İki gecedir uyuyamıyorum böyle bişey yaşayan var mı?

Zevk almadığı şeyi izlemez herhalde. Eyleme dökmediyse de izlemenin zevk vermesi çok şey anlatıyor. Kaldıramıyorsanız yollarınızı ayırın.

Hayır neden ayrıldıklarını bilmiyorum. Sevgilim bana bişeyler söyledi ama yalan da olabilir artık.. Belki o kız daha kötü durumlarını görmüştür diye..

Zevk almadığı şeyi izlemez herhalde. Eyleme dökmediyse de izlemenin zevk vermesi çok şey anlatıyor. Kaldıramıyorsanız yollarınızı ayırın.

Sizce kaldırılabilir bişey mi?

Hayır neden ayrıldıklarını bilmiyorum. Sevgilim bana bişeyler söyledi ama yalan da olabilir artık.. Belki o kız daha kötü durumlarını görmüştür diye..

Sizce kaldırılabilir bişey mi?

Başkalarını karıştırmayın yine de.
Kız daha kötü bir şeye şahit olmuş da olabilir, hiç haberi de olmayabilir.
Hem eski sevgilimin yeni sevgilisi bana ulaşmaya çalışsa görüşmek istemezdim. Tatsız buluyorum böyle seyleri

Öyle tabi haklısınız. Ama bana sorulsa kötü karşılamazdım anormal bir durum çünkü.

Yüzleşeceğim ama nasıl?? Ben bile utanırım sorarken. Erkekliğine asla toz kondurmaz biseksüelse bile kabul etmez. Ona ne diyeceğimi bile bilmiyorum

Yahu soracaksınız da nasıl bir cevap bekliyorsunuz tatmin olmak için?
Alacağınız cevap kafanızda hiç soru işareti bırakmamalı ki devam edebilesiniz..

Bence hiç sormaya uğraşmayın.
Sinek küçük ama mide bulandırır. Sizin mideniz bulandı bir kere. Sürekli takip mi edeceksiniz?

Heteroseksüel videolar olsa kabullenme seviyenize göre idare edin denir de eşcinsel vs. diyorsunuz..

Kahretme boşver
İlerde birde gay falan olur bence hiç bulaşma böylesine..

Biz eşimle meşhur bir mekana gittik. Burada yanlış kelime kullanmak istemiyorum bayanlar vardı diyeyim. İçki ısmarlayan telefon isteyen etraflarında erkekler pervaneydi. O gün şok oldum. Her tip erkek talipleri vardı. Hemen önümüzde duruyorlardı. Galiba erkekler çok beğeniyor onları. Sevgiliniz Meraktan mı baktı acaba

Nedenini sormanıza gerek var mı ayrılın gitsin temiz temiz.

Eğer cinsel hayatinizda bir sorun yoksa biseksüeldir belki.
Ama ben tercihi heteroseksüel olan bir erkeğin bu kadar yoğun bir şekilde gay videosunu izleyeceğini sanmam.

Siz anlatınca aklımda belirdi iğrenç bir manzara Merak olabilir de merak eden bir kere bakar iki kere bakar, bu hep bakmış. Gerçi son üç aydır hiç bakmamış benim gördüklerim üç ay öncesne aitti. Dönemlik merak mı desem bilmiyorum.. Sevdiğim için bahane mi arıyorum yoksa

Eğer cinsel hayatinizda bir sorun yoksa biseksüeldir belki.
Ama ben tercihi heteroseksüel olan bir erkeğin bu kadar yoğun bir şekilde gay videosunu izleyeceğini sanmam.

Aramızda bir sorun yok bayağı isteklidir de hatta.. Burdaki bazı arkadaşlar sorma dedi ama soracağım sanırım kendimi toplayınca

3 ay önce bir arkadaşıyla mı bakmış günlerce aylarca izlenmişse maalesef durum belli. 3 aydır neden izlemiyor ki

Videoların hepsi aynı gün mü yoksa belli aralıklarla farklı tarihlerde mi açmış? Bir konu geçtiyse erkek arkadaşlarıyla arasında belki meraktan bakmıştır. En masum düşüncem bu. Ama farklı zamanlardaysa şüphelenmekte haklısınız. Çok mide bulandırıcı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…