Anket İki embriyo transferi sonuçları

İki embriyo transferi sonucu

• Ankete Katılan
    38
Ben de iki embriyo transferi istiyorum, 2. Denemem olcak(ilki tek embriyo ve olumluydu cok sükür oğlum oldu) yaşım da 28 acaba 2 koyarlar mı?

Ekimde 2 embriyo 5.gun transferim oldu
Biri tuttu düstü.
Bu ay aralik sonuda insallah 2 embriyo olucak 5.gun bakalim hayirlisni diliyorum herkese

Çok şükür rabbime pozitifi gördüm 8. Gün yani dün değerim 216 çıktı Allahım hepinize bu sevinci yaşatsın
Canım ben de 2 embriyo transferi oldu da 8. Gün diye transfer den sonraki günü 1. Gün sayarak dev ettin dimi

Herkese Merhaba
Bende deli gibi aklımdaki sorulara cvp bulabilmek için forum gezenlerdenim🤗
Tüp bebek ilk denememiz🙏
Blastokist 5. Gün embriyosu
2 tane transfer edildi
19 Mart'ta transferim oldu
28 Mart'ta ilk beta gördük 395 çıktı 30 marta 2. Beta gördük 966 küsür çıktı çok şükür🤗
10 Nisan'da da ultrason göreceğiz hayırlısyla
Belirtilerle alakalı şunu söylemek isterim transfer sonrası ilk bir hafta herhangi birşey hissetmedim sonrasında ara ara rahimde batmalar hissettim okadar,şuana kadarda oek birşey hissedemedim🤗
Kullandığım ilaçlar👈
✔Estrofem günde 3 kere
✔Progestoron iğne günde 1 kere
✔4 günde bir değiştirdiği bele yapıştırılan progestoran band , ✔vajinal jel rahim kalınlaştırıcı ve ✔vitaminler ✔️prednol (1 hafta kullandım),kan sulandırıcı transferden beri hergün kullandıklarım
Faydalı olmuştur inşallah fikir edinmek için okuyun ama hiçbir zaman kıyaslamayın kendinizi yapılan tedavi , ilaçlar gebelik süreci kişiden kişiye değişir rahat, stressiz bir süreç geçirmek en sağlıklısı
Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip eylesin🙏

Back
X