İki diziden erken final kararı!

EnHarbiKiz

Mikemmel Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
30.291
60.025
36
Bu sezon ekrana veda edecek diziler belli oldu. Milliyet'ten Sina Koloğlu bugünkü köşesinde bu dizilerden 3'üne yer verdi

‘Kaderimin Yazıldığı Gün’, sezon finali yapacak, yani seneye devam edecek. Ev ahalisi “Yahu ‘Kahraman’ın çocuğu oldu daha ne istiyorlar, bitirsinler artık diziyi!” yorumunu yaptı.

Onun da zamanı gelmişti ‘Şeref Meselesi’ mahalleden kopamadı, çocuklar ‘kıvamında’ mafya olamadı, ‘Kübra’nın gözyaşları kurudu, ‘Elif’ bebek; “Yeter bi büyütmediniz” dedi... 17 Mayıs’ta finali yapıyormuş. Konu bitmişti zaten! Yine iyi dayandı ‘Serçe Sarayı’ da hani nasıl denir ‘raconu bozmadan’ 13’üncü bölümüyle 14 Haziran’da final yapacakmış.

Songül Öden, ‘Umutsuz Ev Kadınları’nda ne kadar başarılıydı. Ama ekip iyiydi ve birbirlerini tamamlıyorlardı. ‘Serçe Sarayı’nda ise tüm yük omuzlarına bindi.

şu samanyolundamı kanal 7 de mı nerde iki dünya arasında var lutfen onu da kaldırsınlar yetkililere seslenıyorum kv kp muptelası olmus dızının gidiyoruz ızlıyoruz gelıyolar ızlıyoruz bi elif bebek var yavrucak doğdugundan berı hırsızın arsızın elınde bı anasına veremedıler

şu samanyolundamı kanal 7 de mı nerde iki dünya arasında var lutfen onu da kaldırsınlar yetkililere seslenıyorum kv kp muptelası olmus dızının gidiyoruz ızlıyoruz gelıyolar ızlıyoruz bi elif bebek var yavrucak doğdugundan berı hırsızın arsızın elınde bı anasına veremedıler
:KK70: biz o kanalları sildik tv'den. o kadar tahammülümüz yok. Allah sana yardım etsin canım :KK70:

Artık dizilerin final yapıp yapmayacağını biz bile kestirebiliyoruz. Serçe Sarayı'nın şahsen ilk günden biteceğini anlamıştım. Şeref Meselesi de daha çok Survivor mağduru bir ara iyiydi reytingleri Survivor çıktı bir çok dizi izleyici kaybetti :KK70:

silemiyoruz da cnm yaaa dızıyı de mecburen ızleyınce nasıl sınırlenıyorum esım kardesı ve ben ama yıne de ızlemk ıstıyorlar saygı duyuyoruz En Büyük KK
yazık ama sizeeee:KK42: benm kaynanaımda flash tv'si var akıllara zarar. hangi program olugu önemli değil,ne çıksa izliyo yaa asla değiştiremiyosun o kanalı. kendimi pıçaklayasım geliyo :KK70:

yazık ama sizeeee:KK42: benm kaynanaımda flash tv'si var akıllara zarar. hangi program olugu önemli değil,ne çıksa izliyo yaa asla değiştiremiyosun o kanalı. kendimi pıçaklayasım geliyo :KK70:
annem de fox tv sabahtan akşama kadar bekarken unutma benı ve denız yıldızını ızlıyorduk hep :cry:

hayırlısı olsun demekten başkası düşmez bizer

gecen eşimle ne hıkmetse ızlyoruz unutma benıyı eşim dıo kı bunlar gercek hayatta da evlenseler ya yıllardır beraberler :KK70::KK70::KK70:
oyle tabii,herşeyin hayırlısı :KK70:

benm eşim jenerik müziğine bile tahammül edemiyo,kulaklarını kapatıp kaçıyo :KK70:

uf şu kaderimin yazıldığı gün dizisine ifrit oluyorum komple kalksa keşke.. bi de paramparça var tabi.. reziller..
aslında hiç bize uymayan adice, aşağılıkça ilişkileri milletin bilinç altına "bunlar normal normal normal" diye sokuyolar.....

X