İki farklı şehirde düğün yapan var mı?

Farklı şehirlerde olmamasına rağmen nikahımız düğünden tam 1 ay önce oldu ve baba evine döndüm, hiçte huzursuz olmadım.
Bizim düğünlerimiz çok kalabalık ve bol oyunlu olur o sebeple düğünü nikahla bölmemek adına önceden yapma gereği duyduk.
Düğün telaşı gelen giden derken sıkışıklığa gelmesin diye bize verilen en yakın tarihi seçtik.
Yalnız bizim nikahımız öyle misafirli falan değildi sadece biz, şahitlerimiz ve annem-babam vardı.
Toplam 6 kişiydik, çok şatafatlı bir organizasyon değildi.
İşi resmileştirdik nikahtan sonra eşim ve şahitlerimizle yemeğe gittik, sonra eşim beni babamın evine bıraktı.
O 1 aylık sürede de ev telaşı çeyiz götürme , evi yerleştirme, beyaz eşyaların servisleri v.s. derken geldi geçti.
Son hafta il dışından misafirlerimiz gelmeye başladı nasıl gelip geçti anlayamadık.
Bence dert edilecek bir durum değil.

Benim de öyle :) resmen evliyim düğün üç ay sonra, nikahtan sonra evlerimize gittik şimdi ben eş tayiniyle eşimin yanına geldim. Bi hfta istanbulda bi hfta antepte düğün yapıcaz acayip de gelmiyı durum bu çünkü yapacak bişey yok.

Benim de bir hafta ara ile 2 farkli sehirde dugunum oldu. Calistigim icin eve girmek nasip olmadi o bir haftada.hafta ici 5 gun gunduz ise gittim ve ayni zamanda iki gun de nobet tuttum..ne sabirliymisim ya..2.dugunumde zature idim deli gibi oksuruyordum.balayimin bittigi gun yine nobetim vardi.ve ne sans ki o gun bobrek tasi dusurdum ve ne rapor ne bisey yine nobet tuttum.anlayacagin babaevinde mi kaldim dugun mu yaptim evlendim mi hic bisey anlamadim..esim ne mi yapti?? Garibim o da ayni meslekten olunca ayni sekilde nobet tuttu( ama yine de mutluydum sevdigim adamla harika iki dugunle evlendim..takilma bence..evlenmene ve eglenmene bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…