• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki erkek arasındayım

aydagece

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
361
260
23
uc yil once tanismistik ilk ciktigimdi ondan once kimse olmamisti (30 yasima kadar) sonra yurumedi beni birakti bunalima girdim cok asiktim ilk askimdi cok mucadele ettim ayrilmamak icin ama olmadi...gitti. Sonra zaman gecti baktim ki olmicak yanlis biliyorum ama civi civiyi soker diye netten tanistigim biriyle 4 ay ciktim yurutemedim ayrildik sevemedim isinamadim olmadi ama bi sure once tekrar gorusmeye basladik henuz bisey belli degildi tekrar baslama konusunda... ben eski sevdigim kisiyi aradim onu sevdigimi soyledim unutmadigimi yuzyuze gorusmek istedigimi soyledim olumlu bakti ama simdi digeride yaziyo cvp bekliyo bisey diyemedim sevdigimde benden sonra kimseyle konustunmu dedi hayir dedim yalan soyledim kafam karmakarisik lutfen bi akil verin boyle bi durumda kaldiniz mi

Karakter meselesi. Yani bunun duyguyla bir alakası yok.. karakterinizde bir eksiklik var....

Nasıl anliyamadim

İki kişinin arasında kalmadın mı? Kafan iki erkek yüzünden karışmadı mı ben öyle anladım. Bir adamı seviyorsan ilk fırsatta boşluğa girmemek için diğerine yazıyorsun,sonra diğeriyle konuşurken ötekine yazıyorsun. İkisi de yazınca da kafan karışıyor. Bu da bir eksiklik karakter meselesi diyorum.. seviyorsan diğeriyle tamamen ikişkini kes. Bu kadar basit ne diye karıştın sevdiğin varken?

Ikisinide secmeyin. Ilk askiniz sevse birakmazdi ya da pisman olur donerdi. Digerinide zaten bosluktan hayatiniza sokmussunuz. Yeni bir sayfa acin derim..

Nasıl anliyamadim
ayrildiktan iki yil kadar sonra iliskim oldu kisa surdu cunku sevgim bitmemisti anladim ve ayrildim ikinciye gorusmem hataydi kabul ediyorum ama bi iliskim olmicakta sadece kafam karișık bazen insan icinde olmadan kisinin ne yasadigini gercekten anliyamiyor

ayrildiktan iki yil kadar sonra iliskim oldu kisa surdu cunku sevgim bitmemisti anladim ve ayrildim ikinciye gorusmem hataydi kabul ediyorum ama bi iliskim olmicakta sadece kafam karișık bazen insan icinde olmadan kisinin ne yasadigini gercekten anliyamiyor

O zaman sevdiğim dediğin kişiyi de sevmiyorsun.
Durumun içinde olmaya gerek yok anlamak için gayet anlıyorum kötü birşey de demedim.
Sevgin varsa arada kalmazsın yada kafan karışmaz. İkisini de seçme bence. Zaten iki kişi arasında kalıyorsan veya iki kişi yüzünden kafan karışıyorsa ikisi de doğru insan değil.

O zaman sevdiğim dediğin kişiyi de sevmiyorsun.
Durumun içinde olmaya gerek yok anlamak için gayet anlıyorum kötü birşey de demedim.
Sevgin varsa arada kalmazsın yada kafan karışmaz. İkisini de seçme bence. Zaten iki kişi arasında kalıyorsan veya iki kişi yüzünden kafan karışıyorsa ikisi de doğru insan değil.

sevgimi sorgulamak kimseye dusmez ayrica cok sert tarziniz var dertlesmek icin degil dovmeye gelmis gibisiniz

sevgimi sorgulamak kimseye dusmez ayrica cok sert tarziniz var dertlesmek icin degil dovmeye gelmis gibisiniz

Canım emoji koymadım diye sert gelmiştir. Sana kötğ birşey demediğimi belirttim. Senin sevgini sorgulamıyorum fikrimi soylüyorum buraya konu açmandakş amaç o değil mı insanların fikrini almak değil mı? Banane senden? Niye dövmeye geliym? Ne çıkarım olucak?

Back
X