• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki fikir arasında kaldım

Gönlüm dışarıda yapalım diyor, öbür taraftan da annemin evi niye orda yapmayalım diyorum.

Nurlarda yatsın anneciğin, ölmüş insanın ardından hesap kitap olmaz, orası onun evi, mekanı, rahat ettiği yer, herkesden çok onun hakkı, kşmsenin laf söyleme lüksü yok.

Nurlarda yatsın anneciğin, ölmüş insanın ardından hesap kitap olmaz, orası onun evi, mekanı, rahat ettiği yer, herkesden çok onun hakkı, kşmsenin laf söyleme lüksü yok.
Amin. Çok sagolun. Evet ama insanlar o hakkı her nasılsa kendinde bulabiliyor.

Arkadaşlar ben geçen sene 22 Şubat ta annemi kaybettim. Babam on gün önce ikinci evliliğini yaptı. On yaşında bir kardeşim olduğu için gerekliydi. Annemin ölüm yıldönümünde dua okutacağız yemekli bir şekilde, duayı annemlerin evin okutsak gelen misafirler yorum yapar canım sıkılır,şöyle ki bak yeni kadın geldi onu değiştirdi,yok bunu aldırdı gibi. Bu arada babamda eşi de evde yapalım sakıncası yok diyorlar. Bende acaba sosyal bir tesiste mi yapsak diyorum. Babam dışarıda yapılırsa yeni hanim izin vermedi gibi algılanır diyor. Ev dısı bir yerde yapilirsa serviste kolay olurdiyorum.Ne yapmalıyız bilmiyorum.
Bence evde yaptırın. Daha doğru olurmuş gibi

Başınız sağolsun bu arada

Evde yapılırsa sürekli teftiş modunda olan tipler çıkar

Ayy eskiden çamaşırlık şurada idi rahmetli pek becerikli idi şimdi olmamış

Ayy o örtü eskiden de şu köşecikte miydi

Vahh yavrum annen gidince şu vazo da mı gitti vs vs

Dışarıda en fazla evini açmamış bak bak derler susarlar

Evdeki ortam sizi de yeni eşi de daha üzer gibi

Organizasyonu dışarıda yapın evinde de az kişiye bir Yasin okuyabilirsiniz akraba vs Bilen varsa

Back
X