İKI GEBELIK VE DUSUKLe SONUCLANDI

esraaaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
4
0
1
38
Merhaba kızlar 35 yaşındayım bir oğlum var 2. Çocuğu düşündük ama 2 hamilelik yaşadım ve dusukle sonuçlandı öncesinde test yaptırmıştım hersey normal dedi dr ama neden böyle oluyor sorusuna cvp yok sizde böyle olup hamile kalanınız oldumu yoksa vazmi gecmeliyim...

Vazgeçme git devlete randevu al durumunu anlat tüm testlerini bi gözden geçirsinler bende senin gibiyim 35 yaşında bir oğlum var 12 yaşında 12 yıldır korunuyordum bıraktım ilk gebelik kimyasal sonrası da kalbi durdu kürtaj oldum şimdi üç adet geçsin tekrar deniycem doktorum devam et dedi bu arada pıhtılaşma testi ve hormonlarımı verdim hormonlar iyi pıhtılaşma testi çıkmadı henüz düşen bebeği de genetiğe yolladım trizomi 14 yani genetik hastalıklı bebek çıktı. Kadın doğum doktorum bu durumların normal olduğunu ve hiç bekleme devam et dedi. Bende hem bedenim hem psikolojik olarak birazda kansızlık çıktı onu düzeltmek adına üç ay zaman tanıdım kendime bir ay bitti yaklaşık iki ay sonra nasip olursa tekrar deniycem taktir allahın ama elinden geleni çabala yavrun tek kalmasın

Benim bugün lakoroskopiyle tüplerimin birini alacaklar dis gebelikmis artık vazgeçicem sanırım çok teşekkür ederim sizlere

Merhaba çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşamışız maalesef benim de bir kızım var ve bir kürtaj bir de düşük yaşadım bu 10 ay içinde. Genetikten randevu alıp hikayemi anlattım eşimle kromozom için kan verdik ben de ayrıca pıhtılaşma için kan verdim ve maalesef pıhtılaşma çıktı. Mutlaka yaptırın derim pıhtılaşma testini. Sağlıkla tekrar kavuşalım inşallah

Merhabalar çok geçmiş olsun. Birşey sormak istiyorum. Pıhtılaşma testini ne zaman yaptırdınız acaba ? Doktorum bana genetiğimi yaptırabileceğim ama pıhtılaşma için bir adet dönemi daha bekle öyle ver kan dedi. Sonuçlarda geç çıkıyormus sanırım. Özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba ?

Teşekkürler araştırma hastanesinde yaptırdım bana bir zaman dilimi söylememişti çünkü bir adet dönemi geçirmiş olacağım bir tarihte yaptıracaktım e nabıza çok kısa sürede düşmüştü dedikleri tarihten önceydi. sonuçlar ortalama 4-5 haftada çıkıyor ama

Ben bu ay kimyasal geçirdim. Adetim 1-2 güne bitcek cuma günü alayım dedim randevu genetik için ama pıhtılaşma için doktor diğer adet döneminde geçsin dedi.
İkisini bir yaptırcaktım.

Ben de 2 kere yaşadım. Tıbbi genetik bölümüne gidip pıhtılaşma için test verdim ve kan pıhtılaşmam çıktı. Şuan iğne kullanıyorum çok şükür gebeliğim devam ediyor. İhmal etmeyin gidin test yaptırın mutlaka. Ben şehir hastanesinde yaptırdım sonuçlar da 1-1 buçuk ay sonra çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…