İç canım ya sakın aksatma

Ahh ahhh bitecek dimi birgün..büyümek ne kadar zormus eskiden bunları büyüklerden duyardım neden evlenmek zor ki derdim

cahillik işte :26:
Canım biz dün sevdigimle baya konustuk tek tek bütün masrafları yazdık ve isteme-söz-nişan hepsini birlikte yapmaya karar verdik evde yani 20-25 kişi en fazla..bende düşünmeye basladım kücük bir pasta alırım nişan pastası..ikramlar falan birde kurabiye dedim ama pahalıya geliyor ve bir yıldan fazla saklanmıyormus..ben istiyorum ki yakınlarım oldugundan herkes anı olarak saklasın :44:magnette aklıma geliyor ama sayı az oldugundan sorun yasayabilirim..bu yüzden lavanta kesesine karar verdim sanırım ( kendi kendine gelin güvey olmak

) babam konusunda evet yetişir mi nasıl olur bilmiyorum zaten ben yaparsam tanısmadan sonra yaparım demiştim arada 2 hafta olsa yeter mi 30 kese falan hazırlasam :44:kurabiye için sen fiyat aldın mı canım ? kese aslında cok pahalıya patlamaz gibi geldi kiloyla lavanta uygundur bence :44: keseleri hazır bulsam iyi olur ama sanırım bulamam kumas alırım arkadasımdan yardım ister dikerim diye plan kurdum verdiler ya bizi

senin için magnet uygun olabilir dısarıda yapacaksan nişanı canım :44:
Bak bulduklarım

bende yaparsam bunun gibi kese beyaz üstüne cicegi belki elbisem renginde belkide farklı yaparım :44:
Eki Görüntüle 811577
Buda kolay aslında dikdörtgen sekilde kece görmüştüm eminönünde öyle 1 tane alsam yeter ama buda nikah sekerine benziyo :44:bizim dügün nikah olacagı için 2 defa seker dagıtmıs gibi olur :44:sende varmı degişik modeller canım :44: bideee sabunun üzerine resim olmazmı acep hani cicek falan yapıyorlar ya

hale bak az önce aglıyorduk şimdiiiii
Eki Görüntüle 811578