• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gelin adayının diyet günlüğü =)

Sağ ol edoşum, başlığa uymadığından dedim ben kuzum yanlış anlama sakın. Tamam bak artık paylaşırım :34:
Evet canım içimi kemirip duruyordu ne alsam ne zaman alsam diye resmen zihnim rahatladı biliyo musun.Artık evlenebilirim:9::9:
Beğenmene çok sevindim, fiyat farkının olmaması da dediğin gibi çok şükür güzel oldu. Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize tatlım.:16::16::16: Çok daha güzelleri senin olsun.

Anlastıkkk :9::54:
Çok iyi yaptın canım banada hep öyle oluyo ne zaman birsey alsam sanki eksikler bitmiş gibi :9: ama baya büyük gitti şükür canım taksitlerin nasıl bittigini anlamayacaksın bile :54:
Amin canım kullanacagımız günler için sabırsızlanıyorummm :52: sürekli hayaller kuruyorum :17: şu yemekle şöyle sofra vs diye tek ben mi böyleyim bilmiyorum :17:

Anlastıkkk :9::54:
Çok iyi yaptın canım banada hep öyle oluyo ne zaman birsey alsam sanki eksikler bitmiş gibi :9: ama baya büyük gitti şükür canım taksitlerin nasıl bittigini anlamayacaksın bile :54:
Amin canım kullanacagımız günler için sabırsızlanıyorummm :52: sürekli hayaller kuruyorum :17: şu yemekle şöyle sofra vs diye tek ben mi böyleyim bilmiyorum :17:

Ben de hayaller kuruyorum ahh ahh diye diye:1:
Edoşum yaa benim bu kurban bayramında bir ihtimal sözüm olabilir biliyo musun:17::17::17: Dua ett
Detaylar akşama:1: şimdi okula gitmeliyim öpüyorum:54:

Ben de hayaller kuruyorum ahh ahh diye diye:1:
Edoşum yaa benim bu kurban bayramında bir ihtimal sözüm olabilir biliyo musun:17::17::17: Dua ett
Detaylar akşama:1: şimdi okula gitmeliyim öpüyorum:54:

:52::52::52: ayyy canım inşallah inşallahhh :32: aksama gec kalma gelde anlat :32: (inşallah ben girebilirim)

Bu ay hep kacırdım hep :14: kilo almamıs olsam bari
neyse bu sabahtan itibaren basladım tekrar
09:15 1 kk peynir 2 dilim tam buday ekmegi,elma,bitki cayı :16:

Edacım, Pericim konuya uygun bulmayabilirsiniz ama sizlere göstermek istedim. Kaldırmam gerekirse hiç çekinmeden söyleyin fıstıklar tamam mı?
Bakalım beğenecek misiniiiiiiiz?İşte aşkla aldığım cicilerim:nazar::nazar: :69:

Eki Görüntüle 804318 Bu çkb takımım resimde biraz buğulu çıkmış:31: Desenini çok sevdim ben.

Eki Görüntüle 804319 karaca kahvaltı takımım bu daa, emsanınkini çıkartıp bunu eklettim.

Eki Görüntüle 804330 emsan tencere setim, sahanlar da var içinde çok mutlu oldum bu yüzden :)
Eki Görüntüle 804320
Eki Görüntüle 804327 veeee yemek takımım hep bu tarz bir şey beğeniyordum. Kütahyadaki bir modele bayılmıştım bu da ona yakın aslında ama bunun deseni tek tarafta. Çok seviyorum kendilerini

Nihanımmm nasılsın? Beğendim hatta çok beğendim canımm, allah'ım Mutlulukla sağlıkla aşkla kullanmanızı nasip etsin güzel yuvanızda :16:
Maşallah hepsine :nazar::nazar:
Kahvaltı Takımına ayrıca bir beğendim , beğendiğim bir takımdı :16:
Yemek Takımın gerçekten çok şık. ÇKB Takımıda ona uygun :21:
Tencere setinde sahanın olması da ayrı bir güzellik:16:

Edacımmm nasılsın canım :16:
Özledim hep sizi :16:

Nihanımmm nasılsın? Beğendim hatta çok beğendim canımm, allah'ım Mutlulukla sağlıkla aşkla kullanmanızı nasip etsin güzel yuvanızda :16:

neredesin sen :43: özledim bende seni bak sensiz diyet bile olmuyo bozuldu gibi birsey az yiyorum ama kacırıyorum :14: çok merak ettim seni

Perim gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşş:52::52::52::52::52:
Canım nerelerdesin sen ya...Nasılsın, her şey yolunda mı?
Sen yokken neler oldu bilsen. Çok üzüldüm çok ağladım beeen:14:
Gerçekten beğendin mi canım...Doğruyu söyle bak:20::1::1::1:
Çook teşekkür ederiiiim:17:
Setin içindeki kahvaltı takımını beğenmediğim için bu takımı eklettim canım gerçekte çok da hoş renkleri canlı canlı
İlk başta bu olsun demiştim ama $karaca-kahvalti-takimlari-2013-9.webp
sence hangisi hoş...:31:
Aldım hala soruyorum yaa:1:

Canlarım benimmmmmm ben sizi bırakır mıyım hiççççç :29::29:
Gerçekten özür dilerim, Şark görevinden kuzenim eşi ve bebeği geldi, onlarlaydık genelde geçen hafta,
Sonnra bu hafta malum okul başladı.
Örn Salı 9 dersine hoca giriyor 9 buçukta çıkıyor 11:45 te diğer hocayı bekle o çıksın derken 3:20 de kine tekrar bekliyoruz.
Çok yoğun geçti gelir gelmeezde genelde hep uyudum, kusura bakmayın gerçekten, çok koşuşturmalıydı... Bu yüzden gelemedim.

neredesin sen :43: özledim bende seni bak sensiz diyet bile olmuyo bozuldu gibi birsey az yiyorum ama kacırıyorum :14: çok merak ettim seni

Canımmm bundan sonra akşamları geliyorum merak etmeeee :16::16:
Ben 3,600 gramda kaldım hala :18: :9: Ama diyetede hiçç uymuyorum son 2 haftadır :30::30:
Bundan sonra kaçırmayız canım benim:16:

Perim gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşş:52::52::52::52::52:
Canım nerelerdesin sen ya...Nasılsın, her şey yolunda mı?
Sen yokken neler oldu bilsen. Çok üzüldüm çok ağladım beeen:14:
Gerçekten beğendin mi canım...Doğruyu söyle bak:20::1::1::1:
Çook teşekkür ederiiiim:17:
Setin içindeki kahvaltı takımını beğenmediğim için bu takımı eklettim canım gerçekte çok da hoş renkleri canlı canlı
İlk başta bu olsun demiştim ama Eki Görüntüle 808807
sence hangisi hoş...:31:
Aldım hala soruyorum yaa:1:

Canım bende çok özledim sizi.
Neler oldu bakım?
Gerçekten bependim yaaa. Çok ciddiyim, hep aklımdaki modellerde vardı bu tarz.
Kesinlikle aldığın canım.
Benim kahvaltı takımıma Karacadan :16:

evet bak cvpda yazmıyo :19: hep bizi bırakıyo baska arkadaslar mı buluyo kendine :43:(evet gitme:1:)

Herhalde... baksana ce-eee yapıp kaçıyo:23::19::25:

Amaaaaa misafirrrrrr geldiiiiiiiiiiii, onları karşşılıyordum gerçektennnnnnnnnnnnnn :25::25:

Ben de :50: niye yazmıyosun periim
sonunda geldi :52:

Gerçekten özür dilerim, Şark görevinden kuzenim eşi ve bebeği geldi, onlarlaydık genelde geçen hafta,
Örn Salı 9 dersine hoca giriyor 9 buçukta çıkıyor 11:45 te diğer hocayı bekle o çıksın derken 3:20 de kine tekrar bekliyoruz.
Çok yoğun geçti gelir gelmeezde genelde hep uyudum, kusura bakmayın gerçekten, çok koşuşturmalıydı... Bu yüzden gelemedim.

Ben 3,600 gramda kaldım hala :18: :9: Ama diyetede hiçç uymuyorum son 2 haftadır :30::30:

Neler oldu bakım?

Amaaaaa misafirrrrrr geldiiiiiiiiiiii, onları karşşılıyordum gerçektennnnnnnnnnnnnn :25::25:

Baslyalım tekrar evet canım yazmadan buraya olmayacak anladım daha önce diyetisyene hesap veriyorum diye yemiyordum şimdi sana :1:

sonunda geldi :52:

Baslyalım tekrar evet canım yazmadan buraya olmayacak anladım daha önce diyetisyene hesap veriyorum diye yemiyordum şimdi sana :1:

:))) Demi canım insan sorumlu hissediyor gerçekten yazarken utanıyor :1:
Ben bugün son kaçırma günümdü, yarından itibaren sahalardayım :1:

Nihanım kim sıktı canım senin canını ?

Canlarım yaa aklımızda deli sorular ve rüzgarlar varr :52:
Eğer nasip olurdaaa Haziranda işe başlarsammm bizim düşünce 2015 Nisan yaaa,
2014 Kasım-Aralığa alalım diyoruz, Borçla olsn 10 bin, nasılsa çalışacağız ikimizde, öderiz, geçiniriz.
5 Ay ayrı evlerde ödemektense evimizde kapımızı kapatıp ödemeyi istiyoruzz, tabi bayada masraflı olcak ama olsun.

Neler oldu bakım?

Bırakma zaten:21: bebek sevdiğin için bir şey demiyeyim şimdi :1::1:
ben de artık gündüz giremiyorum.Haftasonları, akşamları ancak artık:31:
Karaca kardeşi olmuşuz:1: Beğenmene ben de çok sevindim tatlım merak ediyordum :8:
Canım yaa neler olmadı ki... Özetle babam kabul etmiyor diyeyim:14: oysa biz kurbanda söz hazırlıklarına başlamıştık bile:14:

Back
X