeye kalkışmayın.Son olarak siz kendinizi sevmezseniz sizi kimse sevmez.Bunu kendinize tekrarlayın.Herkes anasının biriciği ve Rabbimiz sizden tek bir tane yarattı başka siz yoksunuz.

Dayak yediğiniz, insan yerine koymadığınız hayata düzen mi diyorsunuz? Bu bildiğin cehennem

Ayni durumdayim,boşanmiyor israrla bende boşanmak istiyorum

Back
X