Ikı embrıyo beta hcg 39.88çıktı

Arkadaşlar bu benım ıkıncı transferım ılk kımyasal ıle sonuçlandı maalesef .. ıkıncısındede 5. Gün embrıyosu transfer edıldı dondurulmuş 2 tane 07.01.2023 de transfer oldum ilk beta hcg testi 14.01.2023 de 1 hafta sonra yaptım 39.88cıktı çift embriyo için normal midir bu sonuç daha mı yüksek çıkması gerekırdı fikri bilgisi olanlar benımle paylasabılırse çok sevınirim :)
Merhaba, ilk kimyasaldan sonra 2. Transferde ilaç değişikliği oldu mu ? Ya da nelere dikkat ettiniz bilgi verebilir misiniz ? Benim de ilk transfer kimyasal Mart ayında nasip olursa 2. Transfere başlayacağım

İnş 2 kat artarak devam eder süreciniz 🥰bana da umut oldunuz. Benim de 2 tane 5.gün embriyosu kimyasal sonuçlandı.Şimdi dondurulmuş embriyo ile devam edeceğiz.İnş sizin gibi pozitif görürüm.Bu transfer sürecinde farklı şeyler denediniz mi ? Prp gibi
Merhaba benimde 28ocakta transferim oldu 5.gün embriyosu 2 tane. Dayanamadım bugün 4.günüm sabah iki tane idrar testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım negatif. Acaba kimyasal olmuş olabilir mi? Siz kimyasal olduğunu nasıl anlamıştınız?

Merhaba benimde 28ocakta transferim oldu 5.gün embriyosu 2 tane. Dayanamadım bugün 4.günüm sabah iki tane idrar testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırdım negatif. Acaba kimyasal olmuş olabilir mi? Siz kimyasal olduğunu nasıl anlamıştınız?
4.gün çok erken belki yeni yükseltiyordur değeriniz kaç çıktı ? Benim 8.gün idrarda pozitif çıkmıştı kan testi 25 falandı sonradan yükselmedi düştü. 4.gün Test yapmış olsaydım negatif çıkardı. 2 gün sonra tekrar test verin bence

9 Aralikta 2 adet 5.gün embriyosu transfer oldum 14 aralikta betam 30 cikti, yani değeriniz gayet güzel, sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰
Merhabalar 🥰 hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 sizin transfer gününü saymazsak 5.günde testte çıkmış. Öncesinde herhangi bi idrar ya da kan tahlili yaptırdınız mı acaba. Benim bugün 4.günümdü iki tane idrar testi yaptım evde ikinci çizgiler silikti. Kan testi yaptırdım negatif çıktı. Çok korkuyorum acaba olmadı mı diye 🥺

4.gün çok erken belki yeni yükseltiyordur değeriniz kaç çıktı ? Benim 8.gün idrarda pozitif çıkmıştı kan testi 25 falandı sonradan yükselmedi düştü. 4.gün Test yapmış olsaydım negatif çıkardı. 2 gün sonra tekrar test verin bence
Değerim 5ten küçük yazıyo 🥺 yarın sabah yeniden idrar testi yapayım eğer yine çizgi görürsem yine kan tahliline gideyim diyorum bekleyemiyorum ve çok çok üzüldüm bugün 🥺

Merhabalar 🥰 hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 sizin transfer gününü saymazsak 5.günde testte çıkmış. Öncesinde herhangi bi idrar ya da kan tahlili yaptırdınız mı acaba. Benim bugün 4.günümdü iki tane idrar testi yaptım evde ikinci çizgiler silikti. Kan testi yaptırdım negatif çıktı. Çok korkuyorum acaba olmadı mı diye 🥺
Ben 5.gün kan testi yaptırdım ondan önce hic idrar testi yaptirmadim benim için garanti yöntem kan testiydi 🥰 taze transfer mi oldunuz, yoksa rahim dinlendirme yaptınız mi bilmiyorum ama bence 4.gün çok erken, 5.gün bile çok erken ama ben merakima yenik düştüm. Moralinizi hic bozmayın, Allah büyük, bence doktorunuzun dediği günü bekleyin, gönlünuzdekine kavuşmaniz dilegiyle 🥰🙏

Ben 5.gün kan testi yaptırdım ondan önce hic idrar testi yaptirmadim benim için garanti yöntem kan testiydi 🥰 taze transfer mi oldunuz, yoksa rahim dinlendirme yaptınız mi bilmiyorum ama bence 4.gün çok erken, 5.gün bile çok erken ama ben merakima yenik düştüm. Moralinizi hic bozmayın, Allah büyük, bence doktorunuzun dediği günü bekleyin, gönlünuzdekine kavuşmaniz dilegiyle 🥰🙏
Dondurulmuş transfer oldum 🥺 hepimiz bu bekleme süresinde merakımıza yenik düşüyoruz ben test gününe kadar negatif çıksa da üzülmem demiştim ama öyle olmuyomuş 🥺

Dondurulmuş transfer oldum 🥺 hepimiz bu bekleme süresinde merakımıza yenik düşüyoruz ben test gününe kadar negatif çıksa da üzülmem demiştim ama öyle olmuyomuş 🥺
Üzülmeyin lütfen, modunuzu düşürmeyin, son güne kadar umut var demektir, Allah hakkinizda hayırlısını versin, size sağlıklı sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin 🙏

Merhaba. Çok üzüldüm sizin için inşallah sağlıklı bir evlat nasip olur 🙏🏻 kaçıncı gün test yapıp öğrenmiştiniz acaba 🥺
Teşekkür ederim ben 13.gün kan testinden ögrenmiştim ama benim idrarda çıkmıyordu degerim 60 olana kadarda çıkmadı yani 20.günğ idrarda gördüm

Teşekkür ederim ben 13.gün kan testinden ögrenmiştim ama benim idrarda çıkmıyordu degerim 60 olana kadarda çıkmadı yani 20.günğ idrarda gördüm
İnşallah bi sonraki denemenizde hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻 ben yarın yine test yapıp bakacağım eğer çizgi yine çıkarsa yine kan testi vereceğim

Back
X