- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi tatlialirim
Masallah canım Rabbim bir ömur cocuklarınla mutlu bir hayat nasip etsin inşallah :*Merhaba, benim ikinci bebegim coktan dünyaya geldi yasina bile girdi. Ilk zamanlar evet zor. Ama büyüdükce hersey gececek.
Sakin ol sen, yapabildigin kadarini yap. Sadece onlara ve kendi huzuruna odaklan.
Benim de ikinci bebegim inan hic uyumadi, hala da geceleri sekiz on kez kalkarim beraber yatmama ragmen.
Biz ilk zamanlar dört kisi yattik yatakta, kücük yan besik kurduk yatakla birlesik, öyle genislettik yatagi.
Zamanla kizim sikildi ya da yetti ona. Bir iki kez odasinda uyuyunca rahatligini anladi galiba, artik kendi odasinda yatiyor.
Inanamadim basta nasil olur diye, gözümü en zora alistirmistim. Ama dört kisi yatarken esim de ben de agridan bitiyorduk. Bebek agladikca o da dayanamadi bir gece topladi yataktan oyuncaklarini odasina kacti. Daha da yatiramadim bizimle
Sonra ikisiyle de hergün iki kat merdiven inip cikiyorum, oglum sekiz aylikken falan kizim krese basladi.
Sen ikili bebek arabasi mi istiyorsun? Tekli istiyorsan benim kullandigim marka var, tavsiye edebilirim. Tek kötü özelligi iki parca olusu, fakat cok saglam, ömürlük desem yeridir.
Bende alısıyorum yavas yavas artik bu tempoya :)
Canım ikiz almak istemiyor eşim çok fazla seyahat ediyoruz tasimasi cok zor olur diyor. Sen hangi markayı kullanıyorsun acaba henuz bir bebek arabası almadım kücüge buyuk kızımın ki babyhope du ve 1 yıl olmadan perti cıktı cok dandikmiş. Çok saglam bir arabay ihtiyacım var şuan