iki doz aşısını da olup da doğum yapan var mı ?

Ben olsam 31. Haftaya kadar durduktan sonra 9 hafta da beklerdim derdim ama geçen arkadaşım doğumda covid olmus çok çok zorlandım diyor
Bebeğine test yapmışlar
Bence gebeligin kritik zamanını gecmis olmaz insallah bir sey

2 sene ömrümüz mü kaldı şimdi?ehh pek te kısa zaman değill.malı mülkü satıp yiyelim bariii de ya ölmezsek ne olacak? :KK53: şaka bir yana bu aşı komplo teorilerinden bıkkınlık geldi artık

Sahsen herkesin asi olup olmama kararina saygi duyarim, ama böyle komplo teorileri öne sürerek hasta olan annesinin ve babasinin asi olmasini engelleyen insanlar tanıyorum. Biraksinlar herkes kendi kararini versin

nette saçma sapan şeyler okudukça bide biri yazmış tanımadığım bari 2.dozu olmayın dıe kalp krizi oluyor dedi amerika da bebek değişik oldu deyince psikolojimi bozdu manyak
Nette bilimsel araştırmalar yerine cahil milletin yorumlarını okursanız canınız sıkılır tabi, çok normal!

Korkuyorsanız, çekinceniz varsa olmayın aşıyı; kimse aşı olmaya mecbur değil bence. Bunun da doğal bir seçilim olduğunu düşünenlerdenim.

Ben 2 doz aşımı da oldum.. Doğuma az kaldı kızım Doğunca bu konu hakkında post açıcam..

Allah aşkına böyle saçmasapan şeylere inanmayın.Yok kısır olursun yok çip takılacak bilmem ne kaçıncı yüzyıldayız ya.
Çiçek aşısı bulunmasaydı eğer dünyada kaç milyon insan ölecekti her sene.Tabiki onun yapım aşaması daha uzun sürmüş ancak yapacak birşey yok.Bu toplumsal bir görev.

İyiki olmuşsunuz çocuğunuz üç gözlü 10 kollu doğmaz merak etmeyin.

Back
X