- 15 Eylül 2019
- 88
- 66
- 3
- 38
5. Gün embiriyosu 2 tane 4aa bugün 6. Gün yarın sabah erkek gebelik testi yapayım en azından 6 gün önce belli olan idrar testleri var yaKaçıncı gün embriyosu yarın bı test yaptır o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün embiriyosu 2 tane 4aa bugün 6. Gün yarın sabah erkek gebelik testi yapayım en azından 6 gün önce belli olan idrar testleri var yaKaçıncı gün embriyosu yarın bı test yaptır o zaman
Kan ver daha iyi bence5. Gün embiriyosu 2 tane 4aa bugün 6. Gün yarın sabah erkek gebelik testi yapayım en azından 6 gün önce belli olan idrar testleri var ya
Selam canm ne yaptın test yaptın mı5. Gün embiriyosu 2 tane 4aa bugün 6. Gün yarın sabah erkek gebelik testi yapayım en azından 6 gün önce belli olan idrar testleri var ya
Yarın sabah yapıcam bu sabah aldım elime tam yapıcam korktum göreceğim sonuçtan cesaret edemedim ama yarın artık net çıkar hassas testlerde herkesin 8. Gün görünüyorSelam canm ne yaptın test yaptın mı
Hadi bakalım canım inşallahYarın sabah yapıcam bu sabah aldım elime tam yapıcam korktum göreceğim sonuçtan cesaret edemedim ama yarın artık net çıkar hassas testlerde herkesin 8. Gün görünüyor
Canım meraktayiz sonucun ne olduHadi bakalım canım inşallah![]()
Çok şükür rabbime pozitifi gördüm 8. Gün yani dün değerim 216 çıktı Allahım hepinize bu sevinci yaşatsınHadi bakalım canım inşallah![]()
Maşallah canım ikiz olabilirÇok şükür rabbime pozitifi gördüm 8. Gün yani dün değerim 216 çıktı Allahım hepinize bu sevinci yaşatsın
İnşallah 2 embiriyo transfer edilmişti inşallah öyle devam ederMaşallah canım ikiz olabilir![]()
Canım ben de 2 embriyo transferi oldu da 8. Gün diye transfer den sonraki günü 1. Gün sayarak dev ettin dimiÇok şükür rabbime pozitifi gördüm 8. Gün yani dün değerim 216 çıktı Allahım hepinize bu sevinci yaşatsın
Ama senin ki 5. Gün embriyosu dimiEvet canım 7 aralıkta oldu transferim bugün 9. Günüm
Evet canımAma senin ki 5. Gün embriyosu dimi
Canım senin sonucun ne olduEvet canım
BENDE OLACAGIM DA 2 EMBRİYO 35 YAŞ ALTI OLUYORMU SİZİN YAŞ KAÇTI KAÇINCI DENEMEDEYDİ ACABA BENDE İKİZ İSTİYORUM :)2 embriyo ikiz gebelik. Cok sukur 37+0 da dogdular suan 5 ayliklar darisi hayirla bakabileceklere olsun