iki eltiye ayrım yapmadan hediye?

Ceyiz esyasi miydi bunlar?
Bende yok ama bunlardan :)) Anneme soyleyeyim hemen alsin o zaman :)
Saka bir yana, susten cok kullanilacak bir sey alinmasi taraftariyim ben.
Salata kasesi porselen, bende arkadasimin evine giderken almistim.
Birde hasir seklinde meyve tabagi almistim.
Bence bu tarz hediyeler uygun olacaktir.

:) canım kahvaltılık saklama kapları cam kase takımlarını falan kastettim...genelde oluyor diye :)

Benim ceyizimde bunlarda yok :))
Benim ceyizim hazir degilmis bile hala yaa, birde evliyim ben :))

canım yanlış bi izlenim çıktı sanırım ortaya, yanlış anladın sanırım özür dilerim..
benim demek istediğim şu, hani şu altı tane takım diye satılan kase takımları varya onlara diyorum, veya şu kahvaltı koymak için kapaklı saklama kabı ona diyorum..o gibi şeyler yani...birde şehirden şehire değişiyor çeyiz durumları..bizim burda cam şeyler çok olur çeyizde...
onu kastettim yani onlarda cam tabak çanak kase durumları vardır kesin diye...

2 ayrı desnde nevresim takımı olabilir atta bazı yerlerde 2 tane alınca kampanya indirimi oluyo. yılbaşı indirimleride başlar yakında mağazalarda 2 hafta falan beklersen. evleri yakınsa öylesine gitmiş gibi uğrayıp eksiklerinede bakabilirsin. ben geçenlerde arkadaşıma ev hediyesi banyoya havlu terlik çiçek sabun koymak için iki katlı çıta şeklinde tahtalardan yapılmış rere koyulan sehpa tarzında raf götürdüm. isteyen ayakkabılık olarakta kullanabilir. tabak çanak olayı bana kaçamak geliyo. daha düşünülerek aınan bişey olmalı bence. ben hediye alırken fiyatından önce kullanılabilirliğine farklılığına bakıyorum. he bide en önemlisi bu bana gelse ilk açtığımda ne hissederim. arkadaşıma aldığım rafda 15 tl idi. ama çok şık duruyo.

Son düzenleme:
Bim e bak istersen çift kişilik mikrofiber yorgan 27,5 TL , tek kişilikleri de 24 TL imiş. Yorgan herzaman gerekir bence.

Şimdi baktım A101 de de King marka Narenciye sıkacağı var 22,5 TL.

Son düzenleme:
O kadar kasma ya
Herkes bi borcamla bu işi hallediyor :1:
Git bi züccaciye beğendiğin süs eşyası ya da mutfak eşyasından 2 adet al, hediye paketi yaptır :128:

bence nevresim al yenı evlıyım bende. nevresım çok lazım oluyo ne kadar fazlaysa o kadar ıyı
bu arada bu saatı almayı düşünme asla. arkadaşıma nerdeyse aynısı geldı kullanamadı oylece duruyo. çunku buyuk bır salon gösterişli eşyalar yoksa olmuyo bu saatler

Duvar saatini begendim aslında mutfak eşyası alabilirsin borcam yada kahve takımı gibi eşyalarda olabilir yada nevresim takımları var fiyatlarıda gayet uygun

Benim ev görme, düğün, bebek hediyem her zaman hediye çekidir.

Herkes ihtiyacına ya da zevkine göre değerlendirsin diye düşünüyorum.

Back
X