iki erkek kedi anlaşabiliyor mu?

himawari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
1.430
2.067
48
9 aylık erkek kedimin yanına erkek kedi alsam yavru anlaşabilirler mi?yoksa dişi mi alsam?araştırmalarıma başladım ama bu soru kafamı kurcalıyor.

Dişi kedimin yanına erkek kedi getirmiştik dövdü çocuğu. Kedinizin karakterine bağlı
kedim sakin bir kedi ama nasıl tepki verir bilmiyorumaldığım hayvanıda vermek istemem anlaşamazlarsa.yavrusu olsunda istiyorum bir yandan ama napsam bilemedim

kedim sakin bir kedi ama nasıl tepki verir bilmiyorumaldığım hayvanıda vermek istemem anlaşamazlarsa.yavrusu olsunda istiyorum bir yandan ama napsam bilemedim
Valla benim kızımda melektir baktığımızda ama haşat etti kocaman çocuğu bizde şaşırdık. Cevrenizde kedisi olan biri varsa bir araya getirip tepkisine bakın önce

Ayrıca eş konusunda seçici oluyorlar bunuda bilin tecrübeyle sabittir
kızlar böyle oluyor heralde erkek kedi için farketmez dediler ama dişi olsunmuş.kardeşi var erkek arkadaşımda olmazsa getirip tepkisini ölçerim.

Dişi alın bence :) eğer kısır değilse çiftleşme dönemine denk getirin. Kolay alışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…