canım bugünki listemi çok yorgunum ama yazayım
07:15 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates,salatalık,bitki cayı
10:30 10 adet cekirdekli siyah kuru üzüm
13:30 dogru düzgün oturamadan yedigim simit ayran

arayı yemeyi unuttum
21:00 
yanlıs okumadın canım bir dolu tabak bezelye yemegi,salata üzerinede dondurma yedim mi

ama ama ama bugün en az 1 saat yürüdüm yaklasık 25-30 defa merdiven inip cıktım belki fazla ve hic yerimde tam oturamadım sürekli kalk otur

perimmm sekreterlige bsvurdum malum dügünler yaklasıyor inşallah eksik çok girmem gerek..neyse hiccc istemedigim içimden gitmek gelmiyor dedigim yer aradı neyse dedin vardır hayır haftasonu tatil dedim

bugün sabah 08:30 da basladım ve abartısızı 19:30 a kadar kosturdum..
sekreterim diye hicbir molam yok zaten !
ama patron beyin kredi kartı borcu için bankalara gidilir üstelik bana 2000 emanet etti

neden nasıl niye verdim hala anlamadım

nasıl dua ettim bi bilsen nolur sag saglim götüreyim diye

bide tc isterler kendi tcni ver demezmi ayy dedim borcu üzerime gecerse :26: bankacıya sorum öyle birsey olmaz içiniz rahat olsun dedi

neyse onu hallettim geldim..
mesela bi yere cıkacak iniyo telefonumu getir odamdan diyo eee adam şimdi indin

zaten geldi sabah daha ilk tanısmamız işe o almadı beni hemen elime verdi ajandasını ve telefonunu odama cıkar dedi oda peşimden

hatta ve hatta onun odası üst katta tv de onun odasında beni arıyo kumandayı getir diyo

bi şaşırdım hangi kumanda sizin odanızdakimi dedim neyse tamam sana demiyecektim mi bişey dedi kapattı

diger elemana söylüyorum normal görüyo ister ondan beklenir diyo

( ayy sinirden gülüyorum)
telefon desen susmuyo dısardan arama geliyo yok sen şunu ara diyolar eyw zaten görevim ama bana 2 isim vermisler arıyorum firmayı öyle isimler yok hic iş bası bile yapmamıslar ne ugrastım onlar için

olmadıklarını söyleyince bana söyle onlara avukatımla konussunlar artık diyo sinirlenmiş..yahu olmayan adamlarlamı görüsecek avukat hayali

bütün departmanları aradım tek tek hepsi şaşırıp öyle calısan yok diyo

bunları yaparım tamam ama bunun dısında teli kapatıp notumu alır almaz hemen ortacı gibi masaya

el işciligine

bide yavas yapıyorsun diye küfür edermis klima actırmaz cay içirmezmiş

küfür evet beni işe alan daha önce demedi tabi hep çok iyidir bugün bana patronumuz çok sinirlidir sürekli küfür eder sen suymazdan gel dedi bakınca yüzüne hepimize tek tek eder dedi

küfür ya küfür bide güya seviyeli ortam sizli bizli diye seviniyorum onların 1. kuralıymıs yahuu küfürün neresi seviye saygı

adamın lakabı bizim buralarda meger küfürcü .... mıs

kücük cocuktan ögrendim

kargocu geldi kargoyu o yok diye bana vermiyo ablacım sen yenisin tanımıyorsun tabi yapmadıgını bırakmaz ben yine gelirim dedi

düşün ya kargocu dahil herkes korkuyo

acıkcası bana cokda kötü davranmadı herseye ragmen kalacaktım ben..
hatta ben acıkca söyledim şu tarihte evlenecegim inşallah cıkabilirim diye adamda söyledigin için bildigin için kabul eşin cık derse cıkarsın dedi..ben cok küfür ederim dedi ama

ssk yı hemen yaptır dedi..hep olumlu konustu..ki aten olumsız hicbirseyim yoktu dediklerinin fazlasını yaptım hatta cıkacagımı para almayacagımı bile bile cıkarken onlara gör görevim olan yerleri elimle süpürdüm çöpleri avuclarımla yerden aldım ya

yemin ederim abartısız perim..
bak yine cıkmazdım ama bankaya gidince sevdigimi aradım o cok olumlu konusmadı bide yolda çok düşündüm ama yine yok devam dedim oraya bi gittim masa üzerindeki suyum yok arıyorum yok

çaycıya bakıyorum korkudan ses yok kadınsa bi baktım ki yerde çöplerin içinde

meger bu kimin demiş oda benim oldugunu söylemiş ben bankadayken oda fırlatıp atmıs suyumu (şişe) artık masada degil yerdemi ne böyle birsey demis

masam ya masam suyumu koyamayacakmıyım

hadi hoslanmıyorsun diyelim ilk günüm insan gelir söyler ne demek atmak parası varya beyin !
kan beynime geldi vallahi nasıl saygısızca davranıs bu ben haksızmıyım perim..
çaycınında 5. günü ilk gün bana davrandıgı gibiymiş şimdi kadına görgüsüz,cahil bilgisiz ve buraya yazayacagı küfürler..
sabahta kadının üstüne yürüyüp seni ayagımın altına alırım demişti..
kadın cay demleniyo dedigi için ve gayet ciddi

bayramdan önce işci grubu istifa etmiş..
sonra bi kız gelmis benden önce 2-3 hafta calısmıs kız kacmıs aramamıs bi daha ama kücük bi cocuk demişki mutfakcıya kız hep aglıyodu

muhasebesi bile yeni 1 haftalık

offf işte ortada tek kalan iyi huyu haftasonu yok

heee hem sekreterlik hemde el işciligine ( gercekten 2 elemanın işi ) 900 tl maas

buradan keske okusa kendisini kutluyorum ayy sinirlerim tavan yapmıs durumda

bense işimi tam anlamıyla yaptım dedigim gibi ama yarın kadın ararsa söylemeyi düşünüyorum bunları

ayyy perim biliyorum destan yazdım

ama bugün bolca kalori yaktım