Doğuma Hazırlık iki farklı doktor iki farklı cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

muhammed ali

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
70
77
18
iyi akşamlar annecikler.. 2 gün arayla farklı doktora gittim birisi %90 kız dedi diger i %90 erkek hangisine inansam 13 + 6 çıktı kuzum bu haftalarda yanılma çok olur diyorlar sizde de böyle oldu mu

Canim ben bu doktorlari anlamim 3 yasinda bi oglum var 7 aya kadar kiz denildi kendimi ona ayarladinmi 7aydans onra erkek dedi kiyafetlerinid egistirdim alismam zor oldu simdi@tekrar hamileyim 4 aylik 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz cinsiyet onemli degil saglikli olsun ama insan neyin olacagini bilmek istiyor oglumu dogururken bile belki kiz cikabilir dedim baska doktora gitmekde istemedim hakkimizq@hayirlisi

yorumlar için teşekürederim kızlar 1 doktor kız dedi %90 3 doktor büyük ihtimal erkek dedi hakkımıza hayırlısı yavrucak saglıklı olsun da inşallah:anneadayı:

Canim ben bu doktorlari anlamim 3 yasinda bi oglum var 7 aya kadar kiz denildi kendimi ona ayarladinmi 7aydans onra erkek dedi kiyafetlerinid egistirdim alismam zor oldu simdi@tekrar hamileyim 4 aylik 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz cinsiyet onemli degil saglikli olsun ama insan neyin olacagini bilmek istiyor oglumu dogururken bile belki kiz cikabilir dedim baska doktora gitmekde istemedim hakkimizq@hayirlisi
Evet canım gerçekten belirsizlik insanı şüpheye düşürüp üzüyor. Ben de 3.ye hamileyim iki kızım var. Aynı Dr a gidiyorum. Dr.um 13.haftalikken erkek dedi 17.haftalikken %99 erkek dedi 21. Hafta yani geçen cumartesi bu kız dedi. Böyle yaniltmasi beni üzdü. Hani baştan sürekli kız desem hiç üzülmem. Çok umutlandirdi. inşallah sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Peki erkek diyen doktor pipiyi göstermedi mi?
Bu durumda başka bir doktora daha gitsen?

bana 13 haftalıkken %80 kız dedi sonra ki gittigimde yani 20 haftalık falandı %90 erkek dedi sonraki kontrollerde hep erkek dedi zaten bebeklerin cinsel organı 16 - 17 haaftalıkken net belli olurmuş bu haftalarda yanılma çok olur cnm

2016-10-22 23.29.53.webp bu ayrintili ama baska dr kiz dedi sizce

Back
X