- 17 Temmuz 2022
- 813
- 25
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
Meraktan soruyorum sadece şu an tekrar hazır değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorlu mu acılı şekilde mi?kesin tedavisi tüp bebek sadece. belki doğal yoldan gebelik isteyenlere sperm ve yumurta kalitesini arttırmak için vitamin takviyesi verilebilir ama yine kesin çözüm değil. garanti çözüm tüp bebek çünkü sağlıklı sperm ile sağlıklı yumurtayı seçerek döllüyorlar.
maddi olarak zorlu bir süreç ama fiziksel olarak acılı bir süreç değilZorlu mu acılı şekilde mi?
Maddi derkenmaddi olarak zorlu bir süreç ama fiziksel olarak acılı bir süreç değil
tüp bebekten bahsediyoruz öyle değil mi? özel hastanede yaptırırsanız paşalar gibi bakarlar ve tutarsa birkaç ayda tedavi bitmiş olur. ama maalesef biraz tuzlu:) devlette yaptırırsanız bir sürü şartı vardı tam hatırlamıyorum ama her ay gideceksiniz uzatacak da uzatacaklar vs derken biraz uzun sürüyor ve genel olarak devlet hastaneleri insanın burnundan getiriyor. örneğin bi rahim filmini bile canınızı acıtarak çekiyorlar. ufak tefek masrafları var mı bilemiyorum ama şartları karşılıyor iseniz SGK tüp bebek tedavi ücretini karşılıyorMaddi derken
Anladım inşallah gerek duyulmaz inşallah bir şey de çıkmaz testlerdetüp bebekten bahsediyoruz öyle değil mi? özel hastanede yaptırırsanız paşalar gibi bakarlar ve tutarsa birkaç ayda tedavi bitmiş olur. ama maalesef biraz tuzlu:) devlette yaptırırsanız bir sürü şartı vardı tam hatırlamıyorum ama her ay gideceksiniz uzatacak da uzatacaklar vs derken biraz uzun sürüyor ve genel olarak devlet hastaneleri insanın burnundan getiriyor. örneğin bi rahim filmini bile canınızı acıtarak çekiyorlar. ufak tefek masrafları var mı bilemiyorum ama şartları karşılıyor iseniz SGK tüp bebek tedavi ücretini karşılıyor
İnşallah öyledir başka sorun çıkmaz acaba bende şöyle bir şey var ufacık bir darbe yediğim de aldığım yerde direk morarma yapar öyle de belli olur mu acaba teyzemede öyle kana sulandırıcı içiyorhe daha sonuçlanmadı mı ben çıktı da fikir istiyorsun sandım canım geçmiş olsun. genetik testi ve pıhtılaşma testi de yaptırmanı öneririm pıhtılaşmadan sebep düşüyorsa en azından kan sulandırıcı kullanır çözersin durumu